Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: mia kali epilogi kranous gia z1000(naked genika)?

Angry mia kali epilogi kranous gia z1000(naked genika)?

re paides,prosfata apektisa ena z1000 kai me provlimatizei i epilogi tou kranous.
    exw dokimasei ena agv ti tech pou m fanike kalo alla den exw metro sigkrisis mias
    kai mono auto exw dokimasei...
    gia peite

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    καταρχας καλοσηρθες...χρονια σου πολλα και παντα ορθιος.

Στο προκειμενο τωρα.Αν το πα;ρεις απο Ελλαδα το κρανος ειναι πολλα τα λεφτα....απο Αγγλια με αυτα τα ευρο παιρνεις το replica που ειναι χιλιες φορες καλυτερο.

Ακομη υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα αραι και shoei.

Να εχεις υποψην σου οτι περισσοτερα agv εχουν προβλημα με τον αερα!!!!

ααααα........και στα ποστ σου γραφε με ελληνικα!!!!!!!!

ειναι στους κανονες.

Καλος ηρθες στην παρεα μας, χρονια σου πολλα και ευτυχισμενο το νεο ετος!

Καλοταξιδο και παντα ορθιος!

Να μην τσιγκουνευτης τ λ7 και να παρεις καλο κρανος με καλη αεροδυναμικη γιατι μετα απο καποια χαω δεν θα μπορεις να κρατισεις το κεφαλι σου στην θεση του!

Βλεπε: SHOEI XR-1000, X-SPIRIT, XR-1100, X-SPIRIT II ( http://www.shoei-europe.com/uk/ )

: ARAI Quantum, RX-7 GP ( http://www.araihelmet-europe.com/200...?page=fullface )

Και γενικα ειναι πολυ οικονομικοτερο να παραγγειλεις απο εξω θα δεις οτι οι τιμες ειναι πολυ καλες

Δες εδω: www.fc-moto.de

φ

καταρχάς ευχαριστώ για το καλοσόρισμα..δεν είχα προσέξει το
    θέμα με την γλώσσα γραφής.
    εννοείται οτι θα πάρω απο έξω γτ εδώ εύκολα διαπιστωνεις οτι σε κλέβουν..
    ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια και τις προτάσεις παίδες
    z1000akos

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le

Να εχεις υποψην σου οτι περισσοτερα agv εχουν προβλημα με τον αερα!!!!

δηλαδη???

υ.γ. σορρυ για το σπαμ...

Πολυ......μα παρα πολυ θορυβο!!!!!!

Το stealth το φοραω 6 μηνες τωρα και πλεον ταξιδι χωρις ωτοασπιδες δεν παω γιατι με ποιανει

πονοκεφαλος απο τους στροβιλισμους.Μαλλον φταινε οι αεραγωγοι.

Μου αρεσουν ομως αρκετα και λεω το επομενο κρανος να ειναι το AGV T2 Nieto Replica.

Πολυ......μα παρα πολυ θορυβο!!!!!!

Το stealth το φοραω 6 μηνες τωρα και πλεον ταξιδι χωρις ωτοασπιδες δεν παω γιατι με ποιανει

πονοκεφαλος απο τους στροβιλισμους.Μαλλον φταινε οι αεραγωγοι.

Μου αρεσουν ομως αρκετα και λεω το επομενο κρανος να ειναι το AGV T2 Nieto Replica.
    καταρχην δεν λες με ποσα χλμ ταξιδευεις...κατα δευτερον μιλας για ενα μεσαιο κοστους κρανος ενω οι αλλοι προτεινανε τα top των αλλων εταιριων....και τριτο και βασικοτερο ολοι οι αεραγωγοι κλεινουν...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω με το titech και το gptech που εχω δεν μου παρουσιασαν κανενα προβλημα...κουμπωσαν στην κεφαλα μου τελεια...και δεν καταλαβαινω τιποτα...βεβαια μετα απο καποια χλμ 200+ οτι κρανος και να φορας εναν θορυβο θα τον εχεις σιγουρα...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    shark rsr2

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	shark-helmets-rsr-2-duhamel_3.jpg 
Προβολές:	607 
Μέγεθος:	65,1 KB 
ID:	184475

εγώ πάντως μιλάω για μέση ταχύτητα στα 140 με 160 χαω.
    με το Ζ μετά τα 180 παλεύω να κρατηθώ πάνω του.
    για τα suomi έχει ακούσει κανείς τίποτα;
    z1000akos

Αρχικά δημιουργήθηκε από z1000akos
    εγώ πάντως μιλάω για μέση ταχύτητα στα 140 με 160 χαω.
    με το Ζ μετά τα 180 παλεύω να κρατηθώ πάνω του.
    για τα suomi έχει ακούσει κανείς τίποτα;
    πηγαινε να δοκιμασεις να δεις πως ''κουμπωνουν'' στο κεφαλι σου...απο εκει και περα αποφασιζεις...ο καθενας εδω μεσα εχει και διαφορετικο κρανος και θα σου πει το κοντο του και το μακρυ του...ολα τα top αρα και πιο ακριβα κρανη καθε εταιριας ειναι καλα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    καταρχην δεν λες με ποσα χλμ ταξιδευεις...κατα δευτερον μιλας για ενα μεσαιο κοστους κρανος ενω οι αλλοι προτεινανε τα top των αλλων εταιριων....και τριτο και βασικοτερο ολοι οι αεραγωγοι κλεινουν...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω με το titech και το gptech που εχω δεν μου παρουσιασαν κανενα προβλημα...κουμπωσαν στην κεφαλα μου τελεια...και δεν καταλαβαινω τιποτα...βεβαια μετα απο καποια χλμ 200+ οτι κρανος και να φορας εναν θορυβο θα τον εχεις σιγουρα...

Το stealth των 250? εχει και αεραγωγους που δεν κλεινουν......αλλα και παλι παιρνει αερα απο μπροστα στα 140-150χλμ.

Αρκετοι φιλοι που εχουν κρανοι απο AGV (stealth,gp-pro,s4) τα ιδια σχολια κανουν.

Μπορει να φτενε και τα κεφαλια μας στην τελικη!!!

To Ti tech δεν μου αρεσε κατασκευαστηκα και δεν το συγκρινω με κρανοι οπως το gp-tech και το Τ2.

Το stealth των 250? εχει και αεραγωγους που δεν κλεινουν......αλλα και παλι παιρνει αερα απο μπροστα στα 140-150χλμ.

Αρκετοι φιλοι που εχουν κρανοι απο AGV (stealth,gp-pro,s4) τα ιδια σχολια κανουν.

Μπορει να φτενε και τα κεφαλια μας στην τελικη!!!

To Ti tech δεν μου αρεσε κατασκευαστηκα και δεν το συγκρινω με κρανοι οπως το gp-tech και το Τ2.
    αυτο που λες για τους αεραγογους δεν παιζει με την καμμια...ολοι εχουν διακοπτακια που κλεινουν την παροχη αερα...τωρα γιατι μπαζει απο μπροστα μπορει να παιζει η γωνια κλισης του κεφαλιου σου...η να εχουν χαλαρωσει τα μαξιλαρακια και να κουναει και αυτο δημιουργει και στροβιλισμους...

το Ti Tech ηταν το Top κρανος της agv μεχρι προπερσυ...το Τ2 ειναι η εξελιξη του στο θεμα τον μπροστινων επανω αεραγογων που εσπαγαν...το gp tech ειναι τωρα το top με διαφορετικο σχεδιασμο/καλουπι...δηλαδη μειλαμε για σχεδον ιδια κρανη στο θεμα κατασκευης υλικων και αξιοπιστιας...

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    και εγω το Stealth εχω αλλα δεν εχω προβλημα με τον αερα.
    Τωρα οταν πηγαινω γρηγορα ταξιδια σκυβω κατω απο την ζελατινα αλλιως θα με πονεσει το κεφαλι μου απο την αντισταση κ οχι ιδιετερα ο αερας.
    Ειναι κ το καλλιτερο που εχω φορεσει αλλα σε σχεση με το Caberg ειναι αθοριβο

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    ουτε εγω εχω παραπονο απο την agv.κ το επομενο agv θα ειναι!!!!ειναι θεμα δικου σου γουστου κ πως θα νιωσει το κεφαλι σου μεσα στο καθε κρανος!!!παντος ολα εχουν διακοπτακι που κλεινουν κ προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.απλα μια συμβουλη....αν θες κρανος για naked να παρεις στρογγυλο!!!!!

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    πάνε δοκίμασε το R1 και το 1100

δηλαδίς πήρες τη μοτό κι αυτή τη στιγμή την καβαλάς χωρίς κράνος;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Psaxno mia kali eksatmisoula gia to neo kriss 125cc
    από kitsaras στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 17:16
  2. paidia mia kali sumbouli!!!
    από n@xOs_gEo_4 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2008, 00:14
  3. karina gia z1000 2007
    από depri στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 08:56
  4. epilogi elastikon gia freewind suzuki
    από kosger στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2007, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα