Σελίδα 8 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 1374

Θέμα: Διοδια πληρωνετε???

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εάν παραβαίνεις ένα νόμο υπάρχει παράβαση.
    Και οι συμβάσεις αυτές είναι Νόμοι.
    Της Αττικής Οδού είναι ο Ν. 2445/1996.

Kαι της Ολυμπίας Οδού είναι ο Ν. 3621 (ΦΕΚ Α΄ 279/20.12.2007).
    Και τι;

Έχεις διαβάσει τον Ν.2445 και έβγαλες το συμπερασμα ότι όποιος δεν πληρώνει έχει πρόστιμο;;;!!! Γνωρίζεις άνθρωπο που να του επιβλήθηκε πρόστιμο;;;!!!!!!!

Δικηγόρος ούτε εγώ είμαι ούτε εσύ. Ας κάνει καθένας ό,τι καταλαβαίνει. Αν θες να πληρώνεις για να πας στην Πάτρα, με γειά σου και χαρά σου! Eγώ πληρώνω μόνο την Αττική και τη γέφυρα του Ρίου, γιατί είναι νέα και άρτια έργα. Πουθενά αλλου. Για την Εγνατία (όταν μπουν διόδια) θα το σκεφτώ.

Αλλά μιας και μπήκα στον κόπο, να αναφέρω επίσης ***ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ*** και όχι ανόητες θεωρίες ότι:

1- Το ότι οι επόπτες απειλούν με αστυνομία είναι αερολογία.
    2- Το να μην σου ανοίγουν τις μπάρες αποτελεί έρισμα για να τους υποβάλεις μήνυση!!
    3- Εννοείται ότι σε κανέναν υπάλληλο δεν εχεις υποχρέωση να δώσεις στοιχεία.
    4- Οι παραχωρησιούχοι ΔΕΝ μπορούν να βρουν τα στοιχεία σου από την πινακίδα, γιατί απλά χρειάζονται εισαγγελική εντολή. Και επειδή ΔΕΝ διαπράττεται κάποιο αδίκημα, δεν γίνεται.
    (Εδώ βέβαια εικάζω ότι κάποια στιγμή θα βγει ενας ακομα νυχτερινός ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ νόμος που να ανοίγει το σχετικό παράθυρο στον παραχωρησιούχο).

Μέχρι στιγμης εγώ, και όλοι όσοι γνωρίζω, δεν έχουν πληρώσει κανένα πρόστιμο. Το δε φυλλάδιο που δίνει τον τελευταίο καιρό η Ολυμπία Οδός σε όσους δεν πληρώνουν είναι ένα μεγαλείο παπαρολογίας, και δεν περιέχει ΚΑΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ!!!!

Δε θα ασχοληθώ άλλο. Καθένας είναι ελεύθερος να τα διαπιστώσει όλα αυτά από πρώτο χέρι και να κάνει ό,τι καταλαβαίνει.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

ρε ,,,,,,,εμενα με εχουν γραμμενο μεσα στα pc για 6 παραβασεις........! κανονικα εχω περασει καμια 40ρια χωρης να πληρώσω αλλα δεν μου εκαναν και δεν θα να κανουν τπτ!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παω κι ερχομαι καθε μερα στην δουλεια μου απο Α.Ο.
    Οταν ειμαι με το busa καθε μερα τους γραφω στα πλιπλικια μου.
    Με το transalp εχω βγαλει καρτα και τα πληρωνω τα λαμογια.
    Τα πληρωνω γιατι πολυ απλα αν ερθει κανας περιεργος θα με φτασει.
    Προχθες ξεκινησα με το busa πισω απο ενα ι.χ. και το ρημαδι μου εσβησε (αυτο εφταιγε).
    Δεν ειχα αλλον πισω μου,κανω σιγα σιγα πισω μπαινω στην διπλανη ρεμιζα,και με το ι.χ. που ητανε μεσα, τον πουλον.
    Δεν τους πληρωνω τους μουλους οχι για τιποτα αλλο ,παρα για το οτι ειναι απατεωνες ολοι για ολοι.
    Ολοι κροκοδιλια δακρυα και καταστεναχωρεμενοι οταν ακουνε για δυστυχημα.
    Σφαξιμο στο γονατο θελουνε ολοι ρε.
    Εχουμε ενα καταδιεφθαρμενο κρατος και δεν μπορουμε να πουμε οχι πουθενα, εδω που μπορω και για οσο με παιρνει( γιατι καιτι θα κανουνε οι μουλοι,απλα δεν χανουνε πολλα ακομη,τα εχουνε ολα υπολογισμενα.)θα παιρνουνε τα πλιπλικια μου ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!
    Και μην διανοηθει κανα μουλακι απο αυτα των διοδιων και πεταχτει μπροστα μου να με αναγκασει να πληρωσω ,γιατι θα τον κανω κοματια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elefsina
    Παω κι ερχομαι καθε μερα στην δουλεια μου απο Α.Ο.
    Οταν ειμαι με το busa καθε μερα τους γραφω στα πλιπλικια μου.
    Με το transalp εχω βγαλει καρτα και τα πληρωνω τα λαμογια.
    Τα πληρωνω γιατι πολυ απλα αν ερθει κανας περιεργος θα με φτασει.
    Προχθες ξεκινησα με το busa πισω απο ενα ι.χ. και το ρημαδι μου εσβησε (αυτο εφταιγε).
    Δεν ειχα αλλον πισω μου,κανω σιγα σιγα πισω μπαινω στην διπλανη ρεμιζα,και με το ι.χ. που ητανε μεσα, τον πουλον.
    Δεν τους πληρωνω τους μουλους οχι για τιποτα αλλο ,παρα για το οτι ειναι απατεωνες ολοι για ολοι.
    Ολοι κροκοδιλια δακρυα και καταστεναχωρεμενοι οταν ακουνε για δυστυχημα.
    Σφαξιμο στο γονατο θελουνε ολοι ρε.
    Εχουμε ενα καταδιεφθαρμενο κρατος και δεν μπορουμε να πουμε οχι πουθενα, εδω που μπορω και για οσο με παιρνει( γιατι καιτι θα κανουνε οι μουλοι,απλα δεν χανουνε πολλα ακομη,τα εχουνε ολα υπολογισμενα.)θα παιρνουνε τα πλιπλικια μου ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!
    Και μην διανοηθει κανα μουλακι απο αυτα των διοδιων και πεταχτει μπροστα μου να με αναγκασει να πληρωσω ,γιατι θα τον κανω κοματια.

ΥΓ. Χαλαρα με τα παιδακια των διοδιων μονο... θυματα ειναι κι αυτα
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος

αρα

αρα αν περασεις διοδια χωρις να πληρωσεις ποιος τιμωρειται το αυτοκινητο η ο οδηγος?λογικα θα πρεπει να στειλουν το[ προστιμο] στον ιδιοκτητη του οχηματος ο οποιος θα αρνηθει οτι ηταν αυτος και θα υποδειξει οτι τοχε παραχωρηση σε αλλον και φτου απο την αρχη!
    ισως ισχυρισθει μαλιστα οτι το αυτοκινητο του και ο ιδιος αποδειξει οτι ευρισκετο την συγκεκριμενη στιγμη σε διαφορετικο σημειο.....
    ισως καποιος δικηγορος με νομικες γνωσεις μπορει να απαντηση για πιο εγκυρη αποψη!
    καλαματιανος

Εγω μεχρι να βρεθει καποιος να μου απαντησει σε οσα ρωτησα την προηγουμενη φορα που εγινε συζητηζη για τα διοδια...

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=9

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!

Καλη χρονια σε ολους, παντα ορθιοι και με υγεια.
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Η Αττική οδός είναι ίσως ο μόνος δρόμος που αξίζει να πληρώσεις διόδια (αρκεί βέβαια να τον χρησιμοποιήσεις και όχι να βγεις στην επόμενη έξοδο)
    Give me fuel, Give me fire

Παιδια ηρθα απο θεσσαλονικη - Αθηνα και δεν πληρωσα ουτε ενα διοδιο, τους ελεγα απλα οτι δεν εχω λεφτα και με ρωτουσαν ονοματεπωνυμο.... Τους εδινα ασχετα φυσικα οπως "τουμπανηδης Κωσταντινος" καθως και τις περισσοτερες φορες με ρωτουσαν αριθμο κυκλοφοριας χωρις καν να κοιταξουν, τους εδινα φυσικα οτι να ναι.

Δεν παιζει να ξαναπληρωσω ποτε διοδια με μηχανη, πλην Α.Ο.

Α και κατι ακομα, στα τελευταια διοδια (αφιδνες) με το που ειπα στην τυπισα "δεν εχω λεφτα"... Μου λεει "φυγε".... Ετσι απλα χαχαχαχαχαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ορίστε και μια επώνυμη-νομική προσέγγιση στο θέμα... (κλοπυραίτ από Τροκτικό και αυτό με την σειρά του από αλλού)

Με τον νόμο 3555/2007 κυρώθηκε η αποικιακού χαρακτήρα σύμβαση της εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» με το ελληνικό Δημόσιο. Για τους χρήστες της ΠΑΘΕ ισχύει ο νόμος αυτός, αλλά φυσικά ισχύει και το Σύνταγμα της Ελλάδας.
    Με τον παραπάνω νόμο προβλέπεται ότι η «παραχωρησιούχος» εταιρεία μπορεί να απαιτήσει απ’ τον χρήστη που δεν πλήρωσε την καταβολή του 20πλάσιου του αντιτίμου σαν ΑΣΤΙΚΗ ποινή, με κάποιες προϋποθέσεις και διαδικασίες, ζητώντας εντέλει την έκδοση διαταγής πληρωμής. Η διάταξη όμως αυτή είναι αντισυνταγματική, αφενός γιατί δεν παρέχει στον πολίτη το δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης και αφετέρου γιατί παρέχει στο προσωπικό της «παραχωρησιούχου» ιδιωτικής εταιρείας αρμοδιότητες δημοσίου υπαλλήλου (παράβαση άρθρων 20 και 103 αντίστοιχα του Συντάγματος).
    Συγχρόνως ο ίδιος ο νόμος (3555/07) ορίζει ότι το Δημόσιο (Αστυνομία, Τροχαία, Δ.Ο.Υ.) δεν έχει καμιά ανάμειξη στη διαδικασία επιδίωξης είσπραξης του αντιτίμου και της αστικής ποινής. Πρόκειται δηλαδή για μια ιδιωτική οικονομική διαφορά μεταξύ χρήστη και του ιδιώτη ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.
    Για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι εάν ο «Παραχωρησιούχος» προσπαθήσει μέσω διαταγής πληρωμής να εισπράξει πρόστιμα απ’ τους πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν διόδια, τα Δικαστήρια, που θα προσφύγουν αυτοί, θα τους δικαιώσουν και η εταιρεία θα έχει γενικότερα προβλήματα σχετικά με τη νομιμότητα της Σύμβασής της (που μπάζει από παντού).
    Σε κάθε περίπτωση η άρνησή μας να πληρώνουμε διόδια και το ανέβασμα της μπάρας για να περάσουμε δεν συνιστά κανένα ποινικό αδίκημα. Ούτε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας έχουμε. Γι’ αυτό και η Τροχαία δεν επεμβαίνει. Η μπάρα των ιδιωτικών εταιρειών στα διόδια αντιστρατεύεται και παραβιάζει την ελευθερία και δη την ελευθερία μετακίνησής μας στους εθνικούς δρόμους, που προστατεύεται απόλυτα για όσους βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια.

Το δικαίωμα αυτό, ως μερικότερο δικαίωμα του δικαιώματος για ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου, αφορά Έλληνες πολίτες και αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας και προστατεύεται «απόλυτα» από το άρθρο 7 του Συντάγματος.- ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ- ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ, και- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!(Ούτε δίνουμε το ονοματεπώνυμό μας ή παραλαμβάνουμε οποιοδήποτε χαρτί απ’ τους ανθρώπους των ιδιωτικών εταιρειών).
    ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ!

Υ.Γ. Τις δυνατότητες και τα δικαιώματά μας αυτά δεν πρόκειται να τα πληροφορηθούμε από τα μεγάλα αθηναϊκά ΜΜΕ, γιατί οι ιδιοκτήτες τους είναι και οι εργολάβοι των χρυσοφόρων έργων (π.χ. Μπόμπολας κ.λ.π.).

Χρήστος Σταμόπουλος(δικηγόρος)

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=90440&cid=4

Γιατι οι ιδιωτικες εταιρειες διοδιων μονο να εισπρατουν ενδιαφερονται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=90440&cid=4

Γιατι οι ιδιωτικες εταιρειες διοδιων μονο να εισπρατουν ενδιαφερονται

Δεν αναφέρεται σε εταιρεία είσπραξης το κείμενο.
    Και το κείμενο δείχνει ότι τον κίνδυνο τον γνώριζε το κράτος και δεν έκανε τίποτα για να μην συμβεί το μοιραίο.

Δεν αναφέρεται σε εταιρεία είσπραξης το κείμενο.
    Και το κείμενο δείχνει ότι τον κίνδυνο τον γνώριζε το κράτος και δεν έκανε τίποτα για να μην συμβεί το μοιραίο.
    Kala δεν διαβαζεις.......αφου εχει παραχωρηθει ο δρομος γι αυτο εισπρατει και διοδια!!!!!(εταιρεια εισπραξης ειναι και τα διοδια πια!!!!)Το κρατος δεν μπορει να επεμβει για εργα........ειναι παρανομο αφου εχει συμβαση!!!! (γι αυτο εστελνε τα εγγραφα!!!!)
    !Μπας και κανας γνωστος σου εχει σχεση με την εταιρεια...ουτε τα αυτονοητα δεν καταλαβαινεις....ή δεν θελεις να καταλαβεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Kala δεν διαβαζεις.......αφου εχει παραχωρηθει ο δρομος γι αυτο εισπρατει και διοδια!!!!!(εταιρεια εισπραξης ειναι και τα διοδια πια!!!!)Το κρατος δεν μπορει να επεμβει για εργα........ειναι παρανομο αφου εχει συμβαση!!!! (γι αυτο εστελνε τα εγγραφα!!!!)
    !Μπας και κανας γνωστος σου εχει σχεση με την εταιρεια...ουτε τα αυτονοητα δεν καταλαβαινεις....ή δεν θελεις να καταλαβεις

Ημαρτον ρε φίλε, είσαι τόσο άσχετος με το άθλημα αλλά παρόλα αυτά έχεις και άποψη.
    Και εκτός αυτού είσαι και έτοιμος να κατηγορήσεις κι όλους που έχουν διαφορετική ίσως άποψη.

Ημαρτον ρε φίλε, είσαι τόσο άσχετος με το άθλημα αλλά παρόλα αυτά έχεις και άποψη.
    Και εκτός αυτού είσαι και έτοιμος να κατηγορήσεις κι όλους που έχουν διαφορετική ίσως άποψη.
    δεν απαντας στα παραπανω.......ουτε σε μενα ουτε στους προηγουμενους!!!!Παρα τις αποδειξεις που σου αναφερουν ......φυσικα ουτε σε καμια κινητοποιηση θα χεις παει.......απο το internet κριτης

Σελίδα 8 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112131858 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF