Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία,χαρά κλπ κλπ...:smilea:
Φτιάχνω αυτό το ποστάκι για εμάς που κυκλοφορούμε ένα μωρό στην ελληνική άσφαλτο πληρώνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά, "τους φόρους" που μας επιβάλει το κράτος και το ίδιο κράτος μας το ανταποδίδει με την αδιαφορία του για τους καροδρόμους που μας έμαθαν να λέμε οτι είναι δρόμος και μπορείς να οδηγήσεις άφοβα...
Σήμερα σηκώθηκα απ το κρεβάτι το πρωί και ως μαθητής αράζω για τις γιορτές σπιτάκι μου.Τι να κάνω,τι να κάνω?
Αποφάσισα να ρίξω ένα καλό πλύσιμο στη πάπια...
Ο ήλιος έκαιγε έξωκαι ήταν ότι καλύτερο για ενα πλύσιμο
![]()
ε...που λέτε κάνω τη πάπια να λάμπει και λέω τώρα ας πάω μια βόλτα να ξεκουραστώ κιόλας (απ τη κούραση του μαθητή)
Μπαίνω στο κεντρικό δρόμο της περιοχής μου προσεκτικά,αφού μόλις είχε στεγνώσει το παπί και αρχίζω ηρέμα κ ωραία την τσάρκα μου.
Kάποια στιγμή μετά απο 2km απόσταση περίπου απ το σπίτι μου εκεί που ήμουν με κάλα σχετικά km στο κοντέρ :wacko:
βλέπω μπροστά μου μια λιμνούλα με νερά(στη μέση του κεντρικού)
πρώτη κίνηση που κάνω είναι να δώ το καθρέφτη αν έρχεται κανείς απο πίσω μου για να μπορέσω να φρενάρω και να μην πέσω με τόσα χιλιόμετρα στα νερά γιατι:
1.είναι επικύνδινο
2.θα έκανα το φρεσκοπλυμένο μου χάλια...![]()
3.ε..και στη χειρότερη θα έκανα καμία ζάντα τρίγωνη![]()
είδα,οτι ερχόταν μια νταλίκα και δεν μπορούσα να κόψω
έπεσα με όσα είχα μέσα σε μια λακούβα μεσαία σχετικά(την ένιωσα όμως για τα καλά)
πφ...για να μη τα πολυλογώ το μηχανάκι έγινε χάλια!
Μες τη λάσπη και μές τα νερά.Βέβαια θα μου πεί κάποιος χειμόνας είναι τι περίμενες?
κιόμος αν και είναι σημαντικός παράγοντας η εποχή, σε τέτοιο δρόμο είναι λογικό να παρακρατούνται νερά απ τις μεγάλες λακούβες?
Παρέλειψα να πω οτι ο κεντρικός δρόμος που προείπα είναι η εθνική Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του Ασπροπύργου.
Οκ εγώ εδώ μένω έπρεπε να το ξέρω! Οι περαστικοί,οι ταξιδιώτες, ολοι αυτοί που περνάνε καθημερινά και πάνε στις δουλιές τους? Τι στο καλό δεν παραπονιέτε κανείς?
Όταν ένας δρόμος καθημερινά έχει τόσο μεγάλη χρήση,γιατί περνάνε δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα απο εκεί πρωί βράδυ,έχει και μεγάλη φθορά."Λογικό".Δεν θα έπρεπε να χει και μια καλή σύντηρηση?
Μετά την Ελευσίνα πληρώνουμε διόδια που πάνε αυτά τα λεφτά?
Δεν ξέρω τι να πώ αδέρφια μου χάλια μαύρα όπως λέω και στο τίτλο.
Εχω πάει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης τέτοιο χάλι δεν το χω βρεί πουθενά...
Αν είναι έτσι σε εθνικό δρόμο οι κανονικοί δρόμοι είναι ένα ράκος![]()
Αν κάνω κάπου λάθος φίλοι μου διορθώστε με!![]()
Υ.Γ
Ας μην πω πως έγινε η ζάντα μου.... πφ![]()