Σελίδα 18 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122232868 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Παλαιό μέλος
    Και εγώ φίλε μου σέ είδα σήμερα στην "Κηφισίας" χαμηλά, πρίν την Αλεξάνδρας, μέ ένα bmw rs 1200, να προσπαθείς να διασχίσεις την λουρίδα ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα, και να έχεις κολλήσει,
    γιατί μία το το τιμόνι που είναι ενάμισι μέτρο, μία οι αλουμινένιες βαλίτσες πίσω, δεν μπορούσες να πάς πουθενά...

Και η λωρίδα άδεια..... Γιατί φίλε μου "γ@μ@ς" 15 μηχανάκι πίσω σου, που θέλουν και μπορούν να περάσουν και να πάνε στην δουλειά τους. Επειδή "νομίζεις" ότι μπορείς να περάσεις...:hypnotize

Και αυτό δεν ισχύει μόνο για σένα......αλλά και γιά άλλα εντουροειδή (varadero) κ.λ.π, που βλέπω κατά καιρούς να κολλάνε με την τιμονάρα τους στην κίνηση, και να μας πηγαίνουν πίπα - κώλο....

Ξεκολλήστε παιδιά, και κολλήστε πίσω απο κανένα λεωφορείο, να κάνουμε και εμείς την δουλειά μας...

Φιλικά πάντα.........έτσι.
    Και όμως............ έγινα αδιάβροχος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Σε ειδα σημερα το απογευμα Τζερονυμο εξω απο το πλαισιο στον Πειραια,καλους δρομους
    The only easy day was yesterday.

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σε ειδα παλιογ@^#$νε μολις πριν 10 λεπτα να κανεις αναστροφη με το κουβαδακι σου στην χασιας,στο υψος του καματερου μετα απο κλειστη στροφη

ποσο βλαμενος μπορει να εισαι?επρεπε να ερχεται καμια σκουπιδιαρα,που συνηθιζουν να ανεβαινουν με 100+ να σου φευγε το σκατο .....

ειδα και στον κηφισο στο υψος του ρεντι κατα 11:50μ.μ. στο ρευμα προς λαμια κατειλημμενη την μεσαια λωριδα απο .....επιπλο?......τεραστιο ξυλινο κατι... ειχε πεσει απο φορτηγο που ειχε σταματησει στην λ.ε.α (παλι καλα που σταματησες να δεις μπας και το μαζεψεις..)
    ελπιζω να εφυγε γρηγορα απο εκει....

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas

ποσο βλαμενος μπορει να εισαι?επρεπε να ερχεται καμια σκουπιδιαρα,που συνηθιζουν να ανεβαινουν με 100+ να σου φευγε το σκατο .....

βασικά δε θα του 'φευγε... θα του 'ρχοταν κι όχι ένα σκατό αλλά πολλά :rotflmao: :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    ευτυχωωωως σε ειδα μικρουλα μου να τρεχεις στην μαμα σου και να μην κοιτας τον δρομο σημερα το πρωι στην Ηπειρου....

μονο το κεφαλακι σου ειδα να τρεχει αναμεσα στα αυτοκινητα και ο θεος μας εσωσε απο μεγαλο στραπατσο... και εσενα και εμενα... η μαμα χαμπαρι....

δεν πειραζει με καταλαβες μολις περασες...

να'σαι καλα και να διαβαζεις τα μαθηματα σου....

Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Παλαιό μέλος
    Σε ειδα, αλλα εκανα πως δε σε ειδα.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Σε ειδα, αλλα εκανα πως δε σε ειδα.

Μέλος, σκέτο
    Σε είδα δίπλα μου, κατεβαίνοντας τη Λ.Δημοκρατίας, κάτι προσπαθούσες να μου πεις αλλά λίγο το ξηροκάμπανο, πολύ περισσότερο η εξάτμιση του ρημαδοπαπιού σου, δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα... να βγάλω είπες τον συμπλέκτη να ελαφρύνει το μηχανάκι;;; Μπαααα, ούτε ο Μπομπ ο μάστορας δεν τα κάνει αυτά, λέω να ρισκάρω αφήνοντας τα όλα στη θέση τους...

Σας ειδα χτες στην Καλαματα, στη Λακωνικης να περνατε και σας πηρα απο πισω με το 400ρακι μου.. Κριμα που οδηγουσατε και οι 8 harley και το παιζατε οτι εισαστε αρχοντες του δρομου ενω σας περνανε και τα παπακια, κριμα που δε φοραγε ΚΑΝΕΙΣ σας κρανος,κριμα που το μηχανακι μου κανει οσο η μια ζαντα σας και παλι σας κερναω. Μπραβο στον πρωτο που το επαιζε μουτρο με το μακρυ τιμονι και φοραγε σκουφο και κασκωλ τυλιγμενο στη μαπα του. ΣΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Μ....Α. Και καπου στο τελος 2-3 ειχαν τα κρανη στη ... σελα. Μπραβο...

σε ειδα Πετρου Ραλλη 1 στο φαναρι εξω απο το ρουφ.μπλε varadero και μπουφαν bering νομιζω.Μας κοιταξες κ μενα και την κοπελια μου για αρκετη ωρα.
    Μηπως εισαι καποιος απο δω μεσα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Βλεπομαστε συχνα πυκνα στην Πατρα...
    Εσυ με ΚΤΜ 950 SM και εγω με LC4 640 SM...
    Σου μαρσαρω τις akrapes και παντα μου ανταποδιδεις...

Αλλα σημερα ησουν και δικαβαλος και χωρις κρανος ΚΑΙ εκανες και μαλακιες μεσα στην κινηση για να μου δειξεις οτι με εχεις...Κριμα γτ σε γουσταρα
    Φορα κανενα κρανακι και ασε τις μαγκιες μεσα στην πολη κ την κινηση γιατι θα το φας το κεφαλι σου και εσυ και η κοπελα σου...Κ δε λεει...

Ωραιο το μηχανακι σου παντως

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σε είδα εσένα με το πράσινο triumph που με πέρασες μαλλιά κουβάρια στον Κηφισό. Τσάμπα τη βενζίνη που έκαψες όμως γιατί στη διασταύρωση Γαλατσίου-Πατησίων σε έφτασα με το δεινόσαυρό μου σε ρυθμούς υπερχαλαρούς.

Είδα και τις επικίνδυνες χαζοσφήνες που έκανες μετά ανεβαίνοντας τη Γαλατσίου. Ωραίο και στην τσίλια το εργαλείο σου αλλά οδηγείς επικίνδυνα για σενα και για τους γύρω σου. Τουλάχιστον πέραν της αθλητικής φόρμας φόραγες κράνος.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Νέο μέλος
    Σε είδα με το μαυρο σου TDM Συγγρου Φιξ μέχρι Πειραια, να πηγαινεις γρηγορα και σταθερα, με "εφτιαξες" και ειπα να ανεβασω και εγω ρυθμους. Σε χαρηκα και το χαρηκα οπως πηγαμε,καιρο ειχα να ανοιξω λιγο παραπανω το γκαζι... με αποχεραιτησες με μια ωραια σουζα, νασαι καλα και καλους δρομους να εχουμε

Υ.Γ. πορτοκαλι hornet...

Νέο μέλος
    Σε είδα σήμερα (9/1/10) με πράσινο kawa σε φανάρια της Π. Ράλλη, ρεύμα προς Αθήνα γύρω στις 14.00 και ήθελα να σε ρωτήσω. Μήπως είσαι η EVI? Εγώ με CBR 600.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosO
    Σε είδα σήμερα (9/1/10) με πράσινο kawa σε φανάρια της Π. Ράλλη, ρεύμα προς Αθήνα γύρω στις 14.00 και ήθελα να σε ρωτήσω. Μήπως είσαι η EVI? Εγώ με CBR 600.
    η ευη δεν εχει πρασινο μηχανακι
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ