Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: karoo T

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

karoo T

Αν υποθεσουμε οτι τα καρου ειναι 50/50 (ασφαλτος/χωμα), τοτε ποια λαστιχα θα θεωρουσατε ενα η και δυο κλικ πιο ασφαλτινα? Βασικα με ενδιαφερουν επιλογες 60/40 και 70/30. Το χωμα που θα βλεπουν θα ειναι η κλασσικη ελληνικη κροκαλα σε σκληρο εδαφος (οχι λασπη). Προοριζονται για 950SE (140 πισω διασταση).
    Με ενδιαφερουν και συνδυασμοι ελαστικων. Για παραδειγμα εχω μεινει στο παρελθον πολυ ευχαριστημενος απο το enduro 3 μπροστα, αλλα για το πισω εχω ακουσει οτι δεν αντεχει τα αλογα του 950.

Προς το παρον προσανατολιζομαι σε enduro 3 μπροστα και ειτε Scorpion ειτε Heidenau πισω. Γνωμες?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Εγώ θα σου πρωτεινω Dunlop d908 rally raid ,είναι κατα την γνώμη μου το καλύτερο από τις άλλες επιλογές ,κρατάνε στην άσφαλτο πολύ καλά με εξαίρεση την βροχή και στο χώμα σε σκληρά εδάφη και συνθήκες rally raid είναι τέλεια .τα Karoo είναι σχετικά καλά αλλά τρώγονται εύκολα.εγώ τώρα φοραω τα 908 και έχω κάνει 3000χλμ τα πιο πολλά σε χώμα σκληρό με πέτρα και δεν έχουν πάθει τίποτα .
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    Εγώ θα σου πρωτεινω Dunlop d908 rally raid ,είναι κατα την γνώμη μου το καλύτερο από τις άλλες επιλογές ,κρατάνε στην άσφαλτο πολύ καλά με εξαίρεση την βροχή και στο χώμα σε σκληρά εδάφη και συνθήκες rally raid είναι τέλεια .τα Karoo είναι σχετικά καλά αλλά τρώγονται εύκολα.εγώ τώρα φοραω τα 908 και έχω κάνει 3000χλμ τα πιο πολλά σε χώμα σκληρό με πέτρα και δεν έχουν πάθει τίποτα .
    Απ'οσο μπορω να κρινω απο φωτο, δεν φαινονται να ειναι για πολυ πλαγιασμα! Παντως θα τα εχω υπ'οψιν για την χρηση που προτεινεις!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    TKC80 αβλεπι,μην το σκεφτεις αν πατας και λιγο λασπη
    Sahara για πιο στεγνες καταστασεις,τρελλο κρατημα στην ασφαλτο
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    TKC80 αβλεπι,μην το σκεφτεις αν πατας και λιγο λασπη
    Sahara για πιο στεγνες καταστασεις,τρελλο κρατημα στην ασφαλτο
    Απο χιλιομετρα το πισω ποσο σου κραταει περιπου? Σε v-strom το εχεις?

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Στο Vstrom μια φορα κι εναν καιρο ειχα βαλει τα Karoo τα κανονικα,οχι τα Τ,και εσκουζαν σαν τρακτερ αλλα μια χαρα πηγαινανε στο χωμα για τις δυνατοτητες της μηχανης.Τα ΤΚC τα εβαλα στο 690 κι εχω κανει ηδη 1200χλμ.Πολυ καλο κρατημα στην ασφαλτο με ελαχιστο θορυβο κσι τιμιο κρατημα στο χωμα,μιας και τα τακουνια ειναι πυκνα κι οχι αραια εντουραδικα.Δειχνουν οτι θα κρατησουν λιγο περισσοτερο απο τα Τ63,πιστευω να βγαλουνε 7-8 χιλιαδες χλμ με λιγη προσοχη,κατι λιγοτερο απο τα 9000χλμ που εβγαλε το πισω Sahara.Στο 950 βεβαια αμα τα πας απροσεκτα μετα απο 1000 χλμ δεν θα μεινει τακουνι!
    Σημειωτεον οτι τα Sahara ειναι ΠΟΛΥ ακριβα(250 ευρω το ζευγαρι) ενω τα TKC80 θα παιζουν στο 200αρι για το 950,170 για το δικο μου.
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παρόμοια θέματα

1. επιλογη "karoo "
    από zeb στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2008, 14:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ