Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: Για πειτε οι κομιουτεραδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Με τον turbo-x είμαι απο το 2004. Μεγάλος πύργος ευάερος στην πορεία μπήκε και μεγάλο τροφοδοτικό καθώς πλήθαιναν οι σκληροί....
    Στον δεύτερο τα έφτυσε η asus τον πήγα σε 2 ώρες μέ πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι δεν υπήρχε η ίδια θα μου βάζαν άλλη μάρκα, σε άλλες 2 ώρες πήγα και τον πήρα.Από τότε κάνας σκληρός βαράει, καμιά αναβαθμισούλα, σε όλα είχα άψογη εξυπηρέτηση αυθημερόν ή την επόμενη.

Καταρχάς μην πάρεις Turbo-X,τα πληρώνεις ακριβά χωρίς κανένα λόγω.Μπορείς να "φτιάξεις" ένα καλύτερο μηχάνημα μόνος σου και σε αρκετά καλύτερη τιμή.Γνώμη μου είναι να μην λυπηθείς να ρίξεις λεφτά σε motherboard γιατί αυτή θα είναι η βάση για μελλοντικές αναβαθμίσεις.4 gb ram τουλάχιστον για να είσαι καλυμμένος για 2 χρόνια τουλάχιστον,500gb σκληρό τουλάχιστον (ειδικά όταν θα περνάς μέσα φωτογραφίες π.χ 12mpixels,τίποτα ταινίες και τίποτα mp3 ούτε που θα καταλάβεις πως θα γεμίσει).Επίσης μην λυπηθείς να δώσεις 70-80 ευρώ για μία αξιοπρεπέστατη κάρτα γραφικών,στην επεξεργασία εικόνας αλλά και στην αναπαραγωγή HD Video θα τα βγάλει τα λεφτά της.Πιστεύω με 450-500 ευρώ φτιάχνεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα που θα σε καλύψει για τουλάχιστον 2-3 χρόνια για την χρήση που το προορίζεις
    Fortis Fortuna Adiuvat

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Καταρχάς μην πάρεις Turbo-X,τα πληρώνεις ακριβά χωρίς κανένα λόγω.Μπορείς να "φτιάξεις" ένα καλύτερο μηχάνημα μόνος σου και σε αρκετά καλύτερη τιμή.Γνώμη μου είναι να μην λυπηθείς να ρίξεις λεφτά σε motherboard γιατί αυτή θα είναι η βάση για μελλοντικές αναβαθμίσεις.4 gb ram τουλάχιστον για να είσαι καλυμμένος για 2 χρόνια τουλάχιστον,500gb σκληρό τουλάχιστον (ειδικά όταν θα περνάς μέσα φωτογραφίες π.χ 12mpixels,τίποτα ταινίες και τίποτα mp3 ούτε που θα καταλάβεις πως θα γεμίσει).Επίσης μην λυπηθείς να δώσεις 70-80 ευρώ για μία αξιοπρεπέστατη κάρτα γραφικών,στην επεξεργασία εικόνας αλλά και στην αναπαραγωγή HD Video θα τα βγάλει τα λεφτά της.Πιστεύω με 450-500 ευρώ φτιάχνεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα που θα σε καλύψει για τουλάχιστον 2-3 χρόνια για την χρήση που το προορίζεις

Φιλος.....μιλας εκ πειρας? ή εχεις καψει 2-3 πισι και 1 λαπτοπ?

+778 μακρυα απο TURBO X και απο πλαισιο γενικοτερα..... εχω εναν στη κρεβατοκαμαρα για να στηριζω το λαπτοπ επανω.....

το πλαισιο ειναι μονο για μολυβια χαρακες και συρραπτικα,......
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Φιλος.....μιλας εκ πειρας? ή εχεις καψει 2-3 πισι και 1 λαπτοπ?

+778 μακρυα απο TURBO X και απο πλαισιο γενικοτερα..... εχω εναν στη κρεβατοκαμαρα για να στηριζω το λαπτοπ επανω.....

το πλαισιο ειναι μονο για μολυβια χαρακες και συρραπτικα,......

Ας όψεται το ηλεκτρικό δίκτυο της Λάρισας.Α και το λάπτοπ δεν το καψα εγώ,άλλος το καψε
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σαν πολλά "τουλάχιστον" δεν έγραψα;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Καπου εδώ είσαι. Αν περιμένεις λίγο μετά τις γιορτές, θα πέσουν και πολύ οι τιμές στα blue ray. Υπολόγιζε και λειτουργικό αν δεν έχεις.

Με έναν τέτοιο συνδιασμό είσαι υπερκαλυμμένος για αυτά που ζητάς. Αν θες Intel είναι +100 περίπου, χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	screenshot-6.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	64,1 KB 
ID:	184085
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Κώστα,αν χρησιμοποιείς cubase και τα παρελκόμενα,μην πέσεις κάτω από 3G ram και core to duo.

Τα 7 σού τα συνιστώ ανεπιφύλακτα,δουλεύουν καταπληκτικά.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια οσοι εχετε 7 και τα προτεινετε...ποσο καιρο τα εχετε?

γιατι εχουν ακουστει καποια (απαραδεκτα) προβληματα...

τα εχετε φορτωσει καθολου?

γιατι τρεχω σε βιστα ακομα...οκ δεν ειναι οτι πιο γρηγορο, αλλα ειναι εντελως σταθερα...ενα εξαμηνο τωρα καργα φορτωμενο δεν εχει κολλησει ποτε οποιαδηποτε εφαρμογη...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
    Για value for money σύνθεση κοίτα σε επεξεργαστές AMD Athlon II.
    Από X2 (διπύρηνο) 2.8 GHz στα 50 ευρώ μέχρι Χ4 (quad-core) 2.8Ghz στα 100.
    Και αν πραγματικά δεν χρειάζεσαι ισχυρή κάρτα γραφικών πας για μητρική με chipset 785G/790G
    kai στο μέλλον όποτε αλλάξουν οι απαιτήσεις σου βάζεις μια (ή και τη συνδυάζεις με την ενσωματωμένη αν υποστηρίζει crossfire)

Kai δεν είναι απαραίτητο να κάνεις τη σύνθεση μόνος σου, μπορείς απλά να επιλέξεις τα κομμάτια και να ζητήσεις η σύνθεση να γίνει στο κατάστημα (plaisio, eshop).

Κοίτα και εδώ για ιδέες http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=171
    +1137
    AMD και θα δείς διαφορές!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Καπου εδώ είσαι. Αν περιμένεις λίγο μετά τις γιορτές, θα πέσουν και πολύ οι τιμές στα blue ray. Υπολόγιζε και λειτουργικό αν δεν έχεις.

Με έναν τέτοιο συνδιασμό είσαι υπερκαλυμμένος για αυτά που ζητάς. Αν θες Intel είναι +100 περίπου, χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος.

Απο που ειναι το screen shot; πλαισιο;

Πολύ καλό το μηχάνημα που σου έφτιαξε ο συνάδελφος παραπάνω,βάλε και αυτή την κάρτα γραφικών που αγόρασα πριν 2 βδομάδες και θα με θυμηθείς
    Fortis Fortuna Adiuvat

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δηλαδη θα πρεπει να υπολογισω και την αγορα των Windows; η θα μου τα δωσουν πακετο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δηλαδη θα πρεπει να υπολογισω και την αγορα των Windows; η θα μου τα δωσουν πακετο;

Σίγουρα θα τα βάλουν μέσα,πώς θα λειτουργήσει χωρίς το λειτουργικό.Αν πάνε να στο χρεώσουνε πες τους ότι δε το θέλεις,ας το κάνουν format
    Fortis Fortuna Adiuvat

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Την υπολογίζεις.. Αλλιώς βάζεις ένα ubuntu linux και είσαι κάτι παραπάνω από άρχοντας...

Πάντα υπάρχει και η λύση του πειρατικού software.. αλλά με βρίσκεις ηθικά αντίθετο..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Μανιβελάτο μέλος
    Σίγουρα θα τα βάλουν μέσα,πώς θα λειτουργήσει χωρίς το λειτουργικό.Αν πάνε να στο χρεώσουνε πες τους ότι δε το θέλεις,ας το κάνουν format
    Από plaisio/multirama κτλπ την υπολογίζει.. αλλιώς θα το πάρει άδειο έτοιμο για διαμόρφωση..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι πατεντιάρηδες για πείτε καμιά γνώμη...
    από el_hymador στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2011, 14:49
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 20:30
  3. Για πείτε για Μεσολόγγι!
    από powerphot στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 16:19
  4. V-strom 1000 Ή 650 Για Πειτε Ρε Παιδια
    από TARAXIAS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3