Μια διαφορετική (και ρεαλιστικη) sci-fi ταινία, αλλα έχανε σε ρυθμό.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[...]Η καλυτερη ταινια ολων των εποχων κατα την αποψη μου...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μια διαφορετική (και ρεαλιστικη) sci-fi ταινία, αλλα έχανε σε ρυθμό.
...ok, γνωμες ειναι αυτες, δεκτον
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δεν το εχω δει αλλα σκοπευω πολυ συντομα...σε 3D φυσικα!
Για να συμπληρωσω και εγω τη λιστα με το σχετικο του thread spam...
Η καλυτερη ταινια ολων των εποχων κατα την αποψη μου...
φιλε αυτο δεν ηταν ταινια, αυτο ηταν οπτικο soundtrack για χρηση ναρκωτικων, μπαφο τις πρωτες ωρες και lsd το τελευταιο μισαωρο :rotflmao: :rotflmao:
Το είδα φίλε μου... Στην αρχή είχα αμφιβολίες γιατί δεν μου αρέσουν τέτοια έργα.... αλλά αυτό ήταν πραγματικά υπέροχο!
Άκρως συγκινητικό και με πολύ δράση... Είχα χρόνια να δω μια τόσο καλή ταινία.![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Σιγουρα το αβαταρ δεν ειναι ο "νεος κινηματογραφος" και υπαρχουν αλλοι που χρησιμοποιουν το mocap και το στερεοσκοπικο ακομα καλυτερα και με τροπο που δικαιολογει την υπαρξη του, βλ. Zemeckis.
Βεβαια αν ολοι ακραδαντα πιστευετε οτι το αβαταρ ειναι ο "νεος κινηματογραφος" τοτε ισως και να ειναι.![]()
Δεν εχω δει ακομα την ταινια γιατι προτιμησα να δω το Christmas Carol, αλλα θα το δω απο του χρονου για να δω ΚΑΙ (απο περιεργεια κιολας) αν το τεχνικο κομματι του ειναι τοσο πατατα οσο λενε οι πιο ψυχραιμοι.Περα απο αυτο, ελπιζω να το διασκεδασω.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Σολαρις
Οδυσσεια 2001
Bladerunner
Ταινιες Ε.Φ. αξεπεραστες. Ενα ταξιδι στο μελλον που στην πραγματικοτητα ειναι ταξιδι μεσα στην ανθρωπινη ψυχη...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !
μετά τον Darth Vader το χάος, τέλος![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μετά τον Darth Vader το χάος, τέλος![]()
:a19:![]()
![]()
![]()
Πράγματι είναι εκπληκτική!![]()
![]()
Κι εγώ την είδα...
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Τά πες όλα ρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κατ' αρχήν υπάρχουν τα Sci-fi που έχει γυρίσει ο Ridley Scott και υπάρχουν και όλα τα άλλα![]()
(ίσως νάλεγα και firefly/serenity)
Ισα ρε Μπακογιαννόπουλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σιγουρα το αβαταρ δεν ειναι ο "νεος κινηματογραφος" και υπαρχουν αλλοι που χρησιμοποιουν το mocap και το στερεοσκοπικο ακομα καλυτερα και με τροπο που δικαιολογει την υπαρξη του, βλ. Zemeckis.
Βεβαια αν ολοι ακραδαντα πιστευετε οτι το αβαταρ ειναι ο "νεος κινηματογραφος" τοτε ισως και να ειναι.![]()
Δεν εχω δει ακομα την ταινια γιατι προτιμησα να δω το Christmas Carol, αλλα θα το δω απο του χρονου για να δω ΚΑΙ (απο περιεργεια κιολας) αν το τεχνικο κομματι του ειναι τοσο πατατα οσο λενε οι πιο ψυχραιμοι.Περα απο αυτο, ελπιζω να το διασκεδασω.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χμμμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
(ίσως νάλεγα και firefly/serenity)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais