Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Μπορεί να συμβεί;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Μπορεί να συμβεί;;;

Τσεκάρω και βάζω αέρα στα λάστιχα σχεδόν κάθε βδομάδα (όχι μία φορά) ή το αργότερο κάθε 10 μέρες. Και σύμφωνα με το τι λέει ο κατασκευαστής.
    Μιλάω πάντα για τον αέρα στα βενζινάδικα.
    Σήμερα μου συνέβη το εξής κουλό.
    Πηγαίνοντας για καφέ λίγα μέτρα αφότου ξεκίνησα το τιμόνι άρχισε να με παίρνει αριστερά. ήταν πολύ βαρύ δύσκαμπτο και με πολύ δυσκολία το έστριβα δεξιά.
    Αμέσως είπα όχι ρε πούστη λάστιχο. Το κοιτάω οοοκ δεν ήταν... τέλειο αλλά πατιόταν. Πάω στο μηχανικό μου και μένω μαλάκας!
    Από 35 που του βάζω είχε... 18!!!
    Το κουλό όμως συνεχίζεται. Στο πίσω ο αέρας αντί για 41 (του βάζω 40 εγώ) είχε... 48!!!
    Πριν μία εβδομάδα που το είχα τσεκάρει και βάλει αέρα έβαλα και το θυμάμαι πολύ καλά 36 μπροστά και 40 ή 39 πίσω σχεδόν απόλυτα με τα νούμερα του κατασκευαστή.
    Ερώτηση: Είναι δυνατόν μέσα σε μία εβδομάδα να χαθεί τόση πολί πίεση ώστε να πέσει από το 36 στο 18;;;;; Χωρίς να χάνει από κάπου;;;
    Και επίσης: Πως σκατά εξηγείται το 48 πίσω;;; ΟΚ ξέρω ότι η χρήση οι μεγάλες αποστάσεις κλπ ζεσταίνουν και διογκώνουν τα λάστιχα αλλά τόσο πολύ;;;

ΥΓ. Μπροστά παίζει και μία ελαφρά στραβωμένη ζάντα όχι κάτι ιδιαίτερο από λακούβα! Υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτό τη ζημιά μπροστά;;;

Ευχαριστώ πολύ
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος
    Το να χασει απο 35 στα 18 μπορει να συμβει ανετα
    ειτε επειδη το πιεσομετρο ηταν χαλασμενο και εδειχνε 35 ενω ηταν 25, οποτε απο το 25 στο 18 πας χαλαρα για πχ. αν το λαστιχο το βλεπει συνεχεια ο ηλιος.
    ειτε επειδη πατησες μια αποτομη λακουβα και πιεστηκε πολυ με αποτελεσμα να χασει αερα.
    Τωρα το 40 ως 48 μονο με λαθος μετρηση εξηγειται, να πηρε αποκλειεται...

Οι μετρητές στα βενζινάδικα είναι ακριβείς όταν είναι καινούριοι, αλλιώς δείχνουν ότι θέλουν.
    Το μπροστινό σου σίγουρα χάνει και σίγουρα του έβαλες 35+8=44, όπως και στο πίσω έβαλες 40+8=48. Τα 8 psi παραπάνω είναι το σφάλμα του αερόμετρου στο βενζινάδικο...
    Άσχετο, πριν από αρκετό καιρο είχα αγοράσει κάτι καπάκια βαλβίδων που μου άρεσαν οπτικά.
    Μέσα σε μια εβδομάδα και τα δυο λάστιχα είχαν χάσει το μισό τους αέρα, να μην πολυλογώ μου έφαγε ένα μήνα να καταλάβω πως η βελόνα της βαλβίδας πιεζόταν ελάχιστα από τα καινούργια καπάκια και έχανε...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Eπειδη τα οργανα των βενζιναδικων ειναι για το πεος δωσε 10 ευρω και παρε εναν μηχανικο μετρητη για νασαι σιγουρος.Φαντασου οτι ειναι σαν στιλο κι ετσι το κουβαλας ανετα πανω σου.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    το μπροστα επαθε επειδη χανεις και ειπε να σου κανει παρεα

το πισω πηρε επειδη εισαι τρομπας

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σταματήστε ρε...

είδαμε και πάθαμε να ξεκολήσει απο το facebook
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Eπειδη τα οργανα των βενζιναδικων ειναι για το πεος δωσε 10 ευρω και παρε εναν μηχανικο μετρητη για νασαι σιγουρος.Φαντασου οτι ειναι σαν στιλο κι ετσι το κουβαλας ανετα πανω σου.
    Καλύτερα να πάρει κάτι πιο ποιοτικό.
    Εγώ είχα πάρει ενα τέτοιο που είναι σα στυλό,και την πρώτη φορά που πήγα να κάνω μέτρηση,πετάγεται αυτή η μαλακία που βγαίνει προς τα έξω και σου δείχνει και καλά τη πίεση και παραλίγο να μου βγάλει το μάτι
    :rotflmao:
    Πήγα κι αγόρασα ένα μετρητη michelin κι ησύχασα...
    Στα υπ όψιν κιόλας,ότι όταν σταματάμε στο βενζινάδικο κατά πάσα πιθανότητα τα λάστιχά μας είναι ήδη ζεστά,και σε συνδιασμό με το πιεσόμετρό τους που δειχνει ό,τι θέλει έχουμε μία μέτρηση για τον π....
    Οπότε...
    Μετράμε με ΚΡΥΟ λάστιχο,και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μετρητη.
    Βασικά πράγματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Καλύτερα να πάρει κάτι πιο ποιοτικό.
    Εγώ είχα πάρει ενα τέτοιο που είναι σα στυλό,και την πρώτη φορά που πήγα να κάνω μέτρηση,πετάγεται αυτή η μαλακία που βγαίνει προς τα έξω και σου δείχνει και καλά τη πίεση και παραλίγο να μου βγάλει το μάτι
    :rotflmao:
    Πήγα κι αγόρασα ένα μετρητη michelin κι ησύχασα...
    Στα υπ όψιν κιόλας,ότι όταν σταματάμε στο βενζινάδικο κατά πάσα πιθανότητα τα λάστιχά μας είναι ήδη ζεστά,και σε συνδιασμό με το πιεσόμετρό τους που δειχνει ό,τι θέλει έχουμε μία μέτρηση για τον π....
    Οπότε...
    Μετράμε με ΚΡΥΟ λάστιχο,και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μετρητη.
    Βασικά πράγματα.
    Πιο ποιοτικο απο τον μηχανικο μετρητη δεν υπαρχει.Ειχα δυο και τα δυο αμερικανικα και ποτε δεν πεσανε εξω.Ενα φτηνιαρικο ρωσικο των 3 ευρω μου εκανε το ιδιο και μενα.Αυτο που πηρα πριν απο 1 μηνα στην Σ.Πατση ειναι αψογο,δεν σπαει δεν χαλαει :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Τι μλκς Λενιν μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    προς ενημέρωσή σας... δεν χρειάζεται να είσαι μηχανικός ή να έχεις μετρητή πίεσης για να καταλάβεις ότι κάτι πάει στραβά.
    Αρκεί να "ακούς" το μηχανάκι σου και να "διαβάζεις" τη συμπεριφορά του.

Τελικά μου το ξανάκανε πηγαίνοντας να γυρίσω από τη δουλειά βρέθηκα με τα ίδια οπότε συνειδητοποίησα ότι άλλοι είναι οι λόγοι και αποδείχθηκε.
    Είχε τρύπα τελικά μικρή σχετικά γι α;υτό δεν μου ξεφούσκωνε αμέσως γι αυτό και δεν μου γινόταν εντελώς πίτα. και με την ευκαιρία στρογγυλεύω και τη ζάντα που είχε... ανωμαλίες λόγω λακούβας.
    καλή χρονιά σε όλους
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της chducos1
    sorry αλλα τι λαστιχα εχεις?40 πισω?
    δεν πολλα?
    V POWER

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ..........
    Αρκεί να "ακούς" το μηχανάκι σου και να "διαβάζεις" τη συμπεριφορά του.

...........
    ναι-ναι....πηγαινοντας με σπασμενη τεταρτη για 1500 χλμ εχοντας ξεχασει να βαλεις 5η για παραδειγμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αχ δεν αντεχω αλλο !!!! :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
    sorry αλλα τι λαστιχα εχεις?40 πισω?
    δεν πολλα?

φιλε εχεις bmx???

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

φιλε εχεις bmx???
    Δεν ξερω για τι μηχανακι μιλατε αλλα οντως ειδικα το 35αρι μπροστα το βλεπω και εγω υπερβολικο...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι μπορει να ειναι ?
    από alex14 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2005, 19:13
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2004, 09:58
  3. Μπορεί να σας φανεί χαζό...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 18:53