Υπαρχει καποιο μετρο αναφορας του στυλ "αν σου βγαλει 50000χλμ καλα ειναι,η ειναι θεμα συντιρισης?
σε κ7600 καθημερινη χρηση ειμαι στα 27777 στα 30000 λεω να τα αλλξω γιατι μετα απο τις τελευταιες βροχες αρχισε να μαγγωνει λιγο.Μετα το σπρεϊ πηρε τα πανο της η αλυσιδα αλλα την νιωθω/ακουω περιεργα.
Επισης ο μαστορας μου ειπε οτι με 200ε εχει κατι τουμπανα με χρυση η μπλε αλυσιδα.Λογο αγνοιας δυστηχως πανο στο θεμα ζητω συμβουλες στο τι να προσεξω καμια μαρκα και την αληθεια ... ειναι αναγκη να ειναι χρωματιστη![]()
Δεν ξερω μηπως φενεται γκαγκουρικο οταν ολο το μηχανακι ειναι στοκ και ασπρο μπλε?
Επισης μπορω με αλλο μεγεθος να βελτιωσω την αποδοση στα χαμηλα ,σε βαρος της τελικης?
Ειναι ενα σημειο εκει στις 6000 στροφες περιπου που σαν να ξεψυχαει οταν το κατεβαινει η βελονα και σαν να ανοιγει η τουρμπινα οταν το ανεβαινει.Μπορω να κανω κατι γενικοτερα για αυτο?
μηπως ειναι καθαρα θεμα εξατμισης και σου ξου μου ξου ισως μανταλακια?
Να αποδεχθω οτι ειναι το σημειο G της και οτι μονο πανω απο τις 6000 στροφες ειναι χαρουμενη και ειναι λογικη η διαφορα αποδοσης?
Και μια που τα λεμε μια αιωνια απορια.Μεταξυ μας.Αυτα τα ρημαδια κανει να τα οδηγαμε με φουλ βροχη???Η του γ@μ@ω την μανα και θα καρφωθει κανα πιστονι στα οπισθια εκει που καθομαι στο φαναρι και βγαζει καπνους ολο το μοτορι?
ναι ξερω "ασε μας αρε φιλε στοκ μηχανακι και μας σπας τα @ρχιδι@"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κανα tip ρε παιδια μην μας πιασουν γκορτσους![]()
![]()
![]()