Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: Άμα οι ζητάδες δέ νοιάζονται για την πάρτη τους...

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: τους γαζωσαν με καλασνικοφ

Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
    παντα εμεις φιλος ,και ερχονται τωρα να βγαλουν και γραφειο προστασιας Αστυνομικου;

Θα γινουν θυματα ξαφνικα ; Τα μονα θυματα ειναι εκεινα τα παιδια που ντυθηκαν ειδικοι φρουροι και τους πυροβολησαν χωρις να φταινε σε τπτ αλλα να μου πεις ουτε ο Αλεξης εφταιγε....σε καθε περιπτωση η βια δεν ειναι λυση και παντα υπαρχει θύτης αλλα ο μπατσος δεν ειναι θυμα .

Ο μπατσος με την πρωτη ευκαιρια θα στα φορτωσει και θα τα παρουσιασει στο τμημα οπως τον βολευουν....δες Γαλατσι τοτε με τον μοτοσικλετιστή και τους πυροβολισμούς που την πληρωσε ατυχη γυναικα και ακομα την τραβανε ... επειδη ο ειδικος ανεκπαιδευτος φρουρος εκανε τον ψοφιο και ο αλλος του πηρε το οπλο εφταιγε η ασχετη απο το μπαλκονι...οτι να ναι..

Καλυτερα να αιτηθουν και να απεργησουν αν χρειαστει γιατι οχι ...την υπηρεσια καταλληλα εκπαιδευμενων ψυχολογων ,να τελειωσουν με τα υπαρξιακα τους να υσηχασουμε και εμεις !

μηπως μιλας για μπατσους αλλης χωρας και οχι για αστυνομικους ελληνες?βλεπω καποια συνχηση να εχεις παθει!!!!!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος

οποιος

οποιος ειναι νομιμος δεν εχει προβλημα με τον αστυνομικο γιατι η φυση της δουλειας του ειναι τετοια που ερχετε σε αντιθεση μονο με τον παρανομο σε αντιπαραθεση και επιβολη του νομου!
    δεν ξαναεπανερχομαι οτι και αντιθετη γνωμη και αν διαβασω!
    πολλα και καλα χιλιομετρα να εχουμαι και παντα ορθιοι!!!
    καλαματιανος

Re: οποιος

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    οποιος ειναι νομιμος δεν εχει προβλημα με τον αστυνομικο γιατι η φυση της δουλειας του ειναι τετοια που ερχετε σε αντιθεση μονο με τον παρανομο σε αντιπαραθεση και επιβολη του νομου!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

…Και μετά , ο Χιουι, ο Λιουι και το Ντιουι μαζεύτηκαν στο σπίτι του θειου Ντοναλτ και μαζι με τον Γκουφη ,τον Μικη και την θεια Νταιζη γιόρτασαν τα Χριστούγεννα….
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλά χιλιόμετρα…

Re: οποιος

[...]
    Την καραμέλα της "σχολής" την έμαθες καλά, έτσι; Στην ορθογραφία σε βλέπω λίγο αδιάβαστο...Με τα ελληνικά σημαιάκια στις κεραίες ξέρετε να κυκλοφορείτε, στις δέκα λέξεις όμως οι εννιά είναι ανορθόγραφες, Ελληνάρες... Θα μας πεις και "δημοκράτες" από πάνω!

Είστε ο μοναδικός κλάδος στην Ελλάδα που το Κράτος έβαλε τους μισούς να δείρουν τους άλλους μισούς και δεν κουνήθηκε φύλλο, ή τα ξέχασες; Μήπως και τότε ήταν "η φύση της δουλειάς" σας ή οι άλλοι μισοί "συνάδελφοι" που έφαγαν το ξύλο και τα δακρυγόνα ήταν παράνομοι; Άβουλα πιόνια είστε όλοι...

Ξεφύγατε παιδιά ...

Σε ύφος ξεφύγαμε αλλά στην ουσία άλλοι έχουν ξεφύγει εδώ και χρόνια και προκαλούν κιόλας...

Από τον συνήγορο του πολίτη...

Μετά από μελέτη 176 υποθέσεων
    Ελλείψεις της ΕΛ.ΑΣ. σε θέματα σεβασμού των πολιτών διαπιστώνει ο Συνήγορος του Πολίτη

12/10/04 18:23

Αθήνα
    Μπορεί η ΕΛ.ΑΣ. να έχει κάνει μεγάλα βήματα στον επιχειρησιακό τομέα, ωστόσο υπολείπεται ακόμη σημαντικά στα ζητήματα που αφορούν στο σεβασμό των δικαιωμάτων των πολιτών. Το συμπέρασμα αυτό εξάγεται από έρευνα του Συνηγόρου του Πολίτη, που ήρθε την Τρίτη στη δημοσιότητα.

Σε ειδική έκθεση που εκπονήθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2004 και είναι από τον Ιούλιο σε γνώση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ο Συνήγορος του Πολίτη αναφέρει τα αποτελέσματα έρευνας με θέμα την προσβολή των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών από αστυνομικούς.

Η έρευνα διήρκεσε πέντε χρόνια και μελετήθηκαν συνολικά 176 υποθέσεις. Σύμφωνα με την έκθεση, ο αριθμός των περιπτώσεων που καταλογίστηκαν ευθύνες είναι αμελητέος, ενώ οι καταγνωσθείσες κυρώσεις είναι δυσανάλογα ελαφρές.

Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων είτε η έρευνα δεν οδήγησε καν στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης και ολοκληρώθηκε με τη λακωνική ενημέρωση ότι «δεν προέκυψαν ευθύνες στελεχών» είτε οι καταγγελίες κρίθηκαν αβάσιμες, επειδή απλώς διαψεύσθηκαν από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς.

Στην έκθεση οι αναφορές των πολιτών που αμφισβητούν τη νομιμότητα της αστυνομικής δράσης έχουν σχέση με:

- την απροθυμία της ΕΛ.ΑΣ. να διερευνήσει πειθαρχικές ευθύνες
    - τις διαδικαστικές εγγυήσεις αντικειμενικότητας και αμεροληψίας της πειθαρχικής έρευνας και
    - την αποδεικτική διαδικασία.

Η πλήρης έκθεση http://www.synigoros.gr/reports/astinomikoi.pdf

Δεν τα λέω εγώ ούτε οι άλλοι συμφορουμίτες...Ο συνήγορος του πολίτη τα λέει.

Παλαιό μέλος
    ετσι πιστευε και ο καρβελας και βρεθηκε με βραχιολακια και με 13 μηνες φιλακα απο το καψονι που τους εκανε

Α εδω θα μαλωσουμε φιλος, λιγα για τον αγωνιστη συντροφο καρβελα

Που μονος του με τη συντροφησα πανια αντισταθηκε σε χιλιαδες μπατσους που σα μανιασμενοι τον καταδιωξαν για να του φορτωσουν ενα κοκκινακι που αρνειται οτι περασε!!!

Για ενα απλο φαναρι τοση φασαρια, μηπως τους πειραξε πως ο γνωστος συνθετης ειναι αγωνιστης??

Κατω τα ξερα σας απο τον Καρβελα!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ωχ θεε μου...
    μερικοι μου φαινεται εκτος του οτι δε ξερουν......

Τα βγαζουν κι απ'το μυαλο τους.....
    οπως πολυ καλα ειπες ...σου φαινετε...
    ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ περισσοτερα απο οσο νομιζεις ...
    ...την στριμωξαν την γυναικα ,και το κουκούλωσαν ..

εχω εμπνευση ωρες ωρες ...οριστε νομικα την παραβιαση Στοπ στην περιπτωση που δεν υπαρχει συγκρουση και εγω θα σας δωσω το καπελο ...νομοθετες του ΝΕΤ ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: τους γαζωσαν με καλασνικοφ

μηπως μιλας για μπατσους αλλης χωρας και οχι για αστυνομικους ελληνες?βλεπω καποια συνχηση να εχεις παθει!!!!!

τρεμουν και τα χερια μου..μπατσακο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε ε ρε ....ειδικε φρουρε....φτου σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

η κοιμασε απο επιλογη ,η δεν βλεπεις το ξυπνητηρι απο την νυστα μεγαλε!

με ενα τετοιο θα κυκλοφορω απο την καναπεδιαση εδω μεσα ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα1.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	39,4 KB 
ID:	183920

Παλαιό μέλος
    οπως πολυ καλα ειπες ...σου φαινετε... ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ περισσοτερα απο οσο νομιζεις ... ...την στριμωξαν την γυναικα ,και το κουκούλωσαν .. εχω εμπνευση ωρες ωρες ...οριστε νομικα την παραβιαση Στοπ στην περιπτωση που δεν υπαρχει συγκρουση και εγω θα σας δωσω το καπελο ...νομοθετες του ΝΕΤ ...
    Ακου να δεις, το συγκεκριμενο περιστατικο το ξερω απο πολυ πολυ εγκυρες πηγες, τοσο εγκυρες που θα ελεγα το ΕΖΗΣΑΝ.
    Αυτο που εχω να πω εγω ειναι πως οι συγκεκριμενοι δυο ηταν ατυχοι γιατι επεσαν σε πολυ επαγγελματιες και δυστυχως εκει οσο εκπαιδευμενος και να εισαι μετραν οι λεπτομεριες και η ζωη σου κρινεται απο αυτες.
    Το οτι εκανε τον ψωφιο ηταν το καλυτερο που μπορουσε να κανει τη δεδομενη στιγμη και αυτο του εσωσε τη ζωη.
    Οσο για τη γυναικα ασχετως αν δε θα αποδειχθει ποτε μαλλον ειχε σχεση πιστευω εγω.
    Ειναι χαζο να λες κατι με τοση συγουρια ενω στην ουσια ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ και δειχνει προκαταληψη και εμπαθεια.

Οσο για το στοπ παραβιαζει το στοπ αυτος που σε αναγκαζει να επιβραδυνεις αποτομα, δε χρειαζεται να τρακαρεις. Το οτι εφαρμοζεται μονο στα ατυχηματα δε σημαινει οτι δεν υπαρχει.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Η παραβιαση ΣΤΟΠ πινακιδας δεν εχει νομικη υποσταση οταν δεν υπαρχει συγκρουση ,οι ζηταδες ΔΕΝ ειναι οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΤΡΕΝΤ απο το περιοδικο ΑΓΟΡΙ '' οποιος θυμαται ,και δεν εχουν δικαιωμα να του κοψουν κληση ,παρα να γινει συσταση .

Εχων επαγγελματικο Β,Γ, Δ κατηγοριας και το πηρα χωρις λαδι και φετα απο το χωριο και εκτος στρατου
    Οτι νά΄ναι....
    Btw εχω και ΄γω Β,Γ,Δ και σιγά τα ωά. Εκτός και πιστεύεις ότι η οπισθογωνία με το 303 , αποτελεί κριτήριο ικανότητας για να βάζεις μέσα 50 άτομα και να φευγεις ταξίδι.

εχω εμπνευση ωρες ωρες ...οριστε νομικα την παραβιαση Στοπ στην περιπτωση που δεν υπαρχει συγκρουση και εγω θα σας δωσω το καπελο ...νομοθετες του ΝΕΤ ...
    Μ΄αρέσει που δεν λάδωσες φίλε.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	stop.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	64,3 KB 
ID:	183966
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δεν παλευεστε πραγματικα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Οτι νά΄ναι....
    Btw εχω και ΄γω Β,Γ,Δ και σιγά τα ωά. Εκτός και πιστεύεις ότι η οπισθογωνία με το 303 , αποτελεί κριτήριο ικανότητας για να βάζεις μέσα 50 άτομα και να φευγεις ταξίδι.

αυτό είναι το πρόστιμο βάσει Κ.Ο.Κ. στην περίπτωση που παραβιάσεις το STOP .

Παμε παρακάτω τώρα , στο θεμα που εβαλε ο ανθρωπας και συζηταμε ειναι οτι ειδε καποιον να περνα STOP και οι ζηταδες δεν τον εγραψαν.
    και έρχομαι και λέω....Όρισε νομικά την παραβίαση .

και για να μην παιδεύεσαι αν δεν υπάρξει σύγκρουση δεν υφίσταται παραβίαση μιας και δεν αποδεικνύεται εξ οψεος ,(κανενα δικαστηριο δεν την εχει δεχτει) ... έρχεται εκ του αποτελέσματος!

Οπότε μην βιάζεσαι να το παίξεις γνωστής άλλο νομικά και άλλο κώδικας κυκλοφορίας .

Μάλλον εσύ λες ότι να ναι ...κουράστηκες αλλά βρήκες λάθος χαρτί να δημοσιεύσεις Lol lol lol lol
    Y.Γ.
    ...να φανταστώ οτι λάδωσες και σε καίει;; lol lol

αυτό είναι το πρόστιμο βάσει Κ.Ο.Κ. στην περίπτωση που παραβιάσεις το STOP .

Παμε παρακάτω τώρα , στο θεμα που εβαλε ο ανθρωπας και συζηταμε ειναι οτι ειδε καποιον να περνα STOP και οι ζηταδες δεν τον εγραψαν.
    και έρχομαι και λέω....Όρισε νομικά την παραβίαση .
    Παιδί μου, τι λες;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 30 καλύτερες ατάκες για την Ελλάδα σε κρίση
    από menos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2012, 15:22
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 11:24
  3. οι μικροί για την εκδρομή
    από cityfly στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:11