απο οταν αρχισε να μου αρεσει η βολτα με την μηχανη δεν βρισκω παρεα να κανονισουμε δεν με νοιαζει καθε κυριακη να βγω στους δρομους εχω μια yamaha xj6n περιμενω παρεα για βολτα![]()
απο οταν αρχισε να μου αρεσει η βολτα με την μηχανη δεν βρισκω παρεα να κανονισουμε δεν με νοιαζει καθε κυριακη να βγω στους δρομους εχω μια yamaha xj6n περιμενω παρεα για βολτα![]()
Καλώς το συντοπίτη.
Γενικά τσέκαρε το forum, ειδικά στο section Συναντήσεις-Βόλτες, υπάρχουμε πολλοί από Ηράκλειο που συναντιόμαστε.
Σημείο συνάντησης είναι το Τίτα Μπρίκι.
![]()
Τα ρέστα μου για το αβατάρ σου σύντεκνε![]()
![]()
Travel, Grow, Share
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Τα ρέστα μου για το αβατάρ σου σύντεκνε![]()
![]()
Παίζει πολύ τελευταία η λέξη avatar ε? (για τη ταινία αναφέρομαι)
Σε ευχαριστώ :smilea:
![]()
![]()
![]()
εγώ για την κυριακή μέσα είμαι πάντως...
Που μένεις Ηράκλειο?
Made in Greece...
ωραία, να ανταλάξουμε τηλέφωνα ή να δώσουμε ένα ραντεβού κάπου?
Made in Greece...
Εγω θα ξεκινησω απο Χανια, αλλα δεν με νοιαζει να ερθω Ηρακλειο και να παμε οπου θελετε υστερα. Ομως κατα τη 1.30 πρεπει να βρισκομαι πισω.
και εγώ ξεκινάω από Ηράκλειο, αλλά δεν μασάω...
συναντιόμαστε όπου να 'ναι και πάμε όπου θέλετε...
Made in Greece...
πειτε τι ωρα και που την κυριακη εγω δεν ξερω ειμαι νεος
ασε που για να καταφερω τελικα να απαντησω εφαγα ωρα ουτε ξερω που τα εστελνα εγω μενω κεντρο ηρακλειο δωστε ενα σημειο να βρεθουμε να παμε χανια τι λετε (παω σιγα φοβαμαι οχι πανω απο 130)
οπότε άμα είναι συναντόμαστε εγώ με τον alogistos xj6
στου Γερμανού και πάμε μέχρι μπαλί,
να συναντηθούμε με τον crockh2001 (θα χεις πάει εσύ Μπαλί μέχρι να έρθουμε)
και τραβάμε μετά όλοι μαζί Χανιά για καφεδάκι...
πως σας φαίνετε αυτό?
Made in Greece...
παίζει βέβαια να μαζευτούμε Ηράκλειο και να πάμε όλοι μαζί για κάνα Άγιο μεριά...
Made in Greece...
τη Κυριακή είμαι και εγώ μέσα κι όπου κάτσει. Πείτε μου ώρα και μέρος συνάντησης (Ηράκλειο)
Οκ να πουμε κατα τις 10 της Κυριακης στο Ηρακλειο στον κομβο του Γιοφυρου (προς Χανια?)?