Σπυρο καλη χρονια
ειδα ενα ποστ που λες για ποιον εξηγεις και τι!
φυσικα υπαρχουν ανθρωποι που αυτα που γραφεις μπορει να τα περνανε ετσι γιατι τα ξερουν ηδη και τα εχουν ζησει!
βεβαια εγω εχω ηδη μαθει πολλα διαβαζοντας 2 δουλειες σου και ακομα περισσοτερα διαβαζοντας απο τους αλλους!
οποτε καλα κανεις και σε ευχαριστω για αυτο!
καλη συνεχεια
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Σπύρο πολυ καλή δουλειά και μου έχεις δώσει και κανα δυο ιδεες για το δικό μου ΧΤ. Μπράβο
συνέχισε την καλή δουλεια, και το φωτο ρεπορταζ
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
ωραιος κ μερακλης παμε προχωρα το να το δουμε τελειωμενο !!!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους.ευχομαι τιποτα να μην ταραξει τηνοικογενειακη σας γαληνη.συνεχιστε να παρακολουθειτε και να δινετε κουραγιο...
στειλε μου βρε σπυρο και μενα ενα που το εχω ακομα κα'ι'μο!Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και το κερασακι στην τουρτα ειναι η τοποθετηση OHLINS αυτοκολητου που εφτιαξα μονος μου...
εσενα σε τιμωρω.αν δεν ερθεις απο δω να σε χωσω σε καμια αγγαρεια αυτοκολλητο δεν παιρνεις.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από mimakoulinakos
στειλε μου βρε σπυρο και μενα ενα που το εχω ακομα κα'ι'μο!![]()
στειλε πμ τη διευθυνση...![]()
Tωρα, ολοι μπραβο λενε, αλλα θεωρω επισης "καλο" να παρατηρησω οτι οι ζαντες ειναι σε μαυρα χαλια και σχεδον ολες οι ακτινες σκουριασμενες καθως και οι πολλες αλλες βιδες που βλεπω στα διαφορα σταδια μονταρισματος, εαν το παραβλεψεις, δυστυχως ακυρωνεις (κατ' εμε) την ολη σου καλη προσπαθεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
μπηκε και η πισω δαγκανα αφου χρειαστηκε να ξαναβγει ο πισω τροχος βεβαιως-βεβαιως...
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
Σπύρο αυτες φεύγουν εύκολα και δεν το παιρνει χαμπάρι κανείς και ειδικά στα μονοκύλινδρα που σκορτσάρουν άγρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
εγω προτιμησα την κλασικη ασφαλεια...ολα αυτα βεβαια αφου μετρησα και κοντηνα την αλυσιδα.τροχισα τον πειρο με το dremel και τον εβγαλα...
Καλύτερα να βάζεις τον πριτσινωτό συνδετικό κρίκο.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
καλε μου φιλε εκτιμαω τις παρατηρησεις το ιδιο με τα bravo.αν διαβαζες προσεχτικα ομως θα εβλεπες οτι ο ιδιοκτητης ειναι αυτος που δεν δαπανα χρηματα γι αυτο και δεν γινονται ολα τελεια.δεν μπορω να βαζω απο την τσεπη μου πχ να αλλαξω εγω τις ακτινες η τις βιδες.σε αντιθεση το xlr που εφτιαξα ο ιδιοκτητης τα εχωνε και ολα γινονταν οπως επρεπε...ηδη εχω ξεπερασει τον εαυτο μου και εχω μπλεξει με δουλειες που συνηθως δεν κανω.πχ εφτιαξα τα αυτοκολητα μονος μου δωρεαν και γυaλισα οτι μπορουσα με το dremel παλι δωρεαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Tωρα, ολοι μπραβο λενε, αλλα θεωρω επισης "καλο" να παρατηρησω οτι οι ζαντες ειναι σε μαυρα χαλια και σχεδον ολες οι ακτινες σκουριασμενες καθως και οι πολλες αλλες βιδες που βλεπω στα διαφορα σταδια μονταρισματος, εαν το παραβλεψεις, δυστυχως ακυρωνεις (κατ' εμε) την ολη σου καλη προσπαθεια.
καλα που μου το ειπες,αυριο κιολας θα το αλλαξω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σπύρο αυτες φεύγουν εύκολα και δεν το παιρνει χαμπάρι κανείς και ειδικά στα μονοκύλινδρα που σκορτσάρουν άγρια.
Καλύτερα να βάζεις τον πριτσινωτό συνδετικό κρίκο.![]()
![]()