Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: Zελατινα για hornet 08

Zελατινα για hornet 08

Exω βρει αυτη τη ζελατινα για hornet του 08 η οποια μ αρεσει παραα πολυ και φαινεται να προστατευει και απο τον αερα!Το θεμα ειναι οτι απο οτι παρατηρησα εχει ενα κενο στο χςρο του κοντερ!Μηπως υπαρχει προβλημα και μπαινει απο εκει ο αερας και γινετε ενοχλητικος???

http://www.xikis.gr/html/details.asp...=0&specialID=0

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Για μένα το να μπαίνει ο αέρας είναι το λιγότερο γιατί δεν με ενοχλεί (ο αέρας). Αυτό που θα με προβλημάτιζε ,αν ποτέ αποφάσιζα να βάλω μάσκα, θα ήταν ο θόρυβος απο το σφύριγμα του αέρα.
    Αν ''σφυρίζει'' θα είναι σίγουρα χειρότερο
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Aυτο εννοω και εγω φιλαρακι οταν εννοω να μπαινει απο εκει που εχει το ανοιγμα για το κοντερ αερας!Οχι να με ενοχλει γιατι αυτο αποκλειεται γιατι ειναι ελαχιστο το ανοιγμα αλλα μηπως σφυριζει!!Αν ξερει κανεις κατι περισσοτερο ας μου πει!Παντως δεν λεει απο εμφανιση η μονο σε μενα αρεσει???Για κανα ταξιδακι παντως μια χαρα ειναι!Ειναι αρκετα ψηλη και πιστευω οτι σκυμενος ανετα πας με 180 σταθερα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα

Μήπως βρήκες άκρη

Υπάρχη και αυτή που δίνει η Honda

Travel, Grow, Share

Oxι δεν εχω βρει ακρη ακομα αλλα αν βαλω θα βαλω αυτη που εχω παραθεσει πιο πανω!Ειναι μακραν η πιο ομορφη και μπαινει κουτι στο μηχανακι!Μονο που μπορει λογω των κενων που δημιουργουνται στο κοντερ να σφυριζει!Ναι αλλα ειναι τοσο ομορφη και θα κανει και δουλεια πιστευω οποτε αξιζει...

παντος αμα δεν κανω λαθος και η ερμαξ εχει βγαλει πολυ ομορφη ζελατινα για το χορνετ
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Εβαλα την ιδια (του thread) και προς το παρον εχω μονο θετικες εντυπωσεις.

Τα χαιρε μου και απο εδω στους χορνετακιδες που συναντησα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Βγήκες καθόλου Εθνική?

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν αλάζει η ταχύτητα ταξιδιού και πόσο ?

Μέχρι τώρα το Χορνετάκι είναι άνετο στα 140, υποφερτό στα 150 και βάσανο από 160+

Μπορείς να βοηθήσεις λίγο
    Travel, Grow, Share

Αύριο θα σου πω φίλε.
    Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι πιάνει πιο γρήγορα χιλιόμετρα (λογικό ε?)

ενταξει αν σου αρεσει η σκυφτη θεση οδηγησης μπορεις να ταξιδεψεις με 180-190 ανετα.

Απλως πρεπει να βαλεις αρκετα χαμηλα το κεφαλι κατι που εμενα δεν με βολευει τοσο.

χαιρε panopticon καλοριζικη η ζελατινα σου και μαλλον ειναι το επομενο αξεσουαρ που θα βαλω, δειχνει ωραια τελικα απο κοντα

Φιλαρακι panopticon στα πολλα χιλιομετρα σφυριζει καθολου εξαιτιας του κενου που κανει η συγκεκριμενη ζελατινα με το κοντερ???Αυτο με απασχολει μονο σε αυτην την ζελατινα!!!Και μηπως μπορεις με πμ να μ πεις απο που την εβαλες και ποσο??

Οτι ζελατινα και να βαλεις καπου θα δημιουργει κενο... Οχι δεν σφυριζει φυσικα. Τι ειναι... σφυριχτρα ? :P

Εκει που δειχνει το πρωτο post με 110 ευρωπουλα την εβαλα (με περαστικα), εχουν εναν πακιστανο εξω και τις περναει.

Σε ευχαριστω πολυ...Το κενο δεν με ενδιαφερει αν δεν κανει θορυβο!Δεν ειπα οτι ειναι σφυριχτρα!Απλα μηπως ετσι οπως περναει ο αερας απο το μικρο αυτο κενο ακουγεται και ειναι ενοχλητικο στα πολλα χιλιομετρα!Πραγματικα ειναι η πιο ομορφη ζελατινα και ειναι λες και φτιαχτηκε για το hornet!Θα την βαλω σιγουρα...

Για το Hornet ειναι φτιαγμενη παρεμπιπτοντως

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εξατμιση για Hornet 08
    από Panopticon7 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2010, 05:03
  2. Eξατμιση για hornet 08
    από georgefr στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2009, 22:31
  3. Engine guard για Hornet 07-08