![]()
![]()
George αν είναι για blues count me in...αντε να ξεσκουριάσουμε και λίγο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Graphic Designer for Hire
http://www.brightside.gr
to efe pou anaferese ine eksomiotis enisxiton ke kampinon poli kalo mixanima opos ke to pod ala ine mixanima gia studio efarmoges kirios ke ligo disxristo gia live peksimo perni extra petaliera ala aneveni i timi sta ipsi pio akrivi ine i petaliera para to efeΑρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Θέλω να πάρω ένα πολυεφέ και προσανατολίζομαι στο Behringer V-amp, μήπως το γνωρίζεις;
ego sou protino na paris to V-amp X petalaki poliefe me pola efe me eksomiotes enisxiton ke kampinon vevea ligoterous apo oti to studiako me poli kala distorsion me waw waw petali to opio ine ke entasis me eksodo gia akoustika-enisxiti hi-fi ke me eksodo gia enisxiti ki8aras me pragmatika fovero ixo ke pola efe ke mono 90 euro
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Λεωνίδα το v-amp στο οποίο αναφέρομαι είναι αυτό
http://www.behringer.com/V-AMP2/index.cfm?lang=ENG
...που εκτός από προσομοίωση ενισχυτών και καμπινών (πράγμα που με ενδιαφέρει πολύ αφού στην κιθάρα ο κάθε ενισχυτής και η κάθε καμπίνα έχουν το δικό τους ήχο) έχει και ένα σωρό εφέ. Έχει "μόλις" 129?, και το επαγγελματικό του αδελφάκι, που δεν είναι σαφές σε τι ακριβώς υπερέχει, έχει και πάλι "μόλις" 223?, οπότε είναι και τα δύο προσιτά. Το pod ο Νάκας το έχει 179?.
Το Χ που μου γράφεις δεν το γνώριζα, πρέπει να είναι πολύ πρόσφατο προϊόν, το βρήκα μόλις στην ιστοσελίδα της εταιρίας και θα το κοιτάξω, αν δεν κάνω λάθος τα έχει ο Καγμάκης στο κέντρο, θα πάω και θα τα ακούσω όλα κάποια στιγμή.
Η ειρωνεία, που μάλιστα συνδέει το θέμα "κιθάρα" με το θέμα "μηχανή" για μένα είναι ότι, την προηγούμενη φορά που ξεκίνησα να πάω στον Καγμάκη για τον ίδιο ακριβώς σκοπό, έπεσα για χάρη μιας βλαμμένης πεζής και έσπασα το πόδι μου όταν το πλάκωσε το CB. Ελπίζω να σταθώ πιο τυχερός την επόμενη φορά, διαφορετικά θα τα βάλω με τον Καγμάκη.
Αμα λεμε οτι εχω μεινει πισω...![]()
Με φοβιζουν καπως οι προσωμοιωσεις καμπινας και τα πολλα εφε.
Βεβαια η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ και στον χωρο της μουσικης, αρα δεν αποκλειεται με τα λεφτα που λεει ο αφρο οτι κανει το πεταλι, να βγαζει πολυ καλο ηχο.
Παντως περιεργη φαρα οι κιθαριστες.
Εχουνε τοσο εργαλεια πλεον στην διαθεση τους και οι περισσοτεροι που ξερω θα πουλαγανε το νεφρο τους για μια Gibson,η μια Fender Stratocaster.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εγώ πάντως το νεφρό μου δεν θα το πούλαγα για καμμία από τις δυό!!!:P :P
---------------------------------------------
Πολύ ευχάριστο να βλέπεις συνάδελφους κιθαρίστες και μοτοσυκλετιστές...
![]()
![]()
Εγώ κοντεύω τα 15 χρονάκια μανιακής ενασχόλησης (τα κλείνω φέτος) Παιζώ αποκλειστικά instrumental rock-shred...``Όπως και στις μηχανές ,αν δεν ανοίξεις τέρμα το γκάζι δεν αξίζει``...:P :P :P
Πρός το παρόν το οπλοστάσιο (αν και έχει ανανεωθεί αρκετές φορές στο παρελθόν) έχει :
Jackson SL1 (με EMG 85)
Fernandes Le-1 systainer (με Seymor Duncan SD)
Ibanez RG7620 (7xordh) (EMG 81 και 85)
Ibanez Jem7vwh (εντελώς μαμά)...
Από εφφέ και πεταλιέρες να φάνε και οι κότες, και τι δεν έχω...Τα καλύτερα είναι
πεταλιέρα BOSS GT-6 και rack Roctron Prophesy...
Ενισχυτές Mesa Boogie 50/50 anniversary ,Marshall JCM900 stack (Κεφαλή με καμπίνα 2Χ10) και Marshall Valvestate 100...
![]()
![]()
vrooommmmm!!!
ama ixes ke vismata audio paparovits mas evgazes olous gkomenes lemeΑρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Εγώ πάντως το νεφρό μου δεν θα το πούλαγα για καμμία από τις δυό!!!:P :P
---------------------------------------------
Πολύ ευχάριστο να βλέπεις συνάδελφους κιθαρίστες και μοτοσυκλετιστές...
![]()
![]()
Εγώ κοντεύω τα 15 χρονάκια μανιακής ενασχόλησης (τα κλείνω φέτος) Παιζώ αποκλειστικά instrumental rock-shred...``Όπως και στις μηχανές ,αν δεν ανοίξεις τέρμα το γκάζι δεν αξίζει``...:P :P :P
Πρός το παρόν το οπλοστάσιο (αν και έχει ανανεωθεί αρκετές φορές στο παρελθόν) έχει :
Jackson SL1 (με EMG 85)
Fernandes Le-1 systainer (με Seymor Duncan SD)
Ibanez RG7620 (7xordh) (EMG 81 και 85)
Ibanez Jem7vwh (εντελώς μαμά)...
Από εφφέ και πεταλιέρες να φάνε και οι κότες, και τι δεν έχω...Τα καλύτερα είναι
πεταλιέρα BOSS GT-6 και rack Roctron Prophesy...
Ενισχυτές Mesa Boogie 50/50 anniversary ,Marshall JCM900 stack (Κεφαλή με καμπίνα 2Χ10) και Marshall Valvestate 100...
![]()
![]()
ana xa8is epidiksia...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αμα λεμε οτι εχω μεινει πισω...![]()
Με φοβιζουν καπως οι προσωμοιωσεις καμπινας και τα πολλα εφε.
Βεβαια η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ και στον χωρο της μουσικης, αρα δεν αποκλειεται με τα λεφτα που λεει ο αφρο οτι κανει το πεταλι, να βγαζει πολυ καλο ηχο.
Παντως περιεργη φαρα οι κιθαριστες.
Εχουνε τοσο εργαλεια πλεον στην διαθεση τους και οι περισσοτεροι που ξερω θα πουλαγανε το νεφρο τους για μια Gibson,η μια Fender Stratocaster.
to petali to exo pari stin kori mou pou spoudazi ilektriki
xoris plaka g@mi
ke petalia akrivoteris katigorias
i beringer ine germaniki eteria exi fovera pragmata ke se apisteftes times genika
ke xtipai asxima tin agora ine kali periptosi
me 90 euro pernis ena petalaki tis boss ke me afto milame exi tou kosmou ta efe ke mporis na ftiaksis 90 diaforetikous sindiasmous
poli kalo mixanima
kita ama pa8is ta idia tora mpes mesa ston kagmaki ke pare mia ki8ara apo tin vitrina ke kopana tin sto kefali tou ke pes tou ai g@misou esi ke to efe sou ke fige...Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Λεωνίδα το v-amp στο οποίο αναφέρομαι είναι αυτό
http://www.behringer.com/V-AMP2/index.cfm?lang=ENG
...που εκτός από προσομοίωση ενισχυτών και καμπινών (πράγμα που με ενδιαφέρει πολύ αφού στην κιθάρα ο κάθε ενισχυτής και η κάθε καμπίνα έχουν το δικό τους ήχο) έχει και ένα σωρό εφέ. Έχει "μόλις" 129?, και το επαγγελματικό του αδελφάκι, που δεν είναι σαφές σε τι ακριβώς υπερέχει, έχει και πάλι "μόλις" 223?, οπότε είναι και τα δύο προσιτά. Το pod ο Νάκας το έχει 179?.
Το Χ που μου γράφεις δεν το γνώριζα, πρέπει να είναι πολύ πρόσφατο προϊόν, το βρήκα μόλις στην ιστοσελίδα της εταιρίας και θα το κοιτάξω, αν δεν κάνω λάθος τα έχει ο Καγμάκης στο κέντρο, θα πάω και θα τα ακούσω όλα κάποια στιγμή.
Η ειρωνεία, που μάλιστα συνδέει το θέμα "κιθάρα" με το θέμα "μηχανή" για μένα είναι ότι, την προηγούμενη φορά που ξεκίνησα να πάω στον Καγμάκη για τον ίδιο ακριβώς σκοπό, έπεσα για χάρη μιας βλαμμένης πεζής και έσπασα το πόδι μου όταν το πλάκωσε το CB. Ελπίζω να σταθώ πιο τυχερός την επόμενη φορά, διαφορετικά θα τα βάλω με τον Καγμάκη.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χε χε....Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
kita ama pa8is ta idia tora mpes mesa ston kagmaki ke pare mia ki8ara apo tin vitrina ke kopana tin sto kefali tou ke pes tou ai g@misou esi ke to efe sou ke fige...
Άφρε είσαι σε φόρμα τελευταία... Η πρωινή στέρηση του Ιντερνετ μάλλον σε ωφέλησε...
Μήπως έχεις υπόψη σου άλλη πηγή για Behringer εκτός του Καγμάκη;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Χε χε....
Άφρε είσαι σε φόρμα τελευταία... Η πρωινή στέρηση του Ιντερνετ μάλλον σε ωφέλησε...
![]()
veveos
Έξοχα! Μήπως θα ήθελες να μου την αποκαλύψεις; Ε, φανταστικέ άφρε;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ama ixes ke vismata audio paparovits mas evgazes olous gkomenes leme
ana xa8is epidiksia...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βίσματα μόνο fernandes gold (hiss free)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vrooommmmm!!!
Σχεδον ξεχασα οτι ειχα ανοιξει το ποστ:ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από cOzAtS
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μιλησουμε Δευτερα Δελεαρ Κωστα, να δουμε.
Πρεπει να βρουμε και κανα drummer, θα κοιταξω αν μπορει ενας φιλος μου.
Πωπω να κανω και ενα service στην κιθαρα.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
gdevelek, εάν ψήνεσαι για αγορά από internet, κοίτα αν θες κι αυτό : http://www.thomann.de/iw_smb_suche.h...=v-amp&x=0&y=0Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
![]()
αγόρασα το χειμώνα μια Epiphone Iommi SIG μαζί με θήκη, 150 ευρώπουλα πιο φθηνά απ' ότι έβρισκα μόνον την κιθάρα στο ελλάντα.
Εξυπηρετικοί, γρήγοροι στα reply τους συν οτι εδώ και λίγο καιρό υπάρχει και Ελληνας να συννενοηθείς.
Όσο για συσκευασία και κατάσταση πακέτου.... άψογοι !!
Τώρα δε ξέρω αν έχει στεγνώσει το ποστ, αλλά αν θέλετε drummer... Έχω ένα φιλαράκι επιπέδου Portnoy και άνω που τρελένεται για τζαμαρίες.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σχεδον ξεχασα οτι ειχα ανοιξει το ποστ:ZZZ:
Θα μιλησουμε Δευτερα Δελεαρ Κωστα, να δουμε.
Πρεπει να βρουμε και κανα drummer, θα κοιταξω αν μπορει ενας φιλος μου.
Πωπω να κανω και ενα service στην κιθαρα.![]()
Γω απ'την άλλη παίζω ηλεκτρική.