Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: αποσυρση

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
    Για μοτοσυκλέτα, το τέλος ταξινόμησης αφαιρείται στην αγορά της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ μοτοσυκλέτας κατευθείαν από τον έμπορο.
    Δεν έχει να περιμένεις να πάρεις μετρητά λεφτά μετά από μήνες!!
    κι'όμως...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lantz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
    κι'όμως...
    Και εσύ ακόμα περιμένεις ?? Από πότε όμως?
    I consume therefore I exist

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
    Και εσύ ακόμα περιμένεις ?? Από πότε όμως?
    εγώ είμαι πολύ πρόσφατος, αλλά μυρίζομαι κομπίνα...

εγώ είμαι πολύ πρόσφατος, αλλά μυρίζομαι κομπίνα...

Δηλαδη πληρωσες κανονικα την μηχανη σου, και σου ειπε ο εμπορος οτι θα σου επιστρεψει χρηματα?????

να σε ρωτησω κατι αλλο, στην αποδειξη αγορας σου εχει κοψει ολο το ποσο της μοτοσυκλετας? η σου εχει αφαιρεσει το τελος ταξινομησης απο την τιμη???

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis-pefki

1) Δηλαδη πληρωσες κανονικα την μηχανη σου, και σου ειπε ο εμπορος οτι θα σου επιστρεψει χρηματα?????

2) να σε ρωτησω κατι αλλο, στην αποδειξη αγορας σου εχει κοψει ολο το ποσο της μοτοσυκλετας? η σου εχει αφαιρεσει το τελος ταξινομησης απο την τιμη???
    1) Nαί!!

2) Φαίνεται όλο το ποσόν και μάλιστα ξεχωριστά φαίνεται και το τέλος ταξινόμησης που όπως μου δήλωσαν θα πάρω πίσω σε κανένα τρίμηνο (!!!) κατά 30-35 ευρώ λιγότερα για την "εξυπηρέτηση".

1) Nαί!!

2) Φαίνεται όλο το ποσόν και μάλιστα ξεχωριστά φαίνεται και το τέλος ταξινόμησης που όπως μου δήλωσαν θα πάρω πίσω σε κανένα τρίμηνο (!!!) κατά 30-35 ευρώ λιγότερα για την "εξυπηρέτηση".
    Τι μηχανάκι αγόρασες και πόσο είναι το τέλος ταξινόμησης του?
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

1) Nαί!!

κανονικα δεν πρεπει να φαινεται το ποσο αυτο στην αποδειξη λιανικης πωλησης,και γιαυτο το λογο και δεν πρεπει να το πληρωσεις, μου φαινεται λιγο περιεργο το πως θα σου επιστρεψει χρηματα πισω....λογιστικα δεν θα του βγαινει....

Παλαιό μέλος
    κανονικα δεν πρεπει να φαινεται το ποσο αυτο στην αποδειξη λιανικης πωλησης,και γιαυτο το λογο και δεν πρεπει να το πληρωσεις, μου φαινεται λιγο περιεργο το πως θα σου επιστρεψει χρηματα πισω....λογιστικα δεν θα του βγαινει....
    και σε απόδειξη καινούριου αυτοκινήτου (προ 5 ετών και ασχέτως απόσυρσης) φαίνεται ξεχωριστά το τέλος ταξινόμησης.

Το τέλος ταξινόμησης πληρώνεται από τον εισαγωγέα για την ολοκλήρωση του εκτελωνισμού(και του το πληρώνω εγώ όταν αγοράζω τη μηχανή, ενώ ταυτόχρονα του κάνω εξουσιοδότηση να το πάρει πίσω - λόγω απόσυρσης - για λογαριασμό μου, αφού αυτός έχει το πάρε-δώσε με το τελωνείο).

Το είδος της μηχανής και το ύψος του τέλους νομίζω δεν παίζει ρόλο.

και σε απόδειξη καινούριου αυτοκινήτου (προ 5 ετών και ασχέτως απόσυρσης) φαίνεται ξεχωριστά το τέλος ταξινόμησης.

Το τέλος ταξινόμησης πληρώνεται από τον εισαγωγέα για την ολοκλήρωση του εκτελωνισμού(και του το πληρώνω εγώ όταν αγοράζω τη μηχανή, ενώ ταυτόχρονα του κάνω εξουσιοδότηση να το πάρει πίσω - λόγω απόσυρσης - για λογαριασμό μου, αφού αυτός έχει το πάρε-δώσε με το τελωνείο).

Το είδος της μηχανής και το ύψος του τέλους νομίζω δεν παίζει ρόλο.
    αυτο εξαρταται απο τον εμπορο

Υπαρχουν εμποροι που δεν επαιρναν τα χρηματα του τελους απο τον πελατη,και στην αποδειξη λιανικης πωλησης αναγραφοταν οτι εχει γινει αποσυρση,οποτε και επαιρναν κατευθειαν απο το τελωνειο τα χρηματα πισω.....χωρις να μπλεξουν τον πελατη....

Παλαιό μέλος
    αυτο εξαρταται απο τον εμπορο

Υπαρχουν εμποροι που δεν επαιρναν τα χρηματα του τελους απο τον πελατη,και στην αποδειξη λιανικης πωλησης αναγραφοταν οτι εχει γινει αποσυρση,οποτε και επαιρναν κατευθειαν απο το τελωνειο τα χρηματα πισω.....χωρις να μπλεξουν τον πελατη....
    Συμφωνώ πως αυτό είναι το πιο σωστό, γι'αυτό έγραψα και παραπάνω πως μυρίζομαι κομπίνα... (μικρή ή μεγάλη)
    Κι'αν είναι μόνο για τους τόκους των χρημάτων του πελάτη, είναι και λίγο ξεφτίλα...

(εκτός αν έχει αλλάξει κάτι από παλαιότερα, μου είπαν πως για την επιστροφή του τέλους εκδίδεται δίγραμμη επιταγή στο όνομα του ιδιοκτήτη του οχήματος)

H αποσυρση moto Ισχυει ακομα?

Αν ισχυει τι απολαβες εχεις?

Παιρνεις ενα ποσο αναλογα με τα κυβικα?με την παλαιοτητα?

ή

Εχεις (απαλαγη) πιο φθηνα τελη κυκλοφοριας με την προυοποθεση
    new moto?(αν και αυτο καταλαβαινω)

Και για τι γρια που εχω zx-4 92'?

Σημερα πρωτη φορα ακουσα για αποσυρση moto και σαλταρισα.
    sorry αν γινομαι κουραστικος και επαναλαμβανω κατι αλλα ξαφνιαστηκα..
    Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι οτι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harrysvr
    Νομίζω αύριο είναι η τελευταία μέρα...
    ΑΕΚ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zx400
    H αποσυρση moto Ισχυει ακομα?

Αν ισχυει τι απολαβες εχεις?

Παιρνεις ενα ποσο αναλογα με τα κυβικα?με την παλαιοτητα?

ή

Εχεις (απαλαγη) πιο φθηνα τελη κυκλοφοριας με την προυοποθεση
    new moto?(αν και αυτο καταλαβαινω)

Και για τι γρια που εχω zx-4 92'?

Σημερα πρωτη φορα ακουσα για αποσυρση moto και σαλταρισα.
    sorry αν γινομαι κουραστικος και επαναλαμβανω κατι αλλα ξαφνιαστηκα..
    γεια σου φιλε μου,
    η αποσυρση ισχυει επισημα μεχρι τελος του 2009, οποτε πρακτικα δεν προλαβαινεις να αγορασεις καινουργια μηχανη με το καθεστος της αποσυρσης, δεν προλαβαινεις και να αποσυρεις την δικια σου.....
    τωρα αν συνεχιστει το μετρο , αυτο δεν το γνωριζω...... μακαρι, αλλα δεν ξερω!!!

λοιπον τα οφελη σου ειναι τα εξης:

τελη κυκλοφοριας για 5 χρονια με 3ευρω το χρονο,
    και απαλλαγη απο το τελος ταξινομησης στην αγορα της καινουργιας μοτοσυκλετας,
    πρακτικα για μια μοτοσυκλετα κοστους 10.000ευρω χοντρικα ειναι περιπου στα 500ευρω το τελος ταξινομησης,το οποιο εξαρταται και απο τον εξοπλισμο της.

γεια σου φιλε μου,
    η αποσυρση ισχυει επισημα μεχρι τελος του 2009, οποτε πρακτικα δεν προλαβαινεις να αγορασεις καινουργια μηχανη με το καθεστος της αποσυρσης, δεν προλαβαινεις και να αποσυρεις την δικια σου.....
    τωρα αν συνεχιστει το μετρο , αυτο δεν το γνωριζω...... μακαρι, αλλα δεν ξερω!!!

λοιπον τα οφελη σου ειναι τα εξης:

τελη κυκλοφοριας για 5 χρονια με 3ευρω το χρονο,
    και απαλλαγη απο το τελος ταξινομησης στην αγορα της καινουργιας μοτοσυκλετας,
    πρακτικα για μια μοτοσυκλετα κοστους 10.000ευρω χοντρικα ειναι περιπου στα 500ευρω το τελος ταξινομησης,το οποιο εξαρταται και απο τον εξοπλισμο της.

Eυχαριστώ πολύ. Κριμα, πάντως αν το γνώριζα ισως να ειχα κανει μια κινηση για new moto.

Και παλι καλημέρα.
    Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι οτι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
    Παιδία εγώ έκανα απόσυρση τον Μάρτιο του 2009 και ακόμα δεν έχω πάρει την επιστροφή του Ε.Τ.Τ. Θα έπρεπε να την έχω πάρει? Μιλάω (με τον έμπορο που το έχει αναλάβει) εδώ και 2-3 μήνες και όλο μου λέει ότι πρέπει να περιμένω και τώρα τελευταία λέει ότι άλλαξε η κυβέρνηση ΄και γιάυτό αργέι κτλ..!!!

Με δουλεύει ψιλό γαζί ή όντως καθυστερούν..?? Έχω ακούσει γενικά ότι περνάει πάνω από 6μηνο για να πάρεις τα λεφτά...
    Φίλε lantz,

τί έχει γίνει με τα χρήματα της απόσυρσης;

ακόμη περιμένεις;

εγώ ακόμη στην αναμονή... 3 μήνες!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αποσυρση
    από gfyou στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2004, 11:54
  2. ΑΠΟΣΥΡΣΗ, και πως την εχασα!
    από RapidShade στο forum Off topic