Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Εν Ελλαδι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Κρίμα, γιατί παρεξηγήθηκα βαθύτατα από έναν τύπο που - μάλλον - διαφωνεί μαζί μου ιντερνετικά. Μάζεψε την παρέα σου.

Πάντως, δε χρειάζεται να είσαι γρήγορος για να συναντήσεις τέτοιους τύπους. Σίγουρα δεν υπονόησα ποτέ κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου. Η κάθε κυρά Μαρία έχει μηχανάκι πλέον.
    Και καλά κάνει η κάθε κυρά Μαρία και έχει μηχανάκι, αφού την εξυπηρετεί και δεν βολεύεται με συγκοινωνίες. Μες στο παιχνίδι είναι όλα και πρέπει να το πάρουμε είδηση καμμία φορά.

Είμαι παρεξηγημένος με την παρέα μου. Εϊναι πιο γρήγοροι..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Είμαι παρεξηγημένος με την παρέα μου. Εϊναι πιο γρήγοροι..
    Συμπάσχουμε.

Εμ.. νταξ.. Μπορώ να το δεχτώ αν το θέτεις έτσι. Αλλά επιμένω. Αν είσαι αργός, κάνεις στην άκρη. Δε χρειάζεται να σκοτωθείς. Απλά κάνεις στην άκρη. Θεωρώ εξίσου ηλίθιους τους τύπους που κολλάνε από πίσω και πιέζουν. Δεν το κάνω ποτέ. Δεν κορνάρω ποτέ. Ίσως παίξω τα φώτα, αν εκνευριστώ πολύ. Πληροφοριακά.
    Life begins at 45°.

Συμπάσχουμε.

Εμ.. νταξ.. Μπορώ να το δεχτώ αν το θέτεις έτσι. Αλλά επιμένω. Αν είσαι αργός, κάνεις στην άκρη. Δε χρειάζεται να σκοτωθείς. Απλά κάνεις στην άκρη. Θεωρώ εξίσου ηλίθιους τους τύπους που κολλάνε από πίσω και πιέζουν. Δεν το κάνω ποτέ. Δεν κορνάρω ποτέ. Ίσως παίξω τα φώτα, αν εκνευριστώ πολύ. Πληροφοριακά.
    Οκ μαν! Τελικά δεν καταφέραμε να παρεξηγηθούμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Οκ μαν! Τελικά δεν καταφέραμε να παρεξηγηθούμε...
    Δώσε μου μερικές ημέρες ακόμα.
    Life begins at 45°.

Ξέχασα. Εδώ είστε όλοι P.C.

ξεχασες να βαλεις σε παραθεση το υ.γ.2

100% σωστό. Αλλά δε νομίζω ότι κινδυνεύεις ιδιαίτερα με 5 χλμ/ώρα. Η συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα δεν είναι τέτοια. Υπήρχε άπλετος χώρος σε αρκετά σημεία, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει καν.

και με 5 αν τσεκουρωσεις τα φρενα χωρις να το περιμενεις κλειδωνει τιμονακι και μπαρτον κατω...τι 5 λεω???ποσοι εχουν πεσει με το cryptonite στο μπροστινο δισκοφρενο???απλετος χωρος???ναι ναι αεροδρομιο...αφου η διπλα σειρα σταματησε να δει την απογειωση του ''Antonov''...

Σωστό κι αυτό. Αλλά όταν είσαι κανά μισάωρο πίσω από τέτοιο τύπο και χαζεύει το τοπίο, χάνεις την υπομονή σου.

μισαωρo???μαλλον ειναι χαλασμενο το πιτσι σου...το δικο μου μετρησε 10 sec και με το που ανοιξε η κινηση ο τυπακος το ανοιξε απο δεξια...δεν τον ειδα να χαζευει...και σιγα το τοπιο που εχει το Ψυχικο..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

απλετος χωρος???ναι ναι αεροδρομιο...αφου η διπλα σειρα σταματησε να δει την απογειωση του ''Antonov''...
    Το δικό μου μηχανάκι χωράει
    Life begins at 45°.

Το δικό μου μηχανάκι χωράει
    μα εσυ εισαι απο τους γρηγορους...δεν κανεις ακρη φανταζομαι...

υ.γ. με κανα leadακι κυκλοφορεις???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    H πιο ωραια ατακα στο video

"Κρανος για τον αγκωνα μανικι για το Κεφαλι"

:rotflmao: :rotflmao:
    Ωραιο video αυτη ειναι η καθημερινοτητα μας βεβαια
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Warning word is not installed yet sorry for the typos.at least kalitera apo greeklish :P

Εριξα και μια ματια στα αλλα βιντεο που εχει,ειναι ενα με τιτλο "ασφαλης και γρηγορη οδηγιση στην αθηνα".Σαν να λεμε 1098 με 5ευρο.Κλασικο παραδειγμα μηχανης που μενει φυλακισμενη στην πολη.Αφου το χεις και σου αρεσει βγες τουλαχιστον εξω απο την αθηνα να ευχαριστηθεις και μην τρεχεις χωρις λογο.

Πολλα απο τα "αλλοκοτα" που του συμβαινουν θα τα ειχε αποφυγει αν δεν οδηγουσε τοσο επιθετικα.

Απο την στιγμη που δεν μπορει να καταλαβει οτι εχει παραπανω χλμ και ουτε τουλαχιστον μια ασφαλη διεξοδο αν δεν του φτασουν τα φρενα για να αντιδρασει πχ σε μια πορτα...παλυ καλα ρε μαστορα που την βγαζεις καθαρη!!!.Σε ενα αλλο video λεει οτι παει ετσι 40 χρονια και δεν εχει τρακαρει ποτε,διστηχως ισως ενα ψηλο να καταλαβει τι διναμη της λαμαρινας να του χρειαζετε αλλα τι ναλεμε τωρα,40 χρονια ειναι αυτα.

Ξεκινα ενα τεταρτο πριν χωρις ανχος ωστε να αποφυγεις το "αντε γργορα ακρη ρε δεν κρατιεμαι!"
    Σε αλλο βιντεο αναγνωριζει εναν κανγκουρα ακρανωτο σαν νιντζα του ιδιου επιπεδου και του στελνει σοφα λογια σαν εμπειρος καμικαζι προς εκολαπτομενο.

υγ.αν παρει αλλο μοτορι δεν νομιζω....

...ακου ασφαλη και γρηγορη οδηγιση στην αθηνα...

αντε παω κεντρο να ξυσω κανα γονατο ο χαρμανης

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kenai
    Warning word is not installed yet sorry for the typos.at least kalitera apo greeklish :P

Εριξα και μια ματια στα αλλα βιντεο που εχει,ειναι ενα με τιτλο "ασφαλης και γρηγορη οδηγιση στην αθηνα".Σαν να λεμε 1098 με 5ευρο.Κλασικο παραδειγμα μηχανης που μενει φυλακισμενη στην πολη.Αφου το χεις και σου αρεσει βγες τουλαχιστον εξω απο την αθηνα να ευχαριστηθεις και μην τρεχεις χωρις λογο.

Πολλα απο τα "αλλοκοτα" που του συμβαινουν θα τα ειχε αποφυγει αν δεν οδηγουσε τοσο επιθετικα.

Απο την στιγμη που δεν μπορει να καταλαβει οτι εχει παραπανω χλμ και ουτε τουλαχιστον μια ασφαλη διεξοδο αν δεν του φτασουν τα φρενα για να αντιδρασει πχ σε μια πορτα...παλυ καλα ρε μαστορα που την βγαζεις καθαρη!!!.Σε ενα αλλο video λεει οτι παει ετσι 40 χρονια και δεν εχει τρακαρει ποτε,διστηχως ισως ενα ψηλο να καταλαβει τι διναμη της λαμαρινας να του χρειαζετε αλλα τι ναλεμε τωρα,40 χρονια ειναι αυτα.

Ξεκινα ενα τεταρτο πριν χωρις ανχος ωστε να αποφυγεις το "αντε γργορα ακρη ρε δεν κρατιεμαι!"
    Σε αλλο βιντεο αναγνωριζει εναν κανγκουρα ακρανωτο σαν νιντζα του ιδιου επιπεδου και του στελνει σοφα λογια σαν εμπειρος καμικαζι προς εκολαπτομενο.

υγ.αν παρει αλλο μοτορι δεν νομιζω....

...ακου ασφαλη και γρηγορη οδηγιση στην αθηνα...

αντε παω κεντρο να ξυσω κανα γονατο ο χαρμανης

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    +

+++111

Born to be wild ...o Τυπος.:rotflmao:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Desmosedici RR εν Ελλαδι
    από Ταξιδευτής στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 192
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2008, 01:50
  2. Fairplay εν ελλάδι...