Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Λόγια

Λόγια

Δημήτρης Δανίκας , ddanikas@dolnet.gr
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 28 Δεκεμβρίου 2009

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ που να εργάζεται για την ψυχή της μάνας του; Ούτε μισός. Κι εγώ αν ήμουν μικροεπιχειρηματίας, και που πιστεύω σε μια διαφορετική ιδεολογία, για το κέρδος θα έστυβα τον υπάλληλό μου. Γι΄ αυτό βαρέθηκα την ίδια μονόχορδη μουρμούρα. Την ίδια καφενόβια γκρίνια. Γιατί και εσύ ο τάχα μου αριστερός, στη θέση του τραπεζίτη θα έκανες το ίδιο και ίσως χειρότερα απ΄ αυτόν. Αν ο πελάτης δεν πλήρωνε τα δανεικά του, θα του ΄παιρνες σπίτι, αυτοκίνητο, ακόμα και τα βρακιά του. Μην παριστάνεις τον κουτό. Η χώρα είναι χρεωμένη μέχρι τον λαιμό. Οι τράπεζες ζητάνε να πληρώσουμε τον λογαριασμό. Κι εσύ παριστάνεις τον καμπόσο χωρίς στην τσέπη σου να έχεις μισό ευρώ. Αυτό το σύστημα ψήφισες, αυτό και το αντίτιμο το σκληρό. Γιατί κανείς σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να τα ΄χει όλα. Και τον καπιταλισμό για το γλέντι και τον σοσιαλισμό για τα χρέη. Αν σου κοτάει, άλλαξέ το. Αν δεν αντέχεις, τότε τσιμουδιά και σκληρή δουλειά. Από λόγια του αέρα βαρεθήκαμε πια!
    :wacko:

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Ενδιαφέρον. Δεν ήξερα που στέκεται ο Δανίκας, μόνο για κινηματογράφο τον διάβαζα.

Παρόλα αυτά, η πλειονότητα τέτοιων δημοσιευμάτων παρουσιάζει τα πράγματα μαύρα ή άσπρα. Το γκρι δεν το συναντάς ποτέ. Δύσκολο βέβαια να παρουσιάσει το γκρι ένα άρθρο γιατί πιστέυω πως το γκρι παράγεται από τον διάλογο.

Ένιγουέι το αναλύουμε σε ΔΣ. Και καλό ξημέρωμα.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Καλυτερα να γραψει ο Δανικας καμια κριτικη για το Αρχοντα των Δαχτυλιδιων.Εκει τουλαχιστον μπορει να διαχωρισει με μεγαλυτερη ευκολια τους καλους απο τους κακους.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ο κυριος δανικας γενικως, στα κατα την προσωπικη μου αποψη ωραια κειμενα του,

κανει αυτο που ξορκιζει στο παραπανω κειμενακι..

δηλαδη
    λογια του αερα βαρεθηκαμε πια!

γιατι ξερετε,

παλιοτερα ηταν της μοδας να εισαι καπιταλιστης,

μεχρι ποιο προσφατα, ηταν της μοδας να εισαι επαναστατης,

και σημερα ζουμε στην νεα ταση του, Βριζω και τα δυο αυτα στρατοπεδα και ειμαι στυλ
    καφε στο κολωνακι με μολοτοφ στην κωλοτσεπη..

καπως ετσι ανεβηκε και ο "κουλ" ΣΥΡΙΖΑ
    Η ΚΟΥΛ επανασταση βρηκε το σπιτι της..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ...επειδη προσφατα συζηταγαμε (και ακομη συζητουν) για την επιστολη του Μικη Θεοδωρακη και για το οτι πρεπει οχι μονο να εξεταζουμε το τι λεει η το τι γραφει καποιος αλλα ποιο ειναι επισης και το παρελθον / γιγνεσθαι του , να ενα χαρακτηριστικο δειγμα τσουτσεκιου...

...ο Δανικας!... βγαζει τα προς το ζειν εχοντας αναγει τους ψυχαναγκασμους του σε "ψαγμενη κριτικη". Εχει βρει εδω και χρονια τη μανιερα του "παω κοντρα στην αισθητικη της μαζας και απευθυνομαι -και καλα- σε ελιτιστες και ψαγμενουν" πρηζοντας τα @@δια σε οσους εξακολουθουν να του δινουν καποια σημασια...ακομα θυμαμαι ποσο γελαγα με το "πολεμο" που ειχε ξεσπασει στο athinorama.gr, λογω της "κριτικης" του για την ταινια 300...ειναι τοσο βλαμμενος ο τυπος που ειχε παρει στα σοβαρα μια ταινια μυθοπλασιας με αισθητικη comic και καθοταν και ανελυε το διεθνες οικονομικοκοινωνικοπολιτικο status με αξονα του κοιλιακους του Gerard Butler (που πολυ του αρεσαν μαλλον, αλλα δεν ειναι επι του θεματος...)

...παραδειγματα για τον Δανικα απειρα, ειναι ικανος να χαρακτηρισει ως αριστουργημα μια τετραωρη ταινια που δειχνει κοντινα απο ενα χεσιμο, αρκει ο σκηνοθετης να ειναι απο το Αζερμπαϊτζαν και ο κοσμος να την βρηκε αθλια...αν ο κοσμος την εβρισκε καλη αυτος θα την εβρισκε αθλια...τοσο λαλακας...

...τεσπα, αυτα για το γιγνεσθαι του Δανικα, ο οποιος περα απο την ειδικοτητα του (τον κινηματογραφο ντε... ) αρθρογραφει σε περιοδικα και εφημριδες επι παντως επιστητου, τρομαρα του...

...και ερχεται τωρα αυτη η τσουτσα να γραψει χωρις φοβο και παθος για το τυπο που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ χρεωθηκε για να τα βγαλει περα....για την οικογενεια που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ χρεωθηκε για ζησει, για το συνταξιουχο που φυτοζωει, ενα κλικ πριν το σταδιο του ρακοσυλλεκτη.

Του χαλανε την αισθητικη ρε παιδακι μου αυτα τα υποπροϊοντα του συστηματος, δε μπορει αυτος ο υπηρετης της διανοησης να τους ανεχτει, διακοπτουν το ειρμο της χειμαρρωδους σκεψης του και εχει να γραψει και κριτικη για μια εκπληκτικη ταινια που πραγματευται τη παιδοφιλια κατα την περιοδο της Οκτωβριανης επαναστασης...και χαρακτηριζει μαλιστα ως "λογια του αερα" την αγανακτηση του κοσμου, αγνωοντας το οτι τα λογια του αερα και οι αμπελοφιλοσοφιες της φουτσας ειναι το επαγγελμα του...

ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!!

Κατι μαλακισμενα σαν και εσενα ειναι τα πρωτα που θα εισπραξουν το ξυλο σε περιπτωση που συμβουν αυτα για τα οποια γραφεις οτι δεν κοταει ο κοσμος να τα αλλαξει...ΜΑΛΑΚΑ!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    O Δανικας δεν μπορει να ξεχωρισει μεταφορα κομικ απο ιστορικη ταινια.

θα ξεχωρισει τον βιοπαλεστη απο τον καπιταλιστη ?

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Άντε πάλι τα ίδια,

Κρίνουμε τον άνθρωπο και όχι αυτά που λέει. Ταμπέλες, ετικέτες και δόξα τω Θεώ
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Απο τη μια ο Δανικας κ'απο την αλλη τα νυμφιδια.

Αμα γερναει ο ανθρωπας.

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Κάτι παίρνει αυτός ο άνθρωπος και του βγαίνει σε επιθετικότητα

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Άντε πάλι τα ίδια,

Κρίνουμε τον άνθρωπο και όχι αυτά που λέει. Ταμπέλες, ετικέτες και δόξα τω Θεώ

Για τον Θεοδωρακη που στη τελικη δεν εθιξε ουτε προσεβαλε κανενα με αυτα που ειπε, απλα κατεθεσε την αποψη του, γραφτηκαν τοσο και τοσα...για τον αστειο το Δανικα που εμμεσως πλην σαφως χαρακτηριζει ενα μεγαλο τμημα του ελληνικου λαου ως κοτες λυρατες δεν τρεχει καστανο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Για τον Θεοδωρακη που στη τελικη δεν εθιξε ουτε προσεβαλε κανενα με αυτα που ειπε, απλα κατεθεσε την αποψη του, γραφτηκαν τοσο και τοσα...για τον αστειο το Δανικα που εμμεσως πλην σαφως χαρακτηριζει ενα μεγαλο τμημα του ελληνικου λαου ως κοτες λυρατες δεν τρεχει καστανο...
    Συγγνώμη ρε φίλε αλλά επειδή έκανες quote το δικό μου post. Ρίξε μια ματιά τι έγραψα εγώ για τον Θοδωράκη και τι έγραψα για τον Δανίκα. Ακριβώς την ίδια άποψη έχω. Αν θες να σου γράψω και ένα κατεβατό για τον Δανίκα δεν έχω πρόβλημα, απλά βαριέμαι να γράφω τα ίδια δυο φορές.

Συγγνώμη ρε φίλε αλλά επειδή έκανες quote το δικό μου post. Ρίξε μια ματιά τι έγραψα εγώ για τον Θοδωράκη και τι έγραψα για τον Δανίκα. Ακριβώς την ίδια άποψη έχω. Αν θες να σου γράψω και ένα κατεβατό για τον Δανίκα δεν έχω πρόβλημα, απλά βαριέμαι να γράφω τα ίδια δυο φορές.

εχω διαβασει το εγραψες για τον Θεοδωρακη, αλλα δεν συμφωνω καθολου ση συγκεκριμενη περιπτωση (του Δανικα) για τις ταμπελες...εκρινε καποιους δημοσια, θα πρεπει να ειναι ετοιμος να κριθει και αυτος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    εχω διαβασει το εγραψες για τον Θεοδωρακη, αλλα δεν συμφωνω καθολου ση συγκεκριμενη περιπτωση (του Δανικα) για τις ταμπελες...εκρινε καποιους δημοσια, θα πρεπει να ειναι ετοιμος να κριθει και αυτος...
    Έγραψες ένα κατεβατό για το ποιός είναι ο Δανίκας και για το αν κάνει την δουλειά του σωστά ή όχι.
    Και σε ρωτάω εγώ, έχει σημασία αν συμφωνείς εσύ η οποιοσδήποτε άλλος με το ποιόν του Δανίκα? Αν η παραπάνω δήλσωη ήταν ανυπόγραφη θα έλεγες τα ίδια?

Από που και ως πού δηλαδή παίζει ρόλο το τι δουλειά κάνει ο καθένας και το αν την κάνει καλά. Δικαίωμα για να εκφέρουμε άποψη έχουμε όλοι μας και μάλιστα συνταγματικό.
    Και ποιός στην τελική κατά τη γνώμη σου μπορεί να εκφέρει άποψη για κοινωνικά ή εθνικά ζητήματα?
    Πρέπει να έχει πτυχίο από την Πάντειο?

Αν θες να κρίνεις τον Δανίκα σαν προσωπικότητα μαζι σου κι εγώ να τον κρίνουμε. Αν θέλεις να κρίνεις την άποψή του, πάλι κι εγώ μαζί σου εφόσον κρίνουμε την άποψή του.
    Αλλά να απαξιώνεις την άποψή του με βάση την κριτική που κάνεις για την προσωπικότητά του είναι τουλάχιστον αστείο. Για οποιονδήποτε και όχι μόνο για τον Δανίκα.

Όσον αφορά τη δήλωση αυτήν καθ αυτήν, προσωπικά συμφωνώ με τον Δανίκα. Δεν βλέπω να λέει κάτι που δεν ισχύει.

Παλαιό μέλος
    Αλλά να απαξιώνεις την άποψή του με βάση την κριτική που κάνεις για την προσωπικότητά του είναι τουλάχιστον αστείο. Για οποιονδήποτε και όχι μόνο για τον Δανίκα. Όσον αφορά τη δήλωση αυτήν καθ αυτήν, προσωπικά συμφωνώ με τον Δανίκα. Δεν βλέπω να λέει κάτι που δεν ισχύει.
    Εδω συμφωνουμε.

Έγραψες ένα κατεβατό για το ποιός είναι ο Δανίκας και για το αν κάνει την δουλειά του σωστά ή όχι.
    Και σε ρωτάω εγώ, έχει σημασία αν συμφωνείς εσύ η οποιοσδήποτε άλλος με το ποιόν του Δανίκα? Αν η παραπάνω δήλσωη ήταν ανυπόγραφη θα έλεγες τα ίδια?

Από που και ως πού δηλαδή παίζει ρόλο το τι δουλειά κάνει ο καθένας και το αν την κάνει καλά. Δικαίωμα για να εκφέρουμε άποψη έχουμε όλοι μας και μάλιστα συνταγματικό.
    Και ποιός στην τελική κατά τη γνώμη σου μπορεί να εκφέρει άποψη για κοινωνικά ή εθνικά ζητήματα?
    Πρέπει να έχει πτυχίο από την Πάντειο?

Αν θες να κρίνεις τον Δανίκα σαν προσωπικότητα μαζι σου κι εγώ να τον κρίνουμε. Αν θέλεις να κρίνεις την άποψή του, πάλι κι εγώ μαζί σου εφόσον κρίνουμε την άποψή του.
    Αλλά να απαξιώνεις την άποψή του με βάση την κριτική που κάνεις για την προσωπικότητά του είναι τουλάχιστον αστείο. Για οποιονδήποτε και όχι μόνο για τον Δανίκα.

Όσον αφορά τη δήλωση αυτήν καθ αυτήν, προσωπικά συμφωνώ με τον Δανίκα. Δεν βλέπω να λέει κάτι που δεν ισχύει.
    Πρωτα απο ολα αυτα που εγραψε ο Δανικας δεν ειναι απλως η γνωμη του, αλλα διανθιζεται και απο αλλα στοιχεια...πως ειναι τοσο σιγουρος οτι ενας αριστερος θα γινοταν τραπεζιτης και πως ειναι τοσο σιγουρος οτι θα εστυβε τους υπαλληλους του; εκ μερους ποιου μιλαει και ποιος τον εξουσιοδοτησε ωστε να χαρακτηριζει κουτο καποιον; Ποσο βολικο ειναι για οποιονδηποτε "βολεμενο" να εξεταζει αφ υψηλου ενα μεγαλο ποσοστο το συνανθρωπων του που παλευουν καθημερινα να τα βγαλουν περα; και στη τελικη ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι αυτος που θα μας κατσαδιασει προτρεπωντας μας στο να κανουμε μοκο και να δουλεψουμε σκληρα; Αυτος δεν εχει μεριδιο ευθυνης -οπως ολοι μας- για τη σημερινη κατασταση;

Μια μαλακια και μιση ειναι το κειμενο, οπως μαλακας ειναι και αυτος...η κλασσικη μανιερα ολου αυτου του συναφιου: "αποστασιοποιουμαι καθοτι δεν ανεχομαι και δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να εξομοιωθει με τη πλεμπα της μικρο/μεσοαστικης ταξης και κανω τη κριτικη μου εκ του ασφαλους, φροντιζοντας παραλληλα να διατηρησω και το image του πολυ μπροστα διανοουμενου ακκιζομενος και αυνανιζομενος..."

...ρε βλαμμενε, οκ, εντοπισες το προβλημα το οποιο εμεις δεν το βλεπαμε καθοτι υποδεεστεροι σου οπως θες να πιστευεις, καμμια λυση εχεις να προτεινεις η εισαι απλως κριτης των παντων; Ποσο χεσμεντες και κοτα λυρατη πρεπει να εισαι ωστε να προτρεπεις τους αλλους να κανουν την επανασταση τους ή να το βουλωσουν, δηλωνοντας, εμμεσως πλην σαφως, ΑΜΕΤΟΧΟΣ και ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ;

Αυτα, δεν εχω τιποτα μαζι σου Super Toto, αλλα αν ειναι να εξομοιωνουμε τους Δανικες με τον Θεοδωρακη ζητω που καηκαμε...

αρκετα ασχοληθηκα με τον μαλακα

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. χωρις λογια...
    από GST στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2004, 11:53
  2. χωρις πολλα λογια...
    από dez στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 23:38
  3. Μαλαματένια λόγια
    από tifozif1 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 18:59
  4. Διάσημα τελευταία λόγια...
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ