Καλησπέρα παιδιά!Είχα να μπώ καιρό στο site λόγω της ξενέρας που έχω φάει από το συγκεκριμένο άνθρωπο.Να σας πώ την ιστοριούλα μου αν και τεράστια όσο πιο συνοπτικά μπορώ.Ξεκινάμε το 2008 που πάω να πάρω ένα κ8,το μηχανάκι κλασικά ξοφλημένο ήρθε μετά από 40 μέρες με τις ανάλογες <απειλές> και τις κλασικές δικαιολογίες του επιχειρηματία.Μου κάθεται τον Σεμπτέβρη ένα εντελώς χαζό ατύχημα που ούτε καν έπεσα εγώ ευτυχώς αλλά η ζημιά μεγάλη και το έδωσα όσο το παίρνανε τα συνεργεία.Τέλος πάντων φτάνουμε στο 2009 που μάζεψα καμιά δεκάρα,να βάλω και κάνα δάνειο να πάρω το κ9.Πάω σε όλα τα μαγαζιά εκτός από τον global για να μην με πείτε και μαλάκα,όμως κανείς σε κανένα δεν εγκρινόταν το δάνειο.Τελφταιά δοκιμή έκανα στον global,πως έγινε και εγκρίθηκε σε αυτόν κατεφτείαν,το κλείνω το μηχανάκι και 3 μήνες δεν το έχει φέρει με τις κλασικές δικαιολογίες την μηχανή την έχω στις αποθήκες αλλά δεν έχω τα πιστοποιιτικά.Τέλος πάντων είχε ένα mv agusta μια μέρα που πήγα να τον κράξω,πένα το μηχανάκι εξωτερικά και του λέω γίνεται να πάρω αυτό?και μου απαντάει κανονικά εφόσων έχεις κλείσει άλλο μηχανάκι δεν γίνεται αλλά για εσένα που είσαι καλός πελάτης θα το κάνουμε.Του λέω από εγγύηση?και απαντάει 1 χρόνο ότι πάθει στο φτιάχνω και μου δείχνει ότι η εγγύηση είναι το τιμολόγιο που μου έδωσε.Το μηχανάκι το πήρα 2 ιούνι και 22 του ίδιου μήνα βάρεσε μπιέλα.Του το πάω αρχίζει κλασικές δικαιολογίες του τύπου δεν μου έχει ξανασυμβεί και θα στο φτιάξω κλπ κλπ.Του πρότεινα και άλλες λύσεις αλλά να μην σας κουράζω βάζω δικηγόρο και του λέει εγώ θα κρατήσω την εγγύηση μου και θα σου φέρω καινούριο μοτέρ.Από 22 ιούνι πήρα τη μηχανή 25 νοέμβρη περίπου από το συνεργείο του και πήρα μοτέρ και το έφτιαξα με δικά μου λεφτά σε άλλο μαγαζί.Τί με συμβουλέβεται?να πάω νομικά και να ζυτήσω τα λεφτά μου ή να πάω εκεί πέρα με φιλαράκια να τα πούμε ωραία???????ή να μαζευτούμε όλοι από εδώ και να του το κλείσουμε μπάς και γλυτώσει κόσμος? +κλασική δικαιολογία όπως έχω μάθει και μου έλεγαν και εμένα οι υπάλληλοι του είναι βαριά άρρωστος.....
Ευχαριστώ που με ακούσατε και περιμένω ανυπομονησία απαντήσεις σας!!!!