στη γιοφυρο και μετα μπαλι,ειδα το xj6 το ασπρο,και το hornet πηγαινε μπροστα μου ηταν μαλλον ο lykos...? με κιτρινα σχεδια στο κρανος και ασπρες καλτσες?Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
που ήσουνα δηλαδή?
στη γιοφυρο και μετα μπαλι,ειδα το xj6 το ασπρο,και το hornet πηγαινε μπροστα μου ηταν μαλλον ο lykos...? με κιτρινα σχεδια στο κρανος και ασπρες καλτσες?Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
που ήσουνα δηλαδή?
χαιρετώ την παρεα και καλη εβδομαδα η βολτα ηταν ωραια συμφωνω με ποπαυ την αλλη φορα πρεπει να εχει και μασα γιατι στην επιστροφη ακουγα το στομαχι μου πιο πολυ απο την μηχανη (εφαγα και κεικ στα χανια).
dlabrakis μα σε ειδα το πρωι δεν ηρθες σε ρωτησα και αν εισαι απο το forum που κανονισαμε δεν πειραζει την αλλη φορα ολοι μαζι σαν τα τσακαλια που λεει ο idomeneas
Μα καλα...κατσατε στην κουκουβαγια και φυγατε νηστικοι? Αδιανοητον κυριοι....Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
καλημέρα σ' όλους,
ήταν καλή η πρώτη βόλτα της χρονιάς, να τρώγαμε και κάτι θα ήταν ακόμα καλύτερα...
next time.
Ιδομένεα, ωραίο το kawasaki , αν σ' αρέσει εγώ μαζί σου. ΑΛΛΑ ξέχνα τις στροφές που έπερνες χθές με το cbr.![]()
![]()
Ωραιοι...ελπιζω στην επομενη να μπορεσω να σας συναντησω και γω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμ, δεν το υπολογίσατε καλά τότε. Εγώ είχα φάει στην καντίνα πριν τη συνάντηση οπότε η μάσα δεν ήταν άμεση προτεραιότητα![]()
diabrakis, άσπρες κάλτσες φορούσα αν δεν κάνω λάθος (που τις είδες βέβαια απο το μποτάκι δεν ξέρω) αλλά το κράνος μου είναι ένα σκέτο ασημί...
Οντως πολυ ωραια περασαμε. Ειχα κανονισει να παω ομαλο για μασα γι'αυτο και δεν το προτεινα. Αντε με το καλο η επομενη ή για κανα καφεδακι στο Ηρακλειο...
για την αλλη κυριακη παιζει τιποτα ειναι κανενας μεσα προτεινω καφε αγιο νικολαο και μετα γιατι οχι μεχρι σητεια για φαι αν το επιτρεπει και ο καιρος που ετσι οπως παει χωρις βροχες σε λιγο θα κανουμε μπανιο με κοκα κολα
Δεν ειν'κακη ιδεα... ΕιδωμενΑρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
για την αλλη κυριακη παιζει τιποτα ειναι κανενας μεσα προτεινω καφε αγιο νικολαο και μετα γιατι οχι μεχρι σητεια για φαι αν το επιτρεπει και ο καιρος που ετσι οπως παει χωρις βροχες σε λιγο θα κανουμε μπανιο με κοκα κολα
θα κάμωμε πράμα την Κυριακή?
Εγώ ότι και να 'ναι μέσα είμαι![]()
Made in Greece...
Αυτή την Κυριακή μάλλον δε θα μπορέσω ....... αν αλλάξει κάτι θα ειδοποιήσω !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
θα κάμωμε πράμα την Κυριακή?
Εγώ ότι και να 'ναι μέσα είμαι![]()
![]()
good morning everybody,
τι κάνετε παιδάκια, όλα καλά;
Δυστυχώς αυτό το ΣΚ και όλη την άλλη εβδομάδα θα πάω για συλλογή ελαιοκάρπου (γαμώ τη τύχη μου γαμώ) οπότε σας αφήνω μοναχούλια σας. Κοιτάξτε να μη μου κρυώσετε και το παραπάνω ΣΚ που θα έχω τελιώσει μου φέρνετε φτηνές δικαιολογίες όπως πχ έχω 39 πυρετό, πονάει ο κώλος μου και άλλα τέτοια; (το λέω για κάτι παλικάρια που στην τελευταία βόλτα μου ήρθαν με κασκολάκι και γυαλί prada... ).
Anyway καλή βόλτα και τα λέμε σε μια βδομάδα.
Όχι μαλακίες στο δρόμο, έτσι;;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
good morning everybody,
τι κάνετε παιδάκια, όλα καλά;
Δυστυχώς αυτό το ΣΚ και όλη την άλλη εβδομάδα θα πάω για συλλογή ελαιοκάρπου (γαμώ τη τύχη μου γαμώ) οπότε σας αφήνω μοναχούλια σας. Κοιτάξτε να μη μου κρυώσετε και το παραπάνω ΣΚ που θα έχω τελιώσει μου φέρνετε φτηνές δικαιολογίες όπως πχ έχω 39 πυρετό, πονάει ο κώλος μου και άλλα τέτοια; (το λέω για κάτι παλικάρια που στην τελευταία βόλτα μου ήρθαν με κασκολάκι και γυαλί prada... ).
Anyway καλή βόλτα και τα λέμε σε μια βδομάδα.
Όχι μαλακίες στο δρόμο, έτσι;;;;;
![]()
![]()
![]()
δεν μασάμε φιλαράκ...
http://www.youtube.com/watch?v=Z8cXpK31Rvk
Made in Greece...
αν ειναι ετσι και δεν μαζευτουμε ολοι τοτε να παμε την αλλη κυριακη η οσοι μπορουν να παμε κοντα στον αγιο νικολαο για ενα καφε
ρε συ γιάννη, πόσοι περιμένεις να μαζευτούν για πάς βόλτα;
αν έχει καλό καιρό και έχεις διάθεση για βόλτα καβάλας τη μηχανή και πάς.
Δεν έχει σημασία εάν είναι Κυριακή ή Δευτέρα, είσαι μόνος ή με άλλους 10. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει και παρέα αλλά αν δεν κάτσει μη μασάς ... απλά βάλε 1η.