Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 96

Θέμα: Έφυγε ο Νίκος Κακαουνάκης

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Τι θλιβερό να πεθαίνεις και ο κοσμός να μη λυπάται για το χαμό σου...

τέσπα.

Τα πες ολα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Ο βρυκολακας ειναι απεθαντος...αν δει την κορη του καποια στιγμη προθυπουργο ισως και το παρει αποφαση...μεχρι τοτε ομως χλωμο το κοβω...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	n1222558713_30291850_4871.jpg 
Προβολές:	362 
Μέγεθος:	27,5 KB 
ID:	184314
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    οσο για τον νικο...
    κουραγιο στους ανθρωπους του.
    ουτε εγω τον πηγαινα αλλα δεν παυει
    να ειναι ενας ανθρωπος που εφυγε..
    συγχωρεμενος λοιπον.
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    R.I.P. πατριώτη

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τι αφησε πισω του δηλ ρε παιδια ο ανθρωπος...????
    Μονο το γεγονος οτι 9 στα 10 ποστ λενε οτι δεν θα τους λειψει δεν σου λεει κατι?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Τι θλιβερό να πεθαίνεις και ο κοσμός να μη λυπάται για το χαμό σου...
    τέσπα.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    αλλά όπως είπατε σαν δημοσιογράφος και αντίστοιχα πρόσωπο στα τεκταινόμενα... δεν θα λείψει καθόλου.
    Gandalf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ως δημοσιογράφος δε θα μου λείψει ο Κακακουνακης. Επίπεδο υπο το μηδέν. Τεσπα, συγχωρεμένος...
    + 1000

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Συλληπητήρια στους δικούς του αλλά όντως δεν θα μου λείψει...

και η ζωή συνεχίζεται....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    αν πεθανω εγω αυριο ή οποιοσδηποτε "αγνωστος"

θα στεναχωρηθει καποιος περα απο τους δικους μας ανθρωπους?

οχι προφανως..

δηλαδη ποιος πρεπει να στεναχωρεθει για τον κακαουνακη εκτος απο τους δικους του ανθρωπους?

το να γραφουμε στα ποστακια οτι στεναχωρηθηκαμε ειναι μαλλον ψευτικο..

αν τωρα πιστευετε οτι στεναχωρηθηκε ο παπανδρεου και ο ευαγγελατος που καναν και καλα δηλωσεις πενθους τι να πω..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

undefined μέλος Το avatar του/της Morton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αν πεθανω εγω αυριο ή οποιοσδηποτε "αγνωστος"

θα στεναχωρηθει καποιος περα απο τους δικους μας ανθρωπους?

οχι προφανως..

δηλαδη ποιος πρεπει να στεναχωρεθει για τον κακαουνακη εκτος απο τους δικους του ανθρωπους?

το να γραφουμε στα ποστακια οτι στεναχωρηθηκαμε ειναι μαλλον ψευτικο..

αν τωρα πιστευετε οτι στεναχωρηθηκε ο παπανδρεου και ο ευαγγελατος που καναν και καλα δηλωσεις πενθους τι να πω..

για τον μιχαλάκη τον τζάκσον ειδες ποσος κόσμος στεναχωρήθηκε;

δεν είναι όπως τα λες
    ☠☠☠

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
    για τον μιχαλάκη τον τζάκσον ειδες ποσος κόσμος στεναχωρήθηκε;

δεν είναι όπως τα λες
    ο κακαουνακης ηταν showman, perfomer, ή κατι τετοιο?

και τελως παντων και για τον τζακσον για μενα ηταν παραλογο ολο αυτο που συνεβει..

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

undefined μέλος Το avatar του/της Morton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ο κακαουνακης ηταν showman, perfomer, ή κατι τετοιο?

Θα έπρεπε να είναι για να αναγνωρίσει ο κόσμος την όποια προσφορά του;

Διότι αυτός είναι ο λόγος που στεναχωριέται ο κόσμος για τον χαμό κάποιου προσώπου με το οποίο δεν τον συνδέει καμία συγγένεια ή φιλία, η προσφορά του προσώπου και ο Κακαουνάκης δεν έχει να επιδείξει κάτι θετικό.

τεσπα RIP
    ☠☠☠

Για να μπούμε λίγο στην ουσία του θέματος....

Άρθρο του Παπαχελά στην Καθημερινή ΠΡΙΝ πεθάνει, φωτογραφίζει την κατάσταση στον Ευαγγελισμό...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...12/2009_385147

Ερασιτεχνισμοί και εγωισμοί
    Του Aλεξη Παπαχελα
    Ενας καλός φίλος περνάει μια περιπέτεια υγείας και έχει και το... μειονέκτημα να είναι αυτό που έχει καθιερωθεί να ονομάζεται «επώνυμος», σε αντιδιαστολή με τους χιλιάδες ανώνυμους που υποφέρουν (με διαφορετικό τρόπο) από τις παθογένειες του ελληνικού συστήματος υγείας. Γιατί είναι μειονέκτημα να είσαι επώνυμος και ασθενής στην Ελλάδα; Γιατί απλά, πέραν όλων των άλλων, εμπλέκονται σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή και τον θάνατο οι εγωισμοί ιατρών-πριμαντόνων και οι κλασικές νεοελληνικές... δημόσιες σχέσεις.

Ο τρόπος που δουλεύουν πολλοί Ελληνες γιατροί, κυρίως οι πλέον γνωστοί, χαρακτηρίζεται ούτως ή άλλως από ορισμένα δεδομένα που έχουν σφραγίσει από ό,τι φαίνεται το ελληνικό DNA. Είναι πρώτα απ’ όλα όμηροι του εγωισμού τους. Συχνά αρνούνται να συμμετάσχουν σε ιατρικά συμβούλια εκστομίζοντας τις περίφημες φράσεις «ποιος είναι αυτός που θα κρίνει τη δουλειά μου;» ή το άλλο «έλα μωρέ, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του». Το αποτέλεσμα είναι να μην αναγνωρίζουν κανέναν άλλον εκτός από την... αυθεντία τους και ενίοτε τους «κολλητούς» τους. Μπορεί κάποιος να πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και να αρνούνται να φωνάξουν τον ειδήμονα επί του θέματος, επειδή ανήκει σε άλλη «φράξια» ή γιατί θεωρούν πως θα τους χαλάσει τη φήμη. Προτιμούν, σε μερικές περιπτώσεις, να φτάσει ο ασθενής στα όρια και μετά να υποχωρήσουν αναγνωρίζοντας την ανάγκη μετάκλησης κάποιου άλλου ειδικού.

Οταν ο ασθενής είναι «επώνυμος» η πάλη των ΕΓΩ μεγεθύνεται και αποκτά τιτάνιες διαστάσεις. Αυτό συνέβη, για παράδειγμα, όταν ασθενής ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο ένας μεγαλογιατρός φώναζε στον άλλο σε ένα πρωτοφανές επιστημονικό ξεκατίνιασμα: «ε, μα κύριε εσείς δεν είστε και τα Ιμαλάια της Ιατρικής»... Ολοι θέλουν να εξασφαλίσουν τον διάσημο ασθενή, επιδιώκουν να τον κρατούν μονοπωλιακά στην «αγκαλιά» τους, έστω και αν αυτό εγκυμονεί κινδύνους γιατί το περιστατικό μπορεί να ξεπερνά τις δυνατότητές τους.

Προφανώς δεν είναι έτσι οι περισσότεροι γιατροί και είναι πολλοί εκείνοι που τα δίνουν όλα για την επιστήμη τους και όχι την προβολή τους ή την ισοπέδωση των «αντιπάλων». Το βέβαιο, όμως, είναι ότι το σύστημα πάσχει γιατί δεν συμβαίνουν όσα στο εξωτερικό είναι αυτονόητα και καθορίζονται από πρωτόκολλα. Το ιστορικό του ασθενούς τίθεται σε ηλεκτρονικό αρχείο, ο νευρολόγος διαβάζει τον φάκελο που έχουν ετοιμάσει οι προηγηθέντες ιατροί και σηκώνει το τηλέφωνο να μιλήσει σε κάποιον πιο ειδικό από τον ίδιο, αν έχει απορίες. Αν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα βάζει τον εγωισμό του στην άκρη και συγκαλεί συμβούλιο με τους καλύτερους, χωρίς να θεωρεί ότι απειλείται η επαγγελματική του φήμη από τις γνώμες που θα εκφέρουν οι υπόλοιποι.

Τα ελληνικά ιατρικά φαινόμενα συναντώνται σε πολλούς τομείς της δημόσιας ζωής. Είναι ίσως η μοίρα των ημιτριτοκοσμικών χωρών, που δεν έχουν μάθει να δουλεύουν με θεσμούς και συστήματα, που είναι όμηροι προσωπικών ανταγωνισμών, καπρίτσιων και κλικών. Μόνο που στην περίπτωση των γιατρών μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!

Παλαιό μέλος
    Αν εισαι επωνυμος στην Ελλαδα ειναι πραγματικα δυσκολα τα πραγματα!!!
    Ρε δε κουρευομαστε λεω εγω.....

Το γεγονος του θανατου του συγκεκριμενου με αφηνει αδιαφορο.
    Και οι περισσοτεροι θανατοι με αφηνουν αδιαφορο, ακομη και οικειοι μου.
    Ισως ειμαι λιγο αναισθητος σε τετοια θεματα.
    Αλλωστε ολοι θα πεθανουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Για να μπούμε λίγο στην ουσία του θέματος....

Άρθρο του Παπαχελά στην Καθημερινή ΠΡΙΝ πεθάνει, φωτογραφίζει την κατάσταση στον Ευαγγελισμό...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...12/2009_385147
    βασικα δεν ηθελα να σχολιασω τιποτα...αλλα ενα τετοιο αρθρο με κανει να βγω απο τα ρουχα μου...αιντε να μην φαω κανα μπαν γιορτινες μερες....

υ.γ. μαγκες...το συλληπητηρια στον ανθρωπο αλλα στα @@ μου ο δημοσιογραφος δεν κολλαει...απλα δεν χρειαζετε να γραψεις τιποτα...

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    βασικα δεν ηθελα να σχολιασω τιποτα...αλλα ενα τετοιο αρθρο με κανει να βγω απο τα ρουχα μου...αιντε να μην φαω κανα μπαν γιορτινες μερες....

υ.γ. μαγκες...το συλληπητηρια στον ανθρωπο αλλα στα @@ μου ο δημοσιογραφος δεν κολλαει...απλα δεν χρειαζετε να γραψεις τιποτα...

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νίκος Δήμου - Το Καθημερινό Ξύρισμα
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 16:31
  2. Έφυγε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2005, 13:49
  3. Φιλε εφυγε ο Πανος...........
    από GyPsy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2004, 17:49
  4. ένας Νίκος Καββαδίας έχει κάτι να πει...
    από Nefeli- στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2004, 13:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF