Να απαντήσω στην αντισυνταγματικότητα των διοδίων?Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
δεν απαντας στα παραπανω.......ουτε σε μενα ουτε στους προηγουμενους!!!!Παρα τις αποδειξεις που σου αναφερουν ......φυσικα ουτε σε καμια κινητοποιηση θα χεις παει.......απο το internet κριτης
Υπάρχουν εδώ και γενιές και με κυβερνήσεις που αντιπροσωπεύουν το 70% του Ελληνικού λαού.
Απάντηση στο κόλπο "πως δεν πληρώνεται και κυκλοφορείτε στο δρόμο που πληρώνουν τα υπόλοιπα κορόοιδα" δεν έχω.
Τώρα απάντηση στο οτι το κράτος "δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί έχει παραχωρηθει ό δρόμος"
δεν έχω επείσης.
Μόνο πές μου τι είναι αυτή η επιστολή και γιατί κάποιος που δεν μπορεί να κάνει κάτι μπήκε στον κόπο και την έστειλε,
και γιατί την έστειλε στο υπουργείο αφού και αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Ισως πιό αρμόδια να ήταν η Αρχιεπισκοπή που πιθανόν με κάποιο τρισάγιο, λιτανία να φωτήσει τον παραχωρησιουχο να κάνει κάτι.
Και πες μου σε παρακαλώ, αυτή η εταιρεία, που δεν μπορούσε να κάνει κάτι, (ούτε το υπουργειο επίσης) μπόρεσε ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΙΟΥΧΟ απο την ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΤΟΥ υποχρεωση να λάβει μέτρα κατά των κατολισθήσεων ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΣΗΡΑΓΓΩΝ?
Γιατί εγώ αυτά διάβασα στο έγγραφο που έβαλες.
Α και είμαι εντελώς κατά των αυτοκινητοδρόμων, οπότε οποιοδήποτε αύξηση διοδίων η κινητοποίηση με βρίσκει παγερά αδιάφορο.