Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Μου αδειασαν την βενζινη!!!

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75

Μου αδειασαν την βενζινη!!!

Σήμερα το πρωι η μηχανή τραβηγμένη όσο πισω της επετρεπε η αλυσιδα, για να ανοιξει
    διαδρομο αναμεσα στο καγκελο και την αριστερη πλευρα της μηχανης, το σωληνακι του καρμπυρατερ τραβηγμένο έξω και το ντεποζιτο αδειο εκτός απο την ρεζερβα (ευτυχώς).

Υποθέτω οτι κάποιος εμεινε εκει κοντα και προτιμησε να αδειασει εμενα παρα να ψαξει να βρει βενζιναδικο. Καλημερα και καλη χρονια να εχουμε
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    μου χει τυχει και εμενα...στο mall, τετοια εποχη, βραδυ αργα...και ημουν με παρεα που κατι τετοιο εριχνε κατακορυφα τις ''μετοχες'' μου

απλα τραβηξαν το σωλινακι απο το τεποζητο και πηραν βενζινη...ευτυχως που γυρισαν το διακοπτη στο on και οχι στη ρεζερβα, γιατι μετα θα επεφτε και σπρωξιμο και ξυλο και μουρμουρα μαζι

Welcome to a new kind of tension

Δεν ειμαστε μακρια απο το να δουμε και αυτοκινητα με βγαλμενους τους υαλοκαθαριστηρες, για να μην τους κλεψουν, οπως σε χωρες του ανατολικου μπλοκ.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#

Δεν ειμαστε μακρια απο το να δουμε και αυτοκινητα με βγαλμενους τους υαλοκαθαριστηρες, για να μην τους κλεψουν, οπως σε χωρες του ανατολικου μπλοκ.

καλα δεν ειναι και τοσο τρομερο...αμα ξεμεινεις βραδυατικα και δε μπορεις να κανεις κατι αλλο...

αλλα ρε γυφτουλα, 2 λιτρα ειναι υπεραρκετα για να σε παει σε οποιοδηποτε σημειο της αθηνας που θα ναι το σπιτι σου για να βαλεις την επομενη μερα βενζινη...
    εγω το χα γεματο και δεν επ
    παρε 1 λιτρο ρε παπαρα αντε 2 να κανεις τη δουλεια σου...αλλα 13?

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    παρε 1 λιτρο ρε παπαρα αντε 2 να κανεις τη δουλεια σου...αλλα 13
    Που να του τα κάνουνε κλύσμα του κερατά! Και τα 13!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Ακριβώς το ιδιο ρε P@nos, πάρε 1-2 να κάνεις την δουλειά σου αλλά μην το αδειάσεις...

ευτυχως που γυρισαν το διακοπτη στο on και οχι στη ρεζερβα
    το αυτό και εμένα ευτυχώς...
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#

...μου τους εχουν κλεψει...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Ηθικο διδαγμα, να μην φουλαρουμε ουτε γι αστειο.2 ευρω βενζινη μαξιμουμ στο τεποζιτο, για να χουμε το κεφαλι μας ησυχο

πλακα πλακα σε λιγο καιρο μπορει να μας λειπουν καθρεφτες,μαρσπιεδες,μανετες οτι τελος παντων χρειαζεται στο καθε κλεφτρονι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Καταρχην δεν ειναι μακρια η μερα που θα γινεται συνεχεια αυτο..
    οσο για τα 13λ κανα 3 θα πηρε τα αλλα μαλλον χυθηκαν κατω
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    το χε παθει και ενα φιλος μου πριν κανα χρονο.τιποτα πιτσιρικαδες θα το εκαναν που δε θα χαν 3 ευρω να βαλουν βενζινη στο glx!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    μου χει τυχει και εμενα...στο mall, τετοια εποχη, βραδυ αργα...και ημουν με παρεα που κατι τετοιο εριχνε κατακορυφα τις ''μετοχες'' μου

απλα τραβηξαν το σωλινακι απο το τεποζητο και πηραν βενζινη...ευτυχως που γυρισαν το διακοπτη στο on και οχι στη ρεζερβα, γιατι μετα θα επεφτε και σπρωξιμο και ξυλο και μουρμουρα μαζι
    Ρε για σένα δούλευε το παλικάρι..

¨Μωρό μου.. δεν έχω βενζινη να επιστρέψω και τα υπηρεσίας έκλεισαν, μπορώ να ανέβω?"

Αχάριστε
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παρόμοια θέματα

1. μου αδειασαν το τεποζιτο!!
    από 675 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2008, 20:11
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 18:47
  3. ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ AFRICANA MOy
    από milkman2006 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 17:24
  4. Απαντήσεις: 3