κι'όμως...Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
Για μοτοσυκλέτα, το τέλος ταξινόμησης αφαιρείται στην αγορά της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ μοτοσυκλέτας κατευθείαν από τον έμπορο.
Δεν έχει να περιμένεις να πάρεις μετρητά λεφτά μετά από μήνες!!![]()
κι'όμως...Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
Για μοτοσυκλέτα, το τέλος ταξινόμησης αφαιρείται στην αγορά της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ μοτοσυκλέτας κατευθείαν από τον έμπορο.
Δεν έχει να περιμένεις να πάρεις μετρητά λεφτά μετά από μήνες!!![]()
Και εσύ ακόμα περιμένεις ??Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
κι'όμως...![]()
Από πότε όμως?
I consume therefore I exist
εγώ είμαι πολύ πρόσφατος, αλλά μυρίζομαι κομπίνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Και εσύ ακόμα περιμένεις ??Από πότε όμως?
Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
εγώ είμαι πολύ πρόσφατος, αλλά μυρίζομαι κομπίνα...
Δηλαδη πληρωσες κανονικα την μηχανη σου, και σου ειπε ο εμπορος οτι θα σου επιστρεψει χρηματα?????
να σε ρωτησω κατι αλλο, στην αποδειξη αγορας σου εχει κοψει ολο το ποσο της μοτοσυκλετας? η σου εχει αφαιρεσει το τελος ταξινομησης απο την τιμη???
1) Nαί!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis-pefki
1) Δηλαδη πληρωσες κανονικα την μηχανη σου, και σου ειπε ο εμπορος οτι θα σου επιστρεψει χρηματα?????
2) να σε ρωτησω κατι αλλο, στην αποδειξη αγορας σου εχει κοψει ολο το ποσο της μοτοσυκλετας? η σου εχει αφαιρεσει το τελος ταξινομησης απο την τιμη???
2) Φαίνεται όλο το ποσόν και μάλιστα ξεχωριστά φαίνεται και το τέλος ταξινόμησης που όπως μου δήλωσαν θα πάρω πίσω σε κανένα τρίμηνο (!!!) κατά 30-35 ευρώ λιγότερα για την "εξυπηρέτηση".
Τι μηχανάκι αγόρασες και πόσο είναι το τέλος ταξινόμησης του?Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
1) Nαί!!
2) Φαίνεται όλο το ποσόν και μάλιστα ξεχωριστά φαίνεται και το τέλος ταξινόμησης που όπως μου δήλωσαν θα πάρω πίσω σε κανένα τρίμηνο (!!!) κατά 30-35 ευρώ λιγότερα για την "εξυπηρέτηση".
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
κανονικα δεν πρεπει να φαινεται το ποσο αυτο στην αποδειξη λιανικης πωλησης,και γιαυτο το λογο και δεν πρεπει να το πληρωσεις, μου φαινεται λιγο περιεργο το πως θα σου επιστρεψει χρηματα πισω....λογιστικα δεν θα του βγαινει....Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
1) Nαί!!
και σε απόδειξη καινούριου αυτοκινήτου (προ 5 ετών και ασχέτως απόσυρσης) φαίνεται ξεχωριστά το τέλος ταξινόμησης.Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis-pefki
κανονικα δεν πρεπει να φαινεται το ποσο αυτο στην αποδειξη λιανικης πωλησης,και γιαυτο το λογο και δεν πρεπει να το πληρωσεις, μου φαινεται λιγο περιεργο το πως θα σου επιστρεψει χρηματα πισω....λογιστικα δεν θα του βγαινει....
Το τέλος ταξινόμησης πληρώνεται από τον εισαγωγέα για την ολοκλήρωση του εκτελωνισμού(και του το πληρώνω εγώ όταν αγοράζω τη μηχανή, ενώ ταυτόχρονα του κάνω εξουσιοδότηση να το πάρει πίσω - λόγω απόσυρσης - για λογαριασμό μου, αφού αυτός έχει το πάρε-δώσε με το τελωνείο).
Το είδος της μηχανής και το ύψος του τέλους νομίζω δεν παίζει ρόλο.
αυτο εξαρταται απο τον εμποροΑρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
και σε απόδειξη καινούριου αυτοκινήτου (προ 5 ετών και ασχέτως απόσυρσης) φαίνεται ξεχωριστά το τέλος ταξινόμησης.
Το τέλος ταξινόμησης πληρώνεται από τον εισαγωγέα για την ολοκλήρωση του εκτελωνισμού(και του το πληρώνω εγώ όταν αγοράζω τη μηχανή, ενώ ταυτόχρονα του κάνω εξουσιοδότηση να το πάρει πίσω - λόγω απόσυρσης - για λογαριασμό μου, αφού αυτός έχει το πάρε-δώσε με το τελωνείο).
Το είδος της μηχανής και το ύψος του τέλους νομίζω δεν παίζει ρόλο.
Υπαρχουν εμποροι που δεν επαιρναν τα χρηματα του τελους απο τον πελατη,και στην αποδειξη λιανικης πωλησης αναγραφοταν οτι εχει γινει αποσυρση,οποτε και επαιρναν κατευθειαν απο το τελωνειο τα χρηματα πισω.....χωρις να μπλεξουν τον πελατη....
Συμφωνώ πως αυτό είναι το πιο σωστό, γι'αυτό έγραψα και παραπάνω πως μυρίζομαι κομπίνα... (μικρή ή μεγάλη)Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis-pefki
αυτο εξαρταται απο τον εμπορο
Υπαρχουν εμποροι που δεν επαιρναν τα χρηματα του τελους απο τον πελατη,και στην αποδειξη λιανικης πωλησης αναγραφοταν οτι εχει γινει αποσυρση,οποτε και επαιρναν κατευθειαν απο το τελωνειο τα χρηματα πισω.....χωρις να μπλεξουν τον πελατη....
Κι'αν είναι μόνο για τους τόκους των χρημάτων του πελάτη, είναι και λίγο ξεφτίλα...
(εκτός αν έχει αλλάξει κάτι από παλαιότερα, μου είπαν πως για την επιστροφή του τέλους εκδίδεται δίγραμμη επιταγή στο όνομα του ιδιοκτήτη του οχήματος)
H αποσυρση moto Ισχυει ακομα?
Αν ισχυει τι απολαβες εχεις?
Παιρνεις ενα ποσο αναλογα με τα κυβικα?με την παλαιοτητα?
ή
Εχεις (απαλαγη) πιο φθηνα τελη κυκλοφοριας με την προυοποθεση
new moto?(αν και αυτο καταλαβαινω)
Και για τι γρια που εχω zx-4 92'?
Σημερα πρωτη φορα ακουσα για αποσυρση moto και σαλταρισα.
sorry αν γινομαι κουραστικος και επαναλαμβανω κατι αλλα ξαφνιαστηκα..
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι οτι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες..
γεια σου φιλε μου,Αρχικά δημιουργήθηκε από zx400
H αποσυρση moto Ισχυει ακομα?
Αν ισχυει τι απολαβες εχεις?
Παιρνεις ενα ποσο αναλογα με τα κυβικα?με την παλαιοτητα?
ή
Εχεις (απαλαγη) πιο φθηνα τελη κυκλοφοριας με την προυοποθεση
new moto?(αν και αυτο καταλαβαινω)
Και για τι γρια που εχω zx-4 92'?
Σημερα πρωτη φορα ακουσα για αποσυρση moto και σαλταρισα.
sorry αν γινομαι κουραστικος και επαναλαμβανω κατι αλλα ξαφνιαστηκα..
η αποσυρση ισχυει επισημα μεχρι τελος του 2009, οποτε πρακτικα δεν προλαβαινεις να αγορασεις καινουργια μηχανη με το καθεστος της αποσυρσης, δεν προλαβαινεις και να αποσυρεις την δικια σου.....
τωρα αν συνεχιστει το μετρο , αυτο δεν το γνωριζω...... μακαρι, αλλα δεν ξερω!!!
λοιπον τα οφελη σου ειναι τα εξης:
τελη κυκλοφοριας για 5 χρονια με 3ευρω το χρονο,
και απαλλαγη απο το τελος ταξινομησης στην αγορα της καινουργιας μοτοσυκλετας,
πρακτικα για μια μοτοσυκλετα κοστους 10.000ευρω χοντρικα ειναι περιπου στα 500ευρω το τελος ταξινομησης,το οποιο εξαρταται και απο τον εξοπλισμο της.
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis-pefki
γεια σου φιλε μου,
η αποσυρση ισχυει επισημα μεχρι τελος του 2009, οποτε πρακτικα δεν προλαβαινεις να αγορασεις καινουργια μηχανη με το καθεστος της αποσυρσης, δεν προλαβαινεις και να αποσυρεις την δικια σου.....
τωρα αν συνεχιστει το μετρο , αυτο δεν το γνωριζω...... μακαρι, αλλα δεν ξερω!!!
λοιπον τα οφελη σου ειναι τα εξης:
τελη κυκλοφοριας για 5 χρονια με 3ευρω το χρονο,
και απαλλαγη απο το τελος ταξινομησης στην αγορα της καινουργιας μοτοσυκλετας,
πρακτικα για μια μοτοσυκλετα κοστους 10.000ευρω χοντρικα ειναι περιπου στα 500ευρω το τελος ταξινομησης,το οποιο εξαρταται και απο τον εξοπλισμο της.
Eυχαριστώ πολύ. Κριμα, πάντως αν το γνώριζα ισως να ειχα κανει μια κινηση για new moto.
Και παλι καλημέρα.
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι οτι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες..
Φίλε lantz,Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Παιδία εγώ έκανα απόσυρση τον Μάρτιο του 2009 και ακόμα δεν έχω πάρει την επιστροφή του Ε.Τ.Τ. Θα έπρεπε να την έχω πάρει? Μιλάω (με τον έμπορο που το έχει αναλάβει) εδώ και 2-3 μήνες και όλο μου λέει ότι πρέπει να περιμένω και τώρα τελευταία λέει ότι άλλαξε η κυβέρνηση ΄και γιάυτό αργέι κτλ..!!!
Με δουλεύει ψιλό γαζί ή όντως καθυστερούν..?? Έχω ακούσει γενικά ότι περνάει πάνω από 6μηνο για να πάρεις τα λεφτά...
τί έχει γίνει με τα χρήματα της απόσυρσης;
ακόμη περιμένεις;
εγώ ακόμη στην αναμονή... 3 μήνες!!!