Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τα Fidusa είναι φετίχ!![]()
Κοίτα και τα Pinarello να αρρωστήσεις Ηλία μου..![]()
![]()
αυτο το εχω δει και live...to ειχε ενας παππους![]()
![]()
παντως εκανε μπαμ ρε γμτ...σα να βλεπεις ferrari ηταν![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τα Fidusa είναι φετίχ!![]()
Κοίτα και τα Pinarello να αρρωστήσεις Ηλία μου..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, αν δεν πέσει το ΕΦΑΠΑΞ...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Για να φτάσω στα Intense βλέπε την απάντηση στον Π@νο πάνω..!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και εις ανωτερα![]()
![]()
![]()
Nά'σαι καλά Κωστή!![]()
![]()
Σύντροφοι προβλέπεται να μετακομίσω απο αρχές Απρίλη , και άγνωστο για πόσο , στην Μύκονο και λέω να τσίμπησω ενα ποδηλάτακι να έχω να ασχολούμαι και να κάνω καμια βολτά εκει πέρα . Δεν έχω πάει ποτέ μου εκει αλλα νομίζω πως προκειταί για βραχώδες περιβάλλον . Σκεφτομαι για το Ιντεαλ Προ Ραιντερ χωρις να το έχω ψαξει ακόμα σε βάθος . Ειμαι 1.88 και κάπου 100 κιλά . Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 400 εβρα (εκτος και βρεθει κάτι το εξαιρετικό ) .Εχω βρει μέρικα παλιοτερα μοντελα 07-07-08 μεταχειρίσμενα απο 200 εως 300 εβρά ? Αξίζει το ρίσκο ??? Αν επίσης εχει καποιος κάτι για πούλημα σε λογική τιμή που να μου τ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Κ@λ@σύνδεση ......
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βραχώδες είναι το περιβάλλον, αλλα έχει και παντού άσφαλτο. :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Σύντροφοι προβλέπεται να μετακομίσω απο αρχές Απρίλη , και άγνωστο για πόσο , στην Μύκονο και λέω να τσίμπησω ενα ποδηλάτακι να έχω να ασχολούμαι και να κάνω καμια βολτά εκει πέρα . Δεν έχω πάει ποτέ μου εκει αλλα νομίζω πως προκειταί για βραχώδες περιβάλλον . Σκεφτομαι για το Ιντεαλ Προ Ραιντερ χωρις να το έχω ψαξει ακόμα σε βάθος . Ειμαι 1.88 και κάπου 100 κιλά . Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 400 εβρα (εκτος και βρεθει κάτι το εξαιρετικό ) .Εχω βρει μέρικα παλιοτερα μοντελα 07-07-08 μεταχειρίσμενα απο 200 εως 300 εβρά ? Αξίζει το ρίσκο ??? Αν επίσης εχει καποιος κάτι για πούλημα σε λογική τιμή που να μου ταιριάζει ας ρίξει ενα πμ κ
Τεσπα, εαν το θες όχι για μετακινήσεις (πραγμα δύσκολο λογω ανηφοροκατηφόρας και ανέμων) αλλα για χομπυ, πάρε ενα γερό μαουντεν αλλα όχι downhill (σαν τις παπαριές που αγοράζει ο μακις)
Το ιντεάλ ειναι καλή και φτηνή λύση, σκέψου οτι θες και κρανος, γαντια, παπουτσια, γυαλιά.
Μη δώσεις πολλά λεφτά για ποδήλατο που θα ταλαιπωρηθεί στα βράχια της Μυκόνου![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
παντως στη μυκονο...
ενα 206cc ειναι καλυτερο...ερχεται και καλοκαιρι...θα πρεπει να κουβαλας κοσμο![]()
![]()
![]()
![]()
K to Σορτσακι με προστατευτικο στα π@π@ρια δεν ειναι must???????Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βραχώδες είναι το περιβάλλον, αλλα έχει και παντού άσφαλτο. :wacko:
Τεσπα, εαν το θες όχι για μετακινήσεις (πραγμα δύσκολο λογω ανηφοροκατηφόρας και ανέμων) αλλα για χομπυ, πάρε ενα γερό μαουντεν αλλα όχι downhill (σαν τις παπαριές που αγοράζει ο μακις)
Το ιντεάλ ειναι καλή και φτηνή λύση, σκέψου οτι θες και κρανος, γαντια, παπουτσια, γυαλιά.
Μη δώσεις πολλά λεφτά για ποδήλατο που θα ταλαιπωρηθεί στα βράχια της Μυκόνου![]()
Ειμαι κ εγω μελλοντικος ποδηλατης.....
love will save the planet,hate is a good start.
Εαν κάνεις mountain ή downhill, όχι και τόσοΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
K to Σορτσακι με προστατευτικο στα π@π@ρια δεν ειναι must???????
Ειμαι κ εγω μελλοντικος ποδηλατης.....
Γιατί σε αυτά μπορείς να βάλεις και μια ανθρώπινη σέλα, συν το οτι οδηγείς και όρθιος.
Ενώ στα δρόμου με τη σέλα των 2 εκατοστών, φορας το σορτσάκι-babylino για να προστατέψεις τον προστάτη σου...![]()
Το σορτσακι κατάσαρκα εννοείται![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οτι γραφει ο καπετανιος...αν ειναι να σουλατσαρεις στην ασφαλτο, μην παρεις mountain, παρε κατι πιο ασφαλτινο...σε οτι αφορα στο Pro Rider το οποιο και εχω, ειναι πολυ τιμιο ποδηλατο για τα λεφτα του και παει φυσικα παντου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βραχώδες είναι το περιβάλλον, αλλα έχει και παντού άσφαλτο. :wacko:
Παντως αν το θεμα ειναι η ασκηση και οχι η μετακινηση, γ@μησε το ποδηλατο και ψαξτη με κατι για θαλασσα (κανο, windsurf...) στη Μυκονο θα εισαι αδερφε, οχι στα Βαρδουσια...
![]()
Λίγο άσκηση , λίγο μετακίνηση ( αν και θα πάρω και το παπί μου εκεί και φιλοδοξώ σύντομα να επιστρέψω στα πολλά κυβικά ) λίγο ενασχολήση και κατσαβίδιασμα να περνάει η ώρα . Το Pro rider θεωρείται mountain και για άσφαλτο δεν κάνει δηλαδή ??? Και τέλος για Ideal που παίζει να βρώ καταστήμα με ανταγώνιστικες τίμες ??Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οτι γραφει ο καπετανιος...αν ειναι να σουλατσαρεις στην ασφαλτο, μην παρεις mountain, παρε κατι πιο ασφαλτινο...σε οτι αφορα στο Pro Rider το οποιο και εχω, ειναι πολυ τιμιο ποδηλατο για τα λεφτα του και παει φυσικα παντου.
Παντως αν το θεμα ειναι η ασκηση και οχι η μετακινηση, γ@μησε το ποδηλατο και ψαξτη με κατι για θαλασσα (κανο, windsurf...) στη Μυκονο θα εισαι αδερφε, οχι στα Βαρδουσια...
![]()
θανξ
Modenas Kriss 125
ολοι τις ιδιες τιμες κανουν , και τα ιδια περιθωρια εχουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Και τέλος για Ideal που παίζει να βρώ καταστήμα με ανταγώνιστικες τίμες ??
αν εισαι κεντρο περνα απο τον frederik στην στοα στην στουρναρη με το που περνας την πατησιων αριστερα στο τυροπιταδικο μεσα
Oντως ετσι ειναι!! ενα 10% κατω κάνουν (εκτος προσφορών ελάχιστα κομμάτια παλαιότερων ετών)Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ολοι τις ιδιες τιμες κανουν , και τα ιδια περιθωρια εχουν...
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..