Σελίδα 5 από 25 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 363

Θέμα: Metallica - Slayer - Anthrax - Megadeth ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από RudeOrc
    Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε!

Να σου πώ, το ΄93 μιά χαρά ήχο είχαν και την θεωρώ ίσως την καλύτερη συναυλία που έχω πάει έως τώρα!
    Το 93 ήταν ακόμα μπάντα. Πλέον δεν είναι
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Πεινασμένο Μέλος Το avatar του/της RudeOrc
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
    Το 93 ήταν ακόμα μπάντα. Πλέον δεν είναι
    Δυστυχώς, συμφωνώ....
    Bandit Rules.... sometimes.... :a13:

Megadeth & Rotting Christ παίξανε μαζί το 1997 στο Rockwave στην ριζούπολη αν θυμαμαι καλα σε καποιο γηπεδο ποδοσφαίρου (του Ατρόμητου???). Το 2001 οι Rotting Christ ακυρωθηκαν γιατι τοτε ο Mustaine την ειχε δει reborn christian και δεν γουσταρε τις "σατανικες" μπαντες.Νομίζω ότι πλεον δεν εχει παρόμοια προβλήματα (το χριστιανιλίκι του περασε μάλλον). Οτι ειπε καποτε ότι δεν θα παίξει ποτέ με τους Metallica το ακουω βερεσε. Αν ειναι να πεσει το παραδακι μια χαρα θα παιξει. Εχω δει Megadeth και παλια αλλα και πρόσφατα που υποτιθεται οτι ειναι GTP (και ειναι) και στο live δεν παίζονται. Σε καλοκαιρινο ευρωπαικο φεστιβαλ (με headliners IronMaiden) ειχαν 50' για να παιξουν, βγηκαν, παιξανε τα κομματια συνεχομενα, καπου στην μεση του σετ, ο Dave ειπε εχουμε μονο 50' οποτε δεν θα μιλαμε και πολύ, και ξαναμιλησε στο τελος για να μας πει καληνυχτα. Slayer εχω δει 4-5 φορες (δυστυχως) και ειναι η πιο δημοσιουπαλληλικη μπαντα που εχω δει ποτε. Σε ολα τα live ο Αraya βαριόταν, ο King επίσης και ο Hanneman μόνο που δεν κοιμοταν. Μονο ο Lombardo εσωζε λίγο την κατασταση. Τωρα που εχουν καινουριο δισκο ισως δείχνουν περισσότερο ενδιαφερον. Anthrax ειναι σταθερη συναυλιακή αξία. Metallica δεν εχω καταφερει ακομα να δω, μιας και παντα κατι γινόταν και τελικά δεν μπορουσα. Στα μεγαλα φεστιβαλ εχω παρατηρησει πως οι μπαντες επηρεαζονται λίγο απο τον ενθουσιασμο του κοσμου και παιζουν καλυτερα απο οτι σε μια απλη δικιά τους συναυλία. Μαλλον γιατι και αυτοι στην τελικη ειναι μεταλαδες, οποτε γουσταρουν την φεστιβαλικη μεταλικη γιορτη. Όπως και να εχει ειναι καλο πραμα να γινει τετοιο φεστιβαλ στην Ελλαδα και ελπίζω να μην εμπλακει η DiDi Music και τα γαμησει όλα, όπως μονο αυτη ξερει.
    www.myfazer.gr

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR

@anritsu (που τα λέει μια χαρά): 23 του μήνα έχει αυτό: http://www.rocking.gr/livedates-info3885.php

Συμπαθήτικοι οι Lake αλλά οχι για να με τραβήξουνε σε λαιβ .

Και μια και λέμε για live , εκπληκτικοί πάντα ειναι Σλιπνοτ. Και το καλοκαίρι στο Τερρα Βαιμπ αλλά και το 2005 στο Λυκαββητό . Και είναι πιστεύω από τα λίγα εως ελάχιστα σουπερ γκρούπς που ήρθαν στην Ελλάδα απάνω στα ντουζένια τους .

:hypnotize
    Modenas Kriss 125

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Και μάλλον εσεις οι 3 θα παραμείνετε μετά απο τα τραγούδια τους που μολις άκουσα EVI. Ρε σεις είπαμε να ακούμε καφριλίκια αλλά αυτά παραείναι
    Κάποιες ΜΟΥΣΙΚΕΣ δεν εκτιμώνται από τους πολλούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από delrules
    Megadeth & Rotting Christ παίξανε μαζί το 1997 στο Rockwave στην ριζούπολη αν θυμαμαι καλα σε καποιο γηπεδο ποδοσφαίρου (του Ατρόμητου???). Το 2001 οι Rotting Christ ακυρωθηκαν γιατι τοτε ο Mustaine την ειχε δει reborn christian και δεν γουσταρε τις "σατανικες" μπαντες.
    1997, γήπεδο Απόλλωνα. Πρώτο rockwave. Και το καλύτερο με διαφορά.

2001 εγώ θυμάμαι κανονικά και τους Megadeth και τους Christ.

ΥΓ: Διόρθωση. MetallicA/Godsmack ήταν τελικά το '03.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pain

edit: Όσο για Dhg παρακαλείστε να δυναμώσετε τα ηχεία σας

www.youtube.com/watch?v=haCXyXpv0U8

http://www.youtube.com/watch?v=6JhDzFi6NJ8 <- Προτιμώ αυτό ^^
    Life begins at 45°.

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    παντως αν γινει θα τραβηξω ενα lowsiding απο δω ισαμε το stage τωρα που πηρα και το κωλαι ετσι για να γουσταρω ρε παιδακι μουυυυυυ...................

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	anthraxfistfulofmetal.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	40,3 KB 
ID:	184795
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Κάποιες ΜΟΥΣΙΚΕΣ δεν εκτιμώνται από τους πολλούς.

2001 εγώ θυμάμαι κανονικά και τους Megadeth και τους Christ.

κι εγω...κι ας εχω κατι κενα μνημης ΝΑΑΑ με το συμπαθειο!!!
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Rotting Christ αυτη την στιγμη ειναι Αυστραλια,το καινουργιο cd απαιχτο,συνεργασια με Diamanda Galas και ηπειρωτικη μουσικη.
    Ακουστε το.

Οσο για την συναυλια ,μακαρι να γινει, το μονο που σκεφτομαι(αν γινει) ειναι ποσο θα εχει το εισητηριο?:hypnotize

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από delrules
    Megadeth & Rotting Christ παίξανε μαζί το 1997 στο Rockwave στην ριζούπολη αν θυμαμαι καλα σε καποιο γηπεδο ποδοσφαίρου (του Ατρόμητου???). Το 2001 οι Rotting Christ ακυρωθηκαν γιατι τοτε ο Mustaine την ειχε δει reborn christian και δεν γουσταρε τις "σατανικες" μπαντες.Νομίζω ότι πλεον δεν εχει παρόμοια προβλήματα (το χριστιανιλίκι του περασε μάλλον). Στα μεγαλα φεστιβαλ εχω παρατηρησει πως οι μπαντες επηρεαζονται λίγο απο τον ενθουσιασμο του κοσμου και παιζουν καλυτερα απο οτι σε μια απλη δικιά τους συναυλία. Μαλλον γιατι και αυτοι στην τελικη ειναι μεταλαδες, οποτε γουσταρουν την φεστιβαλικη μεταλικη γιορτη. Όπως και να εχει ειναι καλο πραμα να γινει τετοιο φεστιβαλ στην Ελλαδα και ελπίζω να μην εμπλακει η DiDi Music και τα γαμησει όλα, όπως μονο αυτη ξερει.
    το 2001 παιξαν μαζι ,εχω το εισητηριο μην με κανεις να βρω σκανερ να το βαλω να το δεις.

Εχω δει Live που δεν ηταν φεστιβαλ blind guardian(ροδον) , Iced earth(ροδον) , Kreator(σπορτινγκ) κλπ κλπ και τα σπασαν ΟΛΑ

οσο για την didi τι να σου πω ....σε αυτο δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο φυσικα αλλα απο την αλλη σκευτομε ποιος αλλος εχει φερει τοσα γκρουπ εδω στην Ελλαδα....
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    οριστε..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rockwave.jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	87,7 KB 
ID:	184826
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
    οριστε..

σωστος!

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    σωστος!

χεχε εδω ειμαι οποτε με χρειαστεις
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Είχα μπεί τζάμπα!
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Η Didi θα τους φέρει
    Color Our World Blackened!

μακαρι να γινει η συναυλια μακαρι να μπουμε τσαμπα γιατι το 100μπαλλο και λιγα λεω
    πάντα όρθιοι.....πάντα ορθοί

Σελίδα 5 από 25 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 20τροποι για να γίνετε ενοχλητικοί σε μια κηδεία!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2005, 13:23
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2005, 12:34
  3. Βοηθεια σε μια ερωτηση
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2004, 08:42
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2003, 15:06
  5. Σας καλοσορίζουμε σε μία νέα κατηγορία