Σελίδα 41 από 142 ΠρώτοΠρώτο ... 3136373839404142434445465191141 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 2116

Θέμα: Ποδήλατα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Λίγο άσκηση , λίγο μετακίνηση ( αν και θα πάρω και το παπί μου εκεί και φιλοδοξώ σύντομα να επιστρέψω στα πολλά κυβικά ) λίγο ενασχολήση και κατσαβίδιασμα να περνάει η ώρα . Το Pro rider θεωρείται mountain και για άσφαλτο δεν κάνει δηλαδή ??? Και τέλος για Ideal που παίζει να βρώ καταστήμα με ανταγώνιστικες τίμες ??

θανξ
    Αν δεν εχεις βλεψεις για χωμα καλυτερα παρε κατι σε trekking on road παρα καθαροιαμο MTB...οι 700C τροχoι και τα πιο λεπτα ελαστικα δεν εχουν καμμια σχεση με τους 26 ιντσων και τα χοντροχωματινα ελαστικα του MTB...οχι οτι δεν παει ασφαλτο, αλλα ειναι σαν να βγαζεις καθαροιαμο enduro για βολτα...

by the way, ο Φρειδερικος (frederik) αλλαξε διευθυνση, πλεον το καταστημα ειναι:

"Σας περιμένουμε στο καινούργιο μας κατάστημα, Λεωφ. Αλεξάνδρας 15, στην κάθοδο, λίγο πριν το Πεδίο του Άρεως. Έχει και μπυραρία με Guinness δίπλα…"

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    αμα σκοπευεις παντως για χωμα, και θες και πιο προσιτη τιμη, παρε σιδερενιο και οχι αλουμινενιο...πολυ μεγαλυτερη αντοχη, επισκευασιμο σε περιπτωση ζημιας, διαφορα στο βαρος μικρη, και λογο του οτι το σιδερενιο πλαισιο κοστιζει λιγοτερο, θα μπορεσεις να βρεις με λιγοτερα λεφτα ποδηλατο με πολυ καλυτερα περιφεριακα επανω απ'οτι ενα αλουμινενιο...

τωρα, το να πας σε κουρσαδικο, αμα δε σκοπευεις να κανεις βολτες πανω απο 50χλμ, για μενα ειναι ψιλοπεριττο...ο καθε ανθρωπος βεβαια ειανι διαφορετικος, αλλα αμα στο mountain βαλεις απλα ασφαλτινα λαστιχα θα δεις τρελη διαφορα στην κυλιση...

αμα σε ενδιαφερει να δωσεις κατι παραπανω...

http://dynocycles.com/index.php/ghost-se-1302-2009.php
    το παιρνεις με εκπτωση στα 400...

φοβερο ποδηλατο, το ειχα για κανα μηνα απο φιλο και πραγματικα το δοκιμασα στα παντα...
    κανει ανετα χιλιομετρα στο δρομο, στο χωμα πολυ καλα...εχει χαμηλο βαρος και καλα περιφεριακα
    με παρα πολυ καλο value for money...και η αναρτηση κλειδωνει...

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    αμα σε ενδιαφερει να δωσεις κατι παραπανω...

http://dynocycles.com/index.php/ghost-se-1302-2009.php
    το παιρνεις με εκπτωση στα 400...

φοβερο ποδηλατο, το ειχα για κανα μηνα απο φιλο και πραγματικα το δοκιμασα στα παντα...
    κανει ανετα χιλιομετρα στο δρομο, στο χωμα πολυ καλα...εχει χαμηλο βαρος και καλα περιφεριακα
    με παρα πολυ καλο value for money...και η αναρτηση κλειδωνει...
    Ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Θα περάσω σύντομα να δω απο κοντά και να τους ζαλίσω λίγο . Μια τελευταία ερώτηση . Η ανάρτηση που κλειδώνει σημαίνει ουσιαστικά οτι με κάποιο τρόπο την καταργούμε πχ όταν πηγαίνουμε άσφαλτο και την επαναφέρουμε στα χώματα και τις λακκούβες ??
    Modenas Kriss 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Θα περάσω σύντομα να δω απο κοντά και να τους ζαλίσω λίγο . Μια τελευταία ερώτηση . Η ανάρτηση που κλειδώνει σημαίνει ουσιαστικά οτι με κάποιο τρόπο την καταργούμε πχ όταν πηγαίνουμε άσφαλτο και την επαναφέρουμε στα χώματα και τις λακκούβες ??

ακριβως αυτο...και ειναι πολυ σημαντικο να εχεις αναρτηση που να κλειδωνει οταν οδηγεις στο δρομο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Επειδη με επηρεασε ενας ποδηλατης πολης.......
    Μπορειτε να μου πρωτεινεται ενα ποδηλατο με....λεπτα τρακτερωτα λαστιχα
    χωρις αναρτησεις κ χωρις δυσκοφρενα....... ?
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Επειδη με επηρεασε ενας ποδηλατης πολης.......
    Μπορειτε να μου πρωτεινεται ενα ποδηλατο με....λεπτα τρακτερωτα λαστιχα
    χωρις αναρτησεις κ χωρις δυσκοφρενα....... ?

genika na ksereis...οτι με οποιον μιλησεις...ο καθενας θα σου πει τα καλυτερα για το δικο του

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απλα αν πας σε city bike, κολπα και λοιπα τα ξεχνας και ταρζανιες...προοριζονται για μεσο μεταφορας πανω απ'ολα...γι αυτο και πουλανε τρελα στο εξωτερικο...

πανω απ'ολα πρεπει να σκεφτεις εσυ τι χρηση θες να κανεις...

Το θελω για γυμναστικη, αλλα να μη μου βγαινει η γλωσσα γιατι δεν εχουμε ισιους δρομους στη νικαια......
    να κανω κανα αλματακι με τα πεζοδρομια.......
    να κατεβαινω κ καμια κατηφορα με ανωμαλο δρομο στο δασακι.......
    Τι περνω.........?:wacko:

Το θελω για γυμναστικη, αλλα να μη μου βγαινει η γλωσσα γιατι δεν εχουμε ισιους δρομους στη νικαια......

mountain re enooeite ti city kai mlkies tha to spaseis

δες αυτο το ghost που εβαλα...ειναι πολυ καλο...

Με λεπτα τρακτερωτα λαστιχα η με φαρδια?
    Σε αυτα τα λεφτα εχω βρει ενα giant toy 2010..... alla απλα κλειδωνει η αναρτηση δεν εχει σαν αυτο που λες το ghost, ρυθμηση προφορτησης......
    Να σαι καλα για τη βοηθεια

Με λεπτα τρακτερωτα λαστιχα η με φαρδια?
    Σε αυτα τα λεφτα εχω βρει ενα giant toy 2010..... alla απλα κλειδωνει η αναρτηση δεν εχει σαν αυτο που λες το ghost, ρυθμηση προφορτησης......
    Να σαι καλα για τη βοηθεια

για σουζες εντο αλματακια απο πεζοδρομια, ξεχνας τα λεπτα λαστιχα και πας στα χοντρα...και με ενισχυμενη σαμπρελα...εχω σκασει σε αλμα απο πεζοδρομιο απειρεσ φορες σαμπρελα....μια φορα ημουν 20χλμ απο το σπιτι...και το γυρισα με τα ποδια

γι'αυτο παντα μαζι μια σαμπρελα...αμα παθεις μαθαινεις

Με ένα μαουντενάκι των 300-400 ευρώ θα είσαι μια χαρά, 26άρηδες τροχούς και βάζεις ότι λάστιχο επιθυμείς! Μπορείς ακόμα και να τα αλλάζεις μόνος σου όποτε επιθυμείς, αν το κάνεις μια φορά μετά θα δεις ότι είναι θέμα 10λέπτου.

ΥΓ: Προχτές προσπάθησα να σου στείλω ένα πμ γι'αυτό που με ρώτησες αλλά ήσουν γεμάτος

Αυτο που περιγραφεις ειναι η αντιστοιχη on-off ποδηλατικη κατηγορια, οπου υπαρχουν μερικα πολυ καλα μοντελα...με ελαστικα χωρις πολυ ψηλο τακουνι και τροχους 700C για πιο ευκολο πεταλαρισμα στο δρομο, αλλα και με στιβαρο σκελετο και γερες ζαντες για να αντεξουν σε μια εκτος δρομου -χαλαρη- βολτα...και σε αλματακια απο πεζοδρομια...

δες εδω για να παρεις μια ιδεα:

http://www.specialized.gr/component/...rt/Itemid,243/

http://www2.giant-bicycles.com/el-GR...le/3833/36134/

http://www.idealbikes.net/bike.php?bike=205

Kαλα θα τα γραψω καπου να τα θυμαμαι.......
    Παντως εκει κατεληξα κ εγω στο giant x sport 3 giati εχω κ 150ε εκπτωση.
    Απλα δε καταλαβαινω γιατι επεμενε ο γνωστος κ μαγαζατωρας να παρω το giant terrago 3, ειχε πολυ φαρδυ λαστιχο για ασφαλτο......
    Αυτα τα free ride που βλεπω στο νετ κ κανουν κολοτουμπες σε τειχους κ δεντρα, τι υπερ κ κατα εχουν......?
    Οπως κ να το κανεις φενοντε εντυπωσιακα τα κολπακια τους......

Kαλα θα τα γραψω καπου να τα θυμαμαι.......
    Παντως εκει κατεληξα κ εγω στο giant x sport 3 giati εχω κ 150ε εκπτωση.
    Απλα δε καταλαβαινω γιατι επεμενε ο γνωστος κ μαγαζατωρας να παρω το giant terrago 3, ειχε πολυ φαρδυ λαστιχο για ασφαλτο......
    Αυτα τα free ride που βλεπω στο νετ κ κανουν κολοτουμπες σε τειχους κ δεντρα, τι υπερ κ κατα εχουν......?
    Οπως κ να το κανεις φενοντε εντυπωσιακα τα κολπακια τους......

Το Terrago ειναι MTB, ισως ηθελε να το σπρωξει ο μαγαζατορας γιατι του ειχε μεινει στοκαδουρα...επι της ευκαιριας, μελετησε πολυ καλα τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ποδηλατου που θες να παρεις για μην σου πουλησουν μοντελο του 2009 με την τιμη του μοντελου 2010 ή για να επιτυχεις μια πολυ καλυτερη τιμη στο μοντελο του 2009.

Αυτα που βλεπεις να κανουν κολοτουμπες και διαφορα κολπακια λεγονται Dirt Jump/Slopestyle και αποτελουν κατα καποιο τροπο την εξελιξη των BMX, ειναι η χαρα του ορθοπεδικου, ποδηλατα με απολυτη εξειδικευση που δεν κανουν για τιποτα αλλο...

Παρόμοια θέματα

1. Ktm & ποδηλατα
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 14:06
  2. Κατάστημα με ποδήλατα κανείς..?
    από motaba στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2007, 09:06
  3. Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2007, 21:35
  4. Απαντήσεις: 37