Σελίδα 9 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 1374

Θέμα: Διοδια πληρωνετε???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    δεν απαντας στα παραπανω.......ουτε σε μενα ουτε στους προηγουμενους!!!!Παρα τις αποδειξεις που σου αναφερουν ......φυσικα ουτε σε καμια κινητοποιηση θα χεις παει.......απο το internet κριτης
    Να απαντήσω στην αντισυνταγματικότητα των διοδίων?
    Υπάρχουν εδώ και γενιές και με κυβερνήσεις που αντιπροσωπεύουν το 70% του Ελληνικού λαού.
    Απάντηση στο κόλπο "πως δεν πληρώνεται και κυκλοφορείτε στο δρόμο που πληρώνουν τα υπόλοιπα κορόοιδα" δεν έχω.
    Τώρα απάντηση στο οτι το κράτος "δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί έχει παραχωρηθει ό δρόμος"
    δεν έχω επείσης.

Μόνο πές μου τι είναι αυτή η επιστολή και γιατί κάποιος που δεν μπορεί να κάνει κάτι μπήκε στον κόπο και την έστειλε,
    και γιατί την έστειλε στο υπουργείο αφού και αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι.
    Ισως πιό αρμόδια να ήταν η Αρχιεπισκοπή που πιθανόν με κάποιο τρισάγιο, λιτανία να φωτήσει τον παραχωρησιουχο να κάνει κάτι.
    Και πες μου σε παρακαλώ, αυτή η εταιρεία, που δεν μπορούσε να κάνει κάτι, (ούτε το υπουργειο επίσης) μπόρεσε ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΙΟΥΧΟ απο την ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΤΟΥ υποχρεωση να λάβει μέτρα κατά των κατολισθήσεων ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΣΗΡΑΓΓΩΝ?
    Γιατί εγώ αυτά διάβασα στο έγγραφο που έβαλες.

Α και είμαι εντελώς κατά των αυτοκινητοδρόμων, οπότε οποιοδήποτε αύξηση διοδίων η κινητοποίηση με βρίσκει παγερά αδιάφορο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Να απαντήσω στην αντισυνταγματικότητα των διοδίων?
    Υπάρχουν εδώ και γενιές και με κυβερνήσεις που αντιπροσωπεύουν το 70% του Ελληνικού λαού.
    Απάντηση στο κόλπο "πως δεν πληρώνεται και κυκλοφορείτε στο δρόμο που πληρώνουν τα υπόλοιπα κορόοιδα" δεν έχω.
    Τώρα απάντηση στο οτι το κράτος "δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί έχει παραχωρηθει ό δρόμος"
    δεν έχω επείσης.

Μόνο πές μου τι είναι αυτή η επιστολή και γιατί κάποιος που δεν μπορεί να κάνει κάτι μπήκε στον κόπο και την έστειλε,
    και γιατί την έστειλε στο υπουργείο αφού και αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι.
    Ισως πιό αρμόδια να ήταν η Αρχιεπισκοπή που πιθανόν με κάποιο τρισάγιο, λιτανία να φωτήσει τον παραχωρησιουχο να κάνει κάτι.
    Και πες μου σε παρακαλώ, αυτή η εταιρεία, που δεν μπορούσε να κάνει κάτι, (ούτε το υπουργειο επίσης) μπόρεσε ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΙΟΥΧΟ απο την ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΤΟΥ υποχρεωση να λάβει μέτρα κατά των κατολισθήσεων ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΣΗΡΑΓΓΩΝ?
    Γιατί εγώ αυτά διάβασα στο έγγραφο που έβαλες.

Α και είμαι εντελώς κατά των αυτοκινητοδρόμων, οπότε οποιοδήποτε αύξηση διοδίων η κινητοποίηση με βρίσκει παγερά αδιάφορο.

και για τη ιστορια τα πρωτα διοδια που τοποθετηθηκαν τοτε ονομαζοταν ''ΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡΟΣ''
    ηρθε η ωρα τους...καλλιο αργα παρα ποτε

Και επειδη πληρωνουν οι περισσοτεροι αφελεις τι παει να πει ???
    Τοσο καιρο ημουν κοροιδο που πλερωνα φιλε μου... Τωρα δε θα πληρωνω.

Εισαι κατα των αυτοκινητοδρομων ? Απο τα λαγκαδια ταξιδευεις φιλε ?

Πολυ προχωρημενο σε βρισκω, ευγε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Εισαι κατα των αυτοκινητοδρομων ? Απο τα λαγκαδια ταξιδευεις φιλε ?
    Πολυ προχωρημενο σε βρισκω, ευγε.

Γιατί ταξίδι είναι αυτό που κάνεις εσύ στον αυτοκινητόδρομο?

Tαξείδι fast food.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αυτο ηταν το πιο ευστοχο σχολιο του τοπικ!
    The only easy day was yesterday.

ο,τι να'ναι μελος
    Απο παραδιπλανο φορουμ.

http://www.diodiastop.blogspot.com/ <---------------- ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ& ΦΟΡΕΩΝ Β.Α ΑΤΤΙΚΗΣ

εστειλα ενα email για να ρωτησω τις πιθανες κυρωσεις που μπορει να εχει καποιος στη περιπτωση που διωχθει ποινικα απο την παραχωρησιουχο εταιρεια....σε αυτη τη διευθυνση...... diodiastop@gmail.com

αντιγραφω την ερωτηση και την απαντηση....

----------------------- ΕΡΩΤΗΣΗ ----------------------------

Στις 26 Δεκεμβρίου 2009 6:37 μ.μ., ο χρήστης Christos Bitos <cbitos@yahoo.com> έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ;;;;
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!!!!

Χ.ΜΠΙΤΟΣ
    καλυτερα καμενος παρα καημενος...

ο,τι να'ναι μελος
    ------------------------------- Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ -----------------

Χρήστο ειναι μεγαλη η χαρα που επικοινωνεις μαζι μας σημερα ...
    Ειμαστε πλεον χιλιαδες δεν εισαι μονος....

ΕΔΩ VIDEO ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ:
    http://www.youtube.com/watch?v=efQGJFfKlwc

Καταρχήν η συμμετοχή σου στην «επιτροπη αγωνα» της περιοχης σου ειναι συμαντικη προϋποθεση!

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ...,γιατί οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι , που έχουμε χρυσοπληρώσει την Ε.Ο., από τη φορολογία και από τα πανάκριβα διόδια που τόσα χρόνια πληρώνουμε, καλούμαστε να πληρώνουμε για έργα που το κράτος είχε και έχει υποχρέωση να κατασκευάσει και να παρέχει δωρεάν στους πολίτες.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.
    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
    Επιθυμία και επιδίωξη όλων είναι η πλήρης κατάργηση των διοδίων, αλλά μέχρι να επιτευχθεί είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τις διατάξεις που ισχύουν σήμερα.
    Για τους χρήστες της ΠΑΘΕ ισχύει ο νόμος 3555/2007 (που κύρωσε την σύμβαση της εταιρίας ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. με το ελληνικό Δημόσιο). Για τους κατοίκους των περιοχών όπου λειτουργούν διόδια, ισχύει ο νόμος 2539/1997, που τους απαλλάσσει από την υποχρέωση καταβολής διοδίων και φυσικά για όλους ισχύει το Σύνταγμα της Ελλάδας.
    Ειδικότερα, ο νόμος 3555/2007 ΦΕΚ 81 Α, προβλέπει:
    - Άρθρο 24.2.2: ισχύει η αρχή καθορισμού των διοδίων-τελών, ανάλογα με τη διανυόμενη από το χρήστη απόσταση.
    - Άρθρο 24.1.3: ο Παραχωρησιούχος υποχρεούται να μεριμνήσει για την σταδιακή εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος.
    - Άρθρο 18.2.2: μέσα σε 20 μήνες, ήτοι μέχρι τις 26/12/2008, θα έπρεπε να είχανολοκληρωθεί όλα τα έργα και εγκαταστάσεις στο τμήμα της Εθνικής Οδού Μεταμόρφωση-Σχηματάρι (εκτός από τον Α/Κ Βαρυμπόμπης).
    - Άρθρο 18.2.3: μέσα σε 32 μήνες, ήτοι μέχρι τις 26/12/2009, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα έργα και εγκαταστάσεις στο τμήμα της Εθνικής Οδού Μεταμόρφωση-Αγ.Κωνσταντίνος, δηλαδή ΚΑΙ το πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα που αναφέρεται στο άρθρο 24.2.5.
    Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η δυνατότητα που δόθηκε στον Παραχωρησιούχο να τοποθετήσει μετωπικά διόδια στις Αφίδνες και να εισπράττει Διόδια για όλο το τμήμα των 51χλμ., από Μεταμόρφωση έως Σχηματάρι, ανεξάρτητα από την διανυόμενη απόσταση, εκτός από το ότι έχει νομικά κενά που θα αναφερθούν στη συνέχεια, ήταν και εντελώς προσωρινού χαρακτήρα, μέχρι δηλαδή να εκπνεύσουν οι τμηματικές προθεσμίες του άρθρου 18. Επομένως, η λειτουργία των διοδίων με τον σημερινό τρόπο είναι εντελώς αυθαίρετη και παράνομη.
    ΝΟΜΙΚΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3555/2007
    1. Τα διόδια στο τμήμα των 51χλμ., της ΠΑΘΕ από Μεταμόρφωση έως Σχηματάρι, που έχει κατασκευαστεί από χρηματοδότηση του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, δεν έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα για τους χρήστες, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος τους (65% έως 90%) προορίζεται για την κατασκευή της Ιόνιας Οδού, στο Δυτικό τμήμα της χώρας και έτσι παραβιάζονται τα Άρθρα 4.2 και 4.5 του Συντάγματος, που ορίζουν ότι: «οι Έλληνες έχουν ίσες υποχρεώσεις και συνεισφέρουν στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους».
    2. Η επιβολή διοδίων που αντιστοιχούν σε χρήση 51χλμ. σε όσους εισέρχονται/εξέρχονται από ενδιάμεσους κόμβους, μεταξύ των οποίων μεσολαβεί ο σταθμός διοδίων των Αφιδνών, είναι αντίθετη με τα άρθρα 24.2.2, 24.1.3 & 24.2.5 του νόμου 3555/2007, καθώς και με το άρθρο 25 του Συντάγματος, γιατί συνιστά καταχρηστική άσκηση δικαιώματος και δεν σέβεται την αρχή της αναλογικότητας (π.χ. για τα 6χλμ. από Αφίδνες μέχρι Αγ. Στέφανο, καλούμαστε να πληρώσουμε για χρήση 51χλμ.).
    ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    Στο άρθρο 24.1.5(2), εδάφια (i) και (ii), προβλέπεται ότι ο Παραχωρησιούχος μπορεί να απαιτήσει από το χρήστη που δεν πλήρωσε, την καταβολή του 20πλάσιου του αντιτίμου σαν αστική ποινή με τις ακόλουθες προϋποθέσεις και διαδικασίες:
    α) Πρέπει να έχει πάρει άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να εγκαταστήσει και να χρησιμοποιεί κάμερες.
    β) Να στείλει στο αρμόδιο Υπουργείο την φωτογραφία των πινακίδων με σημείωση του χρόνου διέλευσης. Το υπουργείο πρέπει μέσα σε 5 ημέρες να του παρέχει τα στοιχεία του κατόχου του οχήματος. Στη συνέχεια, ο Παραχωρησιούχος μπορεί να ζητήσει την έκδοση διαταγής πληρωμής, εφ΄όσον περάσουν 15 ημέρες και ο χρήστης δεν έχει πληρώσει.
    Η διάταξη όμως αυτή του άρθρου 24.1.5 είναι αντισυνταγματική γιατί:
    α) δεν παρέχει στον πολίτη το δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης (άρθρο 20.2), και
    β) γιατί παρέχει στο προσωπικό του Παραχωρησιούχου (ο οποίος μπορεί να προσλαμβάνει οποιονδήποτε, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και με ανεξέλεγκτα προσόντα και ιδιότητες) αρμοδιότητες δημοσίου υπαλλήλου (άρθρο 103.1 του Συντάγματος).
    Στο ίδιο άρθρο, ρητά αναφέρεται ότι το Δημόσιο (Αστυνομία, Τροχαία και Δ.Ο.Υ.) δεν έχει καμία ανάμειξη στη διαδικασία επιδίωξης είσπραξης του αντιτίμου και της αστικής ποινής, πρόκειται δηλαδή για μια οικονομική διαφορά μεταξύ του ιδιώτη χρήστη και του ιδιώτη ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.
    Για όλους τους παραπάνω λόγους, είναι σχεδόν βέβαιο ότι εάν ο Παραχωρησιούχος προσπαθήσει μέσω διαταγής πληρωμής να εισπράξει πρόστιμα από τους πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν διόδια, τα Δικαστήρια όπου αυτοί θα προσφύγουν, θα τους δικαιώσουν και η εταιρεία θα έχει γενικότερα προβλήματα σχετικά με τη νομιμότητα της Σύμβασής της.
    Εκτός όμως από την παράνομη, αυθαίρετη και καταχρηστική απαίτηση καταβολής Διοδίων, η μη συμμόρφωση του Παραχωρησιούχου με τις συμβατικές του υποχρεώσεις και η αδιαφορία του Δημοσίου, έχουν προκαλέσει προβλήματα οδικής ασφάλειας στον επικίνδυνο και ημιτελή παράπλευρο δρόμο (παράδρομο) από τον Άγιο Στέφανο μέχρι τη Μαλακάσα διότι:
    α) Για να αποφύγουν τα διόδια των Αφιδνών, σχεδόν όλα τα φορτηγά διεθνών μεταφορών, κινούνται στον παράδρομο, ο οποίος πλέον είναι γεμάτος λακκούβες και εξογκώματα. Αυτό συμβαίνει διότι οι προδιαγραφές του δεν αφορούν βαριά κυκλοφορία, δεν έχει διαχωριστική λωρίδα, αλλά ούτε και κατάλληλη σήμανση, με αποτέλεσμα συνεχή πρόκληση ατυχημάτων και πολύ μεγάλη ταλαιπωρία. Ο παράδρομος, αντί να εξυπηρετεί τους κατοίκους και την τοπική κυκλοφορία, έχει αποκτήσει κίνηση επιπέδων εθνικής οδού.
    β) Από τη δεξιά πλευρά του παράδρομου (με φορά κίνησης προς Αθήνα), αυτός παραμένει ημιτελής, αφού διακόπτεται στη Μαλακάσα (από τη Σφενδάλη έως τις Αφίδνες), στις Αφίδνες (από την ιδιοκτησία του κ. Παπαρούνη), αλλά και στον Αγ. Στέφανο (από το στρατόπεδο της 651ΑΒΥΠ).
    Εμείς οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι των περιοχών, από τις Αφίδνες μέχρι τον Ωρωπό, δεν υποκύπτουμε στο εκβιαστικό δίλημμα του τύπου “να πληρώνουμε το παράνομο χαράτσι ή να διακινδυνεύουμε τη ζωή μας στον άθλιο και ημιτελή παράδρομο”.
    Αποφασίσαμε ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, να μη δίνουμε το ονοματεπώνυμό μας και αρνούμαστε να παραλάβουμε οποιοδήποτε χαρτί, ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΙ την κρίση των Δικαστηρίων

ο,τι να'ναι μελος
    ...
    ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
    Τι ακριβώς κάνω όταν θέλω να μην πληρώσω?
    Σταματάτε στο Γκισέ των διοδίων. Αναφέρεται στον υπάλληλο πολύ ευγενικά ότι «Σαν πολίτης αρνούμαι να πληρώσω γι’ αυτό δρόμο διόδια.Ο αριθμός κυκλοφορίας μου είναι ……………. . Γεια σας !!!!! Και απομακρυνόμαστε από το Γκισέ!!!!!
    (Αρνουμαστε να δώσουμε οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχειό. Αν θέλουν ας μας βρουν από το αρ. Κυκλοφορίας. Άλλωστε είναι μια ιδιωτική εταιρία!!!
    ——————————————————————————————-
    Η άρνηση πληρωμής διοδίων, είναι παράβαση του ΚΟΚ ;
    Όχι. Ο νέος ΚΟΚ δε αναφέρει τίποτα που να έχει σχέση με τα διόδια.
    Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ. για τον αυτοκινητόδρομο ;
    Ο Κ.Ο.Κ στη σελιδα 14 αναφερει:
    Aυτoκινητόδρoμoς: Οδός ειδικής μελέτης και κατασκευής για την κυ-
    κλoφoρία αυτοκινήτων οχημάτων και μοτοσικλετών, η oπoία δεν εξυπηρετεί
    τις συνoρεύoυσες με αυτήν ιδιoκτησίες και η oπoία:
    α) διαθέτει, εκτός ειδικών σημείων ή πρoσωρινά, χωριστά oδoστρώματα
    για τις δύο κατευθύνσεις της κυκλoφoρίας, πoυ διακρίνονται μεταξύ τoυς είτε
    με διαχωριστικές νησίδες είτε, κατ’ εξαίρεση, με άλλα μέσα,
    β) δεν διασταυρώνεται ισόπεδα με άλλη oδό, μoνoπάτι, σιδηρoδρoμική ή
    τρoχιoδρoμική γραμμή και
    γ) έχει χαρακτηριστεί με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος Χω-
    ροταξίας και Δημόσιων Έργων και έχει ειδική σήμανση με πινακίδες ως
    αυτoκινητόδρoμoς.
    http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf
    Υπάρχει κάποια νομική μας προστασία ;
    Όλοι η προσπάθεια μας είναι εθελοντική.
    Ναι υπάρχει δικηγόρος.

Γνωρίζετε αν έχει επιβληθεί πρόστιμο σε κάποιον ;
    Όχι. Μέχρι τώρα δε ξέρουμε κάποιον που με το νέο καθεστώς έχει επιβληθεί πρόστιμο.
    Η γνώμη μας είναι ότι δε μπορεί μια ιδιωτική εταιρεία να επιβάλει διοικητικό πρόστιμο που να ενσωματωθεί στε οφειλή μας προς την εφορία.
    Αυτό που ίσος μπορεί να κάνει είναι να διεκδικήσει την «οφειλή» με αγωγή προς τον καθένα ξεχωριστά. Τα ερωτήματα είναι :
    - Κατά πόσο την συμφέρει και θέλει να πάει κάποιο θέμα στο δικαστήριο?

————————————————————————————-

Με αγωνιστικους χαιρετισμους
    Diodiastop

ο,τι να'ναι μελος
    Ελπιζω να βοηθησα.
    Παιζει κ αυτο το site που μαζευει υπογραφες σχετικα με την καταργιση των διοδιων. Καλο θα ειναι να το τιμησεται ολοι σας.
    http://www.gopetition.com/online/32131.html

Αρχικά δημιουργήθηκε από captaincarnaval
    Ελπιζω να βοηθησα.
    Παιζει κ αυτο το site που μαζευει υπογραφες σχετικα με την καταργιση των διοδιων. Καλο θα ειναι να το τιμησεται ολοι σας.
    http://www.gopetition.com/online/32131.html
    Συγνώμη που πετάγομαι αλλά ε'αν καταργηθούν τα διόδια ποιός θα πληρώνει το λογαριασμό γι αυτά τα θαυμάσια έργα που δημιουργούνται η δημιουργήθηκαν?

γιατι φορους δεν πληρωνουμε;Τελη κυκλοφοριας τοτε γιατι πληρωνουμε;Γι αυτο υποτιθεται υπαρχει το κρατος....Τοτε γιατι να παιρνουμε και συνταξη με το σκεπτικο σου!!!!
    το 80% της τιμης της βενζινης ειναι φορος του κρατους........γιατι νομιζεις φτιαξαν υην εγνατια?Για σενα για τα τουρκικα φορτηγα και τα ευρωπαικα και την κονομα τους!!!!Ποσες χιλιαδες νταλικες τωρα θα φθανουν πιο γρηγορα αρα και περισσοτερο χρημα για τους Τουρκους και ευρωπαιους μεγαλεμπορους....και ο λαος τους στη φτωχεια

Συγνώμη που πετάγομαι αλλά ε'αν καταργηθούν τα διόδια ποιός θα πληρώνει το λογαριασμό γι αυτά τα θαυμάσια έργα που δημιουργούνται η δημιουργήθηκαν?
    Δεν αρνούμαστε να πληρώνουμε διόδια στο κράτος για την επέκταση του οδικού δικτύου
    Αρνούμαστε να ΠΡΟπληρώνουμε σε ιδιώτη παροχές που θα παραλάβουμε (?) στο μέλλον
    Με τα δικά μας λεφτά θα αποκτήσει κεφάλαιο κίνησης Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε????
    Δλδ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ θα προπληρώσω στον εστιάτορα, το φαγητό που θα πάει, με δικά μου λεφτά να αγοράσει, και να μου το σερβίρει ΚΆΠΟΤΕ??
    Αρνούμαι να πληρώσω για την χρήση ενός δρόμου που τον εχω ΠΡΟΠΛΗΡΏΣΕΙ για να κατασκευαστεί, και μου ζητάνε να χρηματοδοτήσω έναν ιδιώτη για να "καλυτερεύσει" το παρεχόμενο προϊόν.
    Όταν θα μου παράσχει το επιθυμητό προϊόν με της σωστές προδιαγραφές, οπότε τα χρήματα που έχω ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΗ δεν θα αντιστοιχούν στο παρεχόμενο προϊόν, τότε θα δεχτώ να πληρώσω την διαφορά, ώστε να καλύψω χρηματικά την ποιοτική διαφορά που θα παραλάβω.
    Κάτι που επι παραδείγματι εφαρμόζεται στην "αττική οδό" αδιαμαρτύρητα

Κοιτα ερωτηση υστερα απο 9 σελιδες χαχαχαχαχαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Δεν αρνούμαστε να πληρώνουμε διόδια στο κράτος για την επέκταση του οδικού δικτύου
    Αρνούμαστε να ΠΡΟπληρώνουμε σε ιδιώτη παροχές που θα παραλάβουμε (?) στο μέλλον
    Με τα δικά μας λεφτά θα αποκτήσει κεφάλαιο κίνησης Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε????
    Δλδ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ θα προπληρώσω στον εστιάτορα, το φαγητό που θα πάει, με δικά μου λεφτά να αγοράσει, και να μου το σερβίρει ΚΆΠΟΤΕ??
    Αρνούμαι να πληρώσω για την χρήση ενός δρόμου που τον εχω ΠΡΟΠΛΗΡΏΣΕΙ για να κατασκευαστεί, και μου ζητάνε να χρηματοδοτήσω έναν ιδιώτη για να "καλυτερεύσει" το παρεχόμενο προϊόν.
    Όταν θα μου παράσχει το επιθυμητό προϊόν με της σωστές προδιαγραφές, οπότε τα χρήματα που έχω ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΗ δεν θα αντιστοιχούν στο παρεχόμενο προϊόν, τότε θα δεχτώ να πληρώσω την διαφορά, ώστε να καλύψω χρηματικά την ποιοτική διαφορά που θα παραλάβω.
    Κάτι που επι παραδείγματι εφαρμόζεται στην "αττική οδό" αδιαμαρτύρητα
    + 1000

Τι σόι επιχείρηση είναι αυτή που ζητάει με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ρίσκο (μιας και το έσοδο είναι σίγουρο) να ΧΡΗΜΟΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ από τον Ελληνα πολίτη για ένα έργο που ΘΑ κατασκευάσει ???

Με μηδενικό ρίσκο και ξένο κεφάλαιο κίνησης γίνομαι και εγώ μεγαλοεπιχειρηματίας στο άψε-σβήσε...

Δηλαδή δεν έφθανε που τόσα χρόνια πληρώναμε ένα ξεφτίλα οδικό δίκτυο, τώρα πρέπει να χρυσοπληρώσουμε (έχετε πάρει χαμπάρι σε τί ποσοστό έχουν αυξηθεί τα διόδια τα τελευταία χρόνια μετά την "παραχώρηση" ???) και μάλιστα προκαταβολικά έναν ιδιώτη για να το αναβαθμίσει κάποια στιγμή στο μέλλον ??? Ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται αυτά...

Και στην Αττική, και στην γέφυρα του Ρίου πληρώνουμε υψηλά διόδια, αλλά τουλάχιστον εκεί κανένας δεν μας ανάγκασε να τα πληρώσουμε προκαταβολικά. Πρώτα φτιάξαν το έργο και μετά βάλαν διόδια... Και αυτή είναι η πάγια λογική των έργων που γίνονται με ιδιωτική αυτοχρηματοδότηση...Εδώ πάνε να μας επιβάλλουν το "και κερατάς και δαρμένος"....Εεεεε κάποια στιγμή πρέπει και να αντισταθούμε δεν βρίσκετε ???

Σελίδα 9 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF