Σελίδα 23 από 65 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 968

Θέμα: Επιθεση στο bikenet.gr???

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Ναι ρε free. Αλλά θα μπορούσες να επικοινωνίσεις εξ αρχής με pm ή mail με τον CD ή τον modovin.
    σωστός και κανω πάσο...
    και η ζωή συνεχίζεται...

απλα "φόρτωσα " με την ιδέα οτι θα χαθει ...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    απλα "φόρτωσα " με την ιδέα οτι θα χαθει ...
    Προσωπικά το καταλαβαίνω απόλυτα.(το φόρτωμα, γιατί τα υπόλοιπα τα κομπιουτερίστικα είναι κινέζικα για μένα)

Ενας Σα(ρα)Μαριτης Το avatar του/της SaraMaritis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Προσωπικά το καταλαβαίνω απόλυτα.(το φόρτωμα, γιατί τα υπόλοιπα τα κομπιουτερίστικα είναι κινέζικα για μένα)
    Μη στεναχωριεσαι...το ιδιο ισχυει και γι'αυτον !!! :rotflmao:

Α, (μιας και περνουσα απ'τη γειτονια)...ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ...σε ΟΛΟΥΣ τους ταξιδευτες !!!

"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"

Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
    Μη στεναχωριεσαι...το ιδιο ισχυει και γι'αυτον !!! :rotflmao:

Α, (μιας και περνουσα απ'τη γειτονια)...ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ...σε ΟΛΟΥΣ τους ταξιδευτες !!!

εσυ μορι παλιοκακουργα μην χασεις και δεν πεισ την κακια σου...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Καλημέρα παίδες....

Ηρθαν και τα αναψυκτικά...αντε σιγά σιγά να αντικαταστήσουμε τις σκηνές με κάνα λυόμενο γιατί μας βλέπω πολύ καιρό εδώ...

.H

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Αιντεεεεέ γύρισα από διακοπές και μας βρήκα ξεσπιτομένους,γειά και χαρά σε όλη την παρέα...
    ...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

Moυ τη δίνει να ακούω για σπίτια όταν μιλάμε για forum...

ελπιζω το συντομοτερο να ανοιξει παλι , ηταν (θα ειναι παλι το ιδιο) ενα πολυ ευχαριστο φορουμ

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor
    Moυ τη δίνει να ακούω για σπίτια όταν μιλάμε για forum...
    Εμένα μου την δίνει όταν γράφω κάτι και ο άλλος λέει ότι δεν το διάβασε αλλά το άκουσε... πέραν της πλάκας πάντως έχεις δίκιο δεν υπάρχει καμία σχέση απλά το γράφουμε ίσως έτσι από συνήθεια....
    ...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Λειπει και η τριβολιτσα ρε γαμωτο....

Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

εισαι αδιορθωτος

για να μην ξεχνιομαστε, ιδου η αρχικη σου δηλωση:

προς cd και β4+2ρ
    αν μου δωσεις τους δίσους του ρ5 τους χτυπημένους θα σου δώσω τα data τους...
    To case study που μας παραθετεις αποκατω, ειναι μια εντελως διαφορετικη περιπτωση! Στην περιπτωση του bikenet, "χτυπησαν 2 δισκοι" (τους οποιους ζητας) και στο case study, χτυπησε ο RAID controller! (ελπιζω να ειναι φανερη η διαφορα )

Με πολυ απλα λογια, στο RAID 5, τα data γραφονται "οριζοντια" στους δισκους. Αυτο σημαινει οτι τα fragments που συνθετουν ενα αρχειο, μπορει να βρισκονται σε πολλους δισκους. Αρα, παιρνοντας τους 2 χτυπημενους δισκους του bikenet (οπως εσυ ζητησες), μπορεις ν ανακτησεις πληροφορια που δεν μπορει να χρησιμοποιηθει, ok?

Τελικα, και συμφωνα με τα assumptions που θετεις στο τελος: απο 2 χτυπημενους δισκους που ζητουσες αρχικα, τωρα θες ΟΛΟΥΣ τους δισκους του RAID (ναι, κι ας μην το καταλαβες, ολους τους θες, αλλιως δεν εχεις ελπιδες για reconstruction) και το RAID controller!

Οσο για το assumption περι windows, δεν τολμω καν να το σχολιασω

αυτο που μου διαφευγει ειναι ο λογος που επιμενεις...

Recovering a RAID 5 system on site.

A power cut can sometimes have disastrous consequences on IT equipment, even the most sophisticated of them.
    This happened to a big ***** financial holding company. Power cut, faulty UPS.... the RAID controller of one of their RAID 5 server ended up being damaged. As a result, the logical structure of the RAID was damaged.
    This was a disaster for the company as the 5 drive server was used to store very confidential information on its top customers.
    The critical and confidential nature of the information stored on the server made it vital for the company not only to recover its data but to have it done without the equipment leaving its premises.
    The IT director decided to contact ***********and asked about our on-site services.
    A team of highly experienced engineers was sent to the company premises. The recovery procedure was explained to the director. At the same time, the engineers carried out their work imaging the drives individually, simulating and rebuilding the RAID structure and recovering all the data, in a matter of just a couple of hours.
    The customer's system was running in no time and all the relevant departments were able to access the top customer information and purchase details.

για να γινουμε ακόμα πιο ακριβείς πρέπει να ξεκαθαριστουν μερικά Assumptions

μιλάμε για windows systems
    1. μαζι με τους δίσκους ειναι αναγκαιο να υπάρχει και ο raid ctl
    2. Δεν ειναι σίγουρο 100% οτι πετυχαίνει πάντα
    3. ομως σε μερικές περιπτώσεις το εχουμε καταφέρει κι εδω στο ελλαδίστάννν...

καταλαβαίνω την επιθετική αντίδραση
    αλλά πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις αν προσπαθήσεις

και σας ξαναλέω δεν προσπαθώ να κάνω τον έξυπνο...

ομως παλι αυτο που ΔΕΝ θέλω να θεωρηθει ειναι οτι κάνω διαφήμιση...
    ειναι απο τις αρχές του μπαικνετ που σέβομαι αλλά η ειρωνία με αναγκάζει να επεκταθώ...

επλίζω να μείνει σε αυτή την εξήγηση το θέμα και να κλίσει εδω...
    αν κάποιος θέλει πρόσθετες πληροφορίες ..πμ..

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
    Λειπει και η τριβολιτσα ρε γαμωτο....

δεν ειπαμε οτι η τριβολιτσα δε λειπει ποτε?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ελα σωπα σωπα....πατ πατ
    το original α-μηχανο™ μελος

Νέο μέλος Το avatar του/της VFR_
    εμένα πάντως αν ερχόταν ο Αντμίν απο το Ορλάντο να μΕ δώκει τους δίσκους, θα του έσπαγα το κεφάλι
    -0o-

Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
    εμένα πάντως αν ερχόταν ο Αντμίν απο το Ορλάντο να μΕ δώκει τους δίσκους, θα του έσπαγα το κεφάλι
    Καλή ιδέα για να τον παγιδέψουμε! θα του ζητήσουμε να τους φέρει αυτοπροσώπως και θα εγγίξει το κεφάλι του από παντόφλα εώς εξάτμιση.

Όχι ότι δεν έχω σκάσει κι εγώ μαζί με τον σέρβερ για την όλη φάση αλλά η καλύτερη κουβέντα που έχω κρατήσει από αυτές που μου έχει πει η μητέρα μου είναι η εξής:

Μη στεναχωριέσαι για κάτι για το οποίο δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
    Μη στεναχωριέσαι για κάτι για το οποίο μπορείς να κάνεις κάτι!

Και ο νοών νοείτο...

Εσύ τώρα (ναι, ΕΣΥ) πήγαινε να τελειώσεις καμία πτυχιακή μπας και σε δούμε ποτέ...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF