Έχασε την μάχη με την ζωή ο Νίκος Κακαουνάκης. Το ανακοίνωσε η κόρη του στον FLASH.
Πηγή: troktiko
Έχασε την μάχη με την ζωή ο Νίκος Κακαουνάκης. Το ανακοίνωσε η κόρη του στον FLASH.
Πηγή: troktiko
![]()
![]()
![]()
ποτε ρε παιδια?στην τηλεοραση τον ειδα πριν μερικες μερες...
![]()
![]()
Κρίμα..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Πολύ πρόχειρα να αναφέρω πως νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό και έγιναν κάποια ιατρικά λάθη. Εδώ και δύο ημέρες είχε μεταφερθει στο Ιασώ τζένεραλ αλλά δεν τα κατάφερε τελικά.
Συλληπητήρια στους οικείους του.
Συλληπητηρια στους δικους![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του!
![]()
.....
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
πριν λιγες ωρες εγινε , συλλυπητηρια στους δικους του![]()
Όχι ρε γμτ, τυγχάνει να δουλεύω μαζί με έναν ανηψιό του κι έχω ακούσει πολλά για τη μοναδικότητα αυτού του ανθρώπου.. κρίμα..![]()
Αρχικά συλλυπητήρια στους δικούς του, αλλά...
... δεν θα μου λείψει καθόλου.
I would rather make history than read about it.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Kαι εφυγε με διαφορα μιας εβδομαδας σχεδον με τον Λαμπρακη...χμμμμ
Ζωη σε λογου μας...
+2Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Λέτε να αρχίσει να αλλάζει κάτι επιτέλους σε αυτή τη χώρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Kαι εφυγε με διαφορα μιας εβδομαδας σχεδον με τον Λαμπρακη...χμμμμ
Ζωη σε λογου μας...
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Οσο ζει ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ δεν το βλεπω.Ουτε σε μενα θα λειψει ο Κακαουνακης (κι ο Τραγκας και καποιοι αλλοι δλδ).Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Λέτε να αρχίσει να αλλάζει κάτι επιτέλους σε αυτή τη χώρα?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related