Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Αφου γλιτώσαμε από Βόμβα...

Vroum Vroum μέλος Το avatar του/της native

Αφου γλιτώσαμε από Βόμβα...

Ξεκινάς να πας να δεις ένα cinema και δε ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Εχθές 11 το βράδυ βγαίνω από τα Ster Cinemas στη Συγγρού, περνάω από Εθνική Ασφαλιστική

και βλέπω καμιά 20αρια δελτάδες μαζεμένους γύρω γύρω. Λέω για καλό δεν είναι ας φύγουμε γρήγορα.

Μετά από 2 λεπτά και ενω είχα μπει στο αμάξι .... ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ.

Κοιτάω στα αριστερά μου και τι να δώ? Μια εθνική ασφαλιστική διαλυμένη και να βγάζει καπνούς.

Και λέω λοιπόν. Ένα λεπτό αργότερα να χα βγει από το Cinema θα με κλαίγανε και οι ρέγγες.

Και επειδή διάβασα σήμερα τη παραπληροφόρηση, θα σας τα πω από πρώτο χέρι.

Λένε λοιπόν ότι η αστυνομία είχε εκκενώσει τον χώρο και είχε ενημερώσει τον κόσμο.

Την ώρα που περάσαμε εμείς και άλλος αρκετός κόσμος που έβγαινε από το cinema δε μας έλεγε κανείς τίποτα και όλοι προχωρούσαμε με το πάσο μας.

Μου φαίνεται θα παω να ανάψω κανά κεράκι γιατί πολλά μου χουν μαζευτεί εδώ και 2 μήνες.

( Άσχετο, το Avatar σε 3D τα σπάει )
    Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Re: Αφου γλιτώσαμε από Βόμβα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από native
    [...] Ένα λεπτό αργότερα να χα βγει από το Cinema θα με κλαίγανε και οι ρέγγες.
    [...]
    Το ζητούμενο είναι να πληξουμε την εξουσία, στην πορεία για την επανάσταση θα υπάρξουν και απώλειες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Re: Re: Αφου γλιτώσαμε από Βόμβα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το ζητούμενο είναι να πληξουμε την εξουσία, στην πορεία για την επανάσταση θα υπάρξουν και απώλειες
    Ωχ....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Να μου λείπει η απώλια. Πόσες πια αρκετές είχαμε φέτος.

Ένα σινεμά πήγα να δω η γυναίκα

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Το avatar 3D απο πλευράς εφέ όντως τα σπάει.. όποιος δεν το έχει δεί ακόμα να πάει.. θα έλεγα μακράν απο τις καλύτερες ταινίες που έχω δεί όσον αφορά sci-fi.

Όσον αφορά την βομβιστική επίθεση , ειδοποιήσαν μόνο 10 λεπτά πριν την έκρηξη και δεν είχαν προλάβει καν να φτάσουν στον τόπο , πριν γίνει η έκρηξη. Εξού και παραλίγο να την πατήσεις.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Να μου λείπει η απώλια. Πόσες πια αρκετές είχαμε φέτος.
    Ένα σινεμά πήγα να δω η γυναίκα
    Ναι, αλλα σε καπιταλιστική/ιμπεριαλιστική αίθουσα που την εκμεταλλεύονται τα μονοπώλια και το μεγάλο κεφάλαιο...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Το avatar 3D απο πλευράς εφέ όντως τα σπάει.. όποιος δεν το έχει δεί ακόμα να πάει.. θα έλεγα μακράν απο τις καλύτερες ταινίες που έχω δεί όσον αφορά sci-fi.

Όσον αφορά την βομβιστική επίθεση , ειδοποιήσαν μόνο 10 λεπτά πριν την έκρηξη και δεν είχαν προλάβει καν να φτάσουν στον τόπο , πριν γίνει η έκρηξη. Εξού και παραλίγο να την πατήσεις.

Gandalf

Έτσι δικαιολογείται εν μέρη, πάντως ήταν μαζεμένοι καμιά 20αριά και δεν είπαν τίποτα στο κόσμο. Να μου πεις ίσως γινόταν και χειρότερα από τον πανικό του κόσμου..

Τέλοσπάντων , το θετικό της υπόθεσης είναι ότι από όσο είδα κα άκουσα δεν υπήρξαν τραυματίες ή θύματα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ναι, αλλα σε καπιταλιστική/ιμπεριαλιστική αίθουσα που την εκμεταλλεύονται τα μονοπώλια και το μεγάλο κεφάλαιο...

Τώρα τι να πω, έχεις τα δίκια σου και εσύ... Αλλά να μη πάω να δω ένα 3d και εγώ???????????

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μέχρι τα ξημερώματα δεν υπήρχε πληροφορία για ένα άτομο που μπορεί να ήταν στο κτίριο κατά την διάρκεια της έκρηξης... ευτυχώς τελικά δεν ήταν κανείς απο όσο έμαθα.

Αλλά ήταν τυφλό χτύπημα και αυτό είναι πάρα πολύ ανησυχητικό πλέον καθώς δείχνει οτι δεν τους ενδιαφέρει πλέον αν θα υπάρξουν και αθώα θύματα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    μέχρι τα ξημερώματα δεν υπήρχε πληροφορία για ένα άτομο που μπορεί να ήταν στο κτίριο κατά την διάρκεια της έκρηξης... ευτυχώς τελικά δεν ήταν κανείς απο όσο έμαθα.

Αλλά ήταν τυφλό χτύπημα και αυτό είναι πάρα πολύ ανησυχητικό πλέον καθώς δείχνει οτι δεν τους ενδιαφέρει πλέον αν θα υπάρξουν και αθώα θύματα.

Gandalf

Αυτό ακριβώς με ανησυχεί και εμένα. Έγινε σε ώρα αιχμής και είχε πολύ κόσμο έξω και γύρω από το συμβάν.

Πραγματικά δεν έχω λόγια

Τώρα τι να πω, έχεις τα δίκια σου και εσύ... Αλλά να μη πάω να δω ένα 3d και εγώ???????????
    Προφανώς κάνω πλάκα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    wtf!!???

Παλαιό μέλος
    Ισχυει.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2013, 13:59
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  3. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…