Σελίδα 2 από 25 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 369

Θέμα: Φάκελος: 13ο 36ωρο

Σούδα-Χανιά-Ταυρωνίτης-Παλαιόχωρα περίπου 80χλμ
    Παλαιόχωρα-Φαλάσαρνα-Χανιά-Ρέθυμνο-Ηράκλειο-Άγιος Νικόλαος-Σητεία-Βάι περίπου 380 χλμ
    Βάι-Κάτω Ζάκρος-Ιεράπετρα-Άνω Βιάνος-Αρχάνες-Ηράκλειο-Ανώγεια-Ιδαίον Άντρον περίπου 250χλμ
    Ιδαίον Άντρον-Ανώγεια-Πέραμα-Γερακάρι-Σπήλι-Αργυρούπολη-Καλικράτης-Φραγκοκάστελλο-Χώρα Σφακίων-Ανώπολη Σφακίων-Αράδαινα περίπου 200χλμ
    Αράδαινα-Χώρα ΣΦακίων-Ίμπρος-Ασκύφου-Κράπη-Βρύσσες-Νίππος-Τζιτζιφές-Φρες-Βάμος-Δράπανος-Πλάκα-Αλμυρίδα-Γαβαλοχώρι-Καλύβες-Αρμένοι-Ψυχρό Πηγάδι-Θέρισσο-Μεσκλά-Ομαλός-Σούγια-Αλικιανός-Αγυιά-Χανιά περίπου 200 χλμ
    Σύνολο 1100 περίπου χλμ.
    Αν γίνεται μέσα σε 36 ώρες; Ίσως...αλλά θέλει νεφρά και κώλο από τιτάνιο γιατί οι ταχύτητες θα είναι χαμηλές.
    Πολλά τα μέρη για φαγητό και στάση για ένα νερό και "νερό". Διανυκτέρευση κατά το δοκούν, εγώ θα πρότεινα Ανώγεια ή Αρόλιθο, λίγο πιό κάτω προς Ηράκλειο.

Απλά μερικές σκέψεις...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Παλαιόχωρα-Φαλάσαρνα-Χανιά-Ρέθυμνο-Ηράκλειο-Άγιος Νικόλαος-Σητεία-Βάι περίπου 380 χλμ
    Βάι-Κάτω Ζάκρος-Ιεράπετρα-Άνω Βιάνος-Αρχάνες-Ηράκλειο-Ανώγεια-Ιδαίον Άντρον περίπου 250χλμ
    Ιδαίον Άντρον-Ανώγεια-Πέραμα-Γερακάρι-Σπήλι-Αργυρούπολη-Καλικράτης-Φραγκοκάστελλο-Χώρα Σφακίων-Ανώπολη Σφακίων-Αράδαινα περίπου 200χλμ
    Αράδαινα-Χώρα ΣΦακίων-Ίμπρος-Ασκύφου-Κράπη-Βρύσσες-Νίππος-Τζιτζιφές-Φρες-Βάμος-Δράπανος-Πλάκα-Αλμυρίδα-Γαβαλοχώρι-Καλύβες-Αρμένοι-Ψυχρό Πηγάδι-Θέρισσο-Μεσκλά-Ομαλός-Σούγια-Αλικιανός-Αγυιά-Χανιά περίπου 200 χλμ
    Σύνολο 1100 περίπου χλμ.
    Αν γίνεται μέσα σε 36 ώρες; Ίσως...αλλά θέλει νεφρά και κώλο από τιτάνιο γιατί οι ταχύτητες θα είναι χαμηλές.
    Πολλά τα μέρη για φαγητό και στάση για ένα νερό και "νερό". Διανυκτέρευση κατά το δοκούν, εγώ θα πρότεινα Ανώγεια ή Αρόλιθο, λίγο πιό κάτω προς Ηράκλειο.

Απλά μερικές σκέψεις...

Αυτό θα πει στροφιλίκι και ζω επικινδύνως!

Σοβαρά τώρα, για ανθρώπους που γενικά δε μένουν Κρήτη & δεν έχουν εμπειρία στην οδήγηση εδώ, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Είπαμε, με χαμηλές ταχύτητες. Και να θέλει να γλακά κιανείς...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	εγεσ.jpg 
Προβολές:	635 
Μέγεθος:	92,4 KB 
ID:	185017
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Σύνολο 1100 περίπου χλμ.

Απλά μερικές σκέψεις...

θα σε χρειαστούμε εσενα οταν πλησιάζουν οι μέρες ...

σωπάτε μωρέ...

να, μια βόλτα εδω

δεν τον έχω κλέισει το κύκλο, άμα τον κλείσω (στα Χανιά) πάνε λίγο πάνω απο 1000 χλμ...

και είναι στο περίπου γιατί ο γκούγκλης δεν τους έχει όλους τους δρόμους...

τεσπα, κάπου εκεί βγαίνει ρεαλιστικά, 1000 - 1100 χλμ

(εκτός και αν γίνουν μερικά διπλά περάσματα απο γρήγορους δρόμους, έτσι βγαίνει και παραπάνω)

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Είπαμε, με χαμηλές ταχύτητες. Και να θέλει να γλακά κιανείς...
    Τσοπάνος με "αγρότη"....σωστά?
    36άρωρο στην Κρήτη θα είναι μια άλλη εμπειρία σίγουρα...με 1500χλμ που έκανα το 02 σε καλοκαιρινες διακοπές εκεί, είμαι σίγουρος για αυτό...
    Νομίζω πάντως οτι κεντρική ιδέα (36 ώρες...) θα υλοποιηθεί μια χαρά...Ίσως τα χλμ να είναι λιγότερα απο ότι συνήθως αλλά τι σημασία έχει? "36άρωρο" λέγεται όχι "2000χλμ χωρίς ανάσα..."

υ.γ. τα "νερά" στο νησί θαυματουργά...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Συμμορίτης Το avatar του/της Ferro
    Tί είναι το 36ώρο ;; τρέχουν με μηχανάκια γκούζι ;;

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
    Tί είναι το 36ώρο ;; τρέχουν με μηχανάκια γκούζι ;;
    "Αγώνας αντοχής" που γίνεται κάθε χρόνο, διοργανώνεται από την EΛMG, Ελληνική Λέσχη MOTO GUZZI, μπορούν να πάρουν μέρος όλοι ανεξαρτήτως μηχανής. Καλύπτει μια διαδρομή 1300-1600 χλμ σε δύο μέρες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας......
    Περισσότερα
    www.motoguzziclub.gr
    και σε τεύχη του 0-300

και μερικά στατιστικά από το 36ωρο του 2009
    http://www.motoguzziclub.gr/about/36...s12_24oro.html
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Και αντέχουνε τα motoguzzi τόσα πολλά χιλιόμετρα?
    Πάντως κατά την γνώμη μου αυτοί που θα νικήσουνε θα είναι οι ντόπιοι που ξέρουν τους δρόμους.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
    Και αντέχουνε τα motoguzzi τόσα πολλά χιλιόμετρα?
    Πάντως κατά την γνώμη μου αυτοί που θα νικήσουνε θα είναι οι ντόπιοι που ξέρουν τους δρόμους.
    "αγώνας" αντοχής είναι όχι ταχύτητας. Κερδίζουν όλοι όσοι καταφέρουν να πραγματοποήσουν όλα τα χλμ. (+ μια μικρο δοκιμασία άσχετη με την μοτοσυκλέτα) οχι αυτος που θα φτάσει πρωτος

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    "αγώνας" αντοχής είναι όχι ταχύτητας. Κερδίζουν όλοι όσοι καταφέρουν να πραγματοποήσουν όλα τα χλμ. (+ μια μικρο δοκιμασία άσχετη με την μοτοσυκλέτα) οχι αυτος που θα φτάσει πρωτος

Αυτό λέω κι εγώ. Πολλά τα χιλιόμετρα και ακόμα περισσότερη η ώρα οδήγησης καθώς μικρό το χρονικό όριο.

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Μωρε αν ειναι νορμαλ τα χλμ (οπως το περσινο) το βγαζεις κ χωρις να πας γρηγορα...

Το προπέρσινο ήθελε σβέλτο ρυθμο για να βγει ολο... Και γαμω τα 36ωρα ηταν...

Για φετος Κρήτη, πολύ φοβάμαι οτι τα λεφτά της συμμετοχής (που γνωμη μου ειναι να ΜΗΝ υπερβαινουν το 200αρι...) μαζι με τα ακτοποικά κλπ, κανουν απαγορευτική την δηλωση συμμετοχης για εμενα...

Παντως ειναι ενας εξυπνος τρόπος να μειώσουν τις συμμετοχες που περυσι γινοταν τσι κ@ριόλας...:rotflmao:
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Μανιβελάτο μέλος
    Με τα μέσα χλμ/ώρα στο νησί.. και με 125 δηλώνεις..

με βάζετε σε σκέψεις.. :rotflmao:

αυτό που είπαν Στέλιος Μιχάλης..

ΠΡΟΣΟΧΗ παίδες..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εχει καποια βαση το Κρητη ή ετσι νομιζουμε.

Προσωπικα νομιζω οτι το νησι δεν προτεινετε,μιας και εκανα την πρωτη καλη μου στουκα εκει(δικο μου φταιξιμο)αν και πολλες φορες ο δρομος και οι τοπικοι αρχοντες ηταν ετοιμοι να σε φανε λαχανο.

Οπου και να ναι φετος πιστευω δεν θα το χασω.

Η Κρήτη ταιριάζει πολύ στην μηχανή μου και θέλω μια τέτοια εμπειρία, καλά να είμαστε και όλα γίνονται

Σελίδα 2 από 25 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φάκελος: 14ο 36ωρο
    από miraze στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 389
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2011, 23:10
  2. 13ο 36ωρο 17-18 04 2010 by siraxanz
    από siraxanz στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2010, 22:55
  3. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα