+900Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ουτε εσυ μας κανεις αισθηση αλλα δεν παρακαλαμε και να ψοφησεις.![]()
+900Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ουτε εσυ μας κανεις αισθηση αλλα δεν παρακαλαμε και να ψοφησεις.![]()
money cant buy me love !!!
Ένας-ένας, παιδιά. Κατ'αρχάς να σας ενημερώσω ότι πλέον δε ρίχνετε γκομενάκια παίζοντάς το ευαίσθητοι και φιλεύσπλαχνοι και φιλόζωοι και φιλο-οτιδήποτε. Πάμε παρακάτω.
Δεν έχω ιδέα τι εννοείς. Να γλιστρήσω πεζός? Ανάπηρος είμαι ή ηλίθιος? . Και που ακριβώς βρίσκεις την ομοιότητα μεταξύ ενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ που ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ και ενός ΖΩΟΥ που ΟΡΜΑΕΙ? Ειλικρινά αδυνατώ να σας καταλάβω.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Οκ τωρα ξέρω τι να σου κάνω, οταν, κατά λάθος ζαλιστείς ή γλιστρήσεις, και κατεβάσεις το πόδι απο το πεζοδρόμιο.
το μόνο που θέλω να είμαι μπροστά όταν θα είσαι στο ίδιο σημείο και με την ίδια πιθανότητα αλλα σαν θύμα!!
Κοίτα, συνεχίζεις να προσπαθείς να μου την πεις σε ένα φόρουμ. Ξέρεις τι λένε γι'αυτό, ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ορφανο εεεεεεε....???και δεν γνωρισες και παππουδες και γιαγιαδες να σου κανουν δωρο κανα ζωο...![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟΣ ο συλλογισμός είναι δικός σου, όχι δικός μου. Εγώ δεν ευχήθηκα ποτέ να πεθάνει κάτι. Είπα απλά ότι αδιαφορώ. Έχει πλάκα να βρίσκεις ομοϊδεάτες και να πυροβολείτε ένα άτομο βάζοντας λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ, έτσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ο Συλλογισμός σου είναι αυτός ,όχι ο δικός μου!
''Το να πεθάνουν όλα τα αδέσποτα ,γιατί έχω τραυματιστεί απο τέτοιο και θεωρώ την ζωή μου πολυτιμότερη απο αυτά !! ''
Δεν πρέπει να τα πήγαινες πολύ καλά στα μαθηματικά. Το πρώτο πράγμα που μάθαμε στο νηπιαγωγείο ήταν ότι δεν προσθέτεις πορτοκάλια με μήλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Αν αντικαταστήσεις τα αδέσποτα με παππου-γιαγια ή παιδάκι ,στην εξίσωση πάλι στέκει σαν εξίσωση ,αλλά είναι μακρυά από την κοινή λογική ....
(προφανώς θεωρείς την ζωή σου πολυτιμότερη από ενός παππού ,μιας γιαγιάς ή ενος παιδιού )
Με πληγώνεις. Εξάλλου, ξέρεις... Είμαι ορφανός, ακοινώνητος, χωρίς φίλους, ακούω μουσική που εξυμνεί το σατανά και 2-3 φορές την ημέρα βγαίνω και σφάζω αδέσποτα. Φυσικά δεν έχω μηχανάκι και μπήκα εδώ για να προκαλώ την οργή του πλήθους.Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
ΥΓ. BLiTzERR, κριμα ρε φιλε... τιποτα αλλο!
![]()
Life begins at 45°.
blitz εσύ το ξεκίνησες όταν είπες κράξτε με..οκ αδιαφορείς,δεν χρειάζεται να το πείς εδώ όμως.
Είχες κάποιο ατύχημα δυστηχώς,απο'κεί και πέρα κρίνε το τι πρέπει να προσέξεις την επόμενη φορά εσύ γιατί τα ζώα λειτουργούν με βάση το ένστικτο οπότε μου φένεται πιο δύσκολο ένα σκυλί να προσέξει εσένα παρά εσύ ένα σκυλί.Αδιαφόρησε όσο γουστάρεις αλλά κάντο για τον εαυτό σου.
www.myspace.com/deathmetalito
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Κράξτε ελεύθερα![]()
Επειδή μια γιαγιά, ένας παππούς και ένα παιδάκι είναι ακριβώς το ίδιο με μια γάτα. Είμαι περήφανος για τη γενιά μου.γιατι στραβωσες τωρα???κοινη λογικη...δεν φανταζομαι καποιον που να γνωρισε παππου και γιαγια να μην τους βαζει στο ιδιο καζανι με μια γατα...ολα τα παραπανω βεβαια εχουν ψυχη...δεν μπορω να σε καταλαβω...Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Κοίτα, συνεχίζεις να προσπαθείς να μου την πεις σε ένα φόρουμ. Ξέρεις τι λένε γι'αυτό, ε?
υ.γ. για πες μου τι λενε γιαυτο να μαθω και εγω...
krima gia ta muala pou exoun merikoi merikoi...............![]()
einai wraio na zeis gia ena oneiro
Ελα ρε Blitzer τι ψαχνεις να αποδειξεις τωρα, ειναι η λογικη αυτη της εποχης που οταν λες την αληθεια και τα πραγματα με το ονομα τους πειραζει....
έτσι εννοείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
I totally wet my panties![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4pXfH...rom=PL&index=3
σόρι για το άσχετο αλλά το σκίσαμε που το σκίσαμε το θέμα ας γελάσουμε τουλάχιστον λιγάκι
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Ελα ρε Blitzer τι ψαχνεις να αποδειξεις τωρα, ειναι η λογικη αυτη της εποχης που οταν λες την αληθεια και τα πραγματα με το ονομα τους πειραζει....
![]()
![]()
Από τη στιγμή που δημοσιεύετε την προσωπική σας άποψη πάνω σε ένα θέμα, είστε υπόλογοι των συνεπειών. Αν δε γουστάρετε τον αντίλογο, κρατήστε τη γνώμη σας για την πάρτη σας. Όταν τη δημοσιεύετε, δίνετε ΚΑΘΕ δικαίωμα να ακούσετε οτιδήποτε. Αν θεωρείτε ότι σκοπός του - κάθε - φόρουμ είναι να τα λέτε με την παρέα σας και να σας χαϊδεύουν τα αυτάκια, πραγματικά λυπάμαι που ξοδεύω θερμίδες πληκτρολογώντας.Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
blitz εσύ το ξεκίνησες όταν είπες κράξτε με..οκ αδιαφορείς,δεν χρειάζεται να το πείς εδώ όμως.
Είχες κάποιο ατύχημα δυστηχώς,απο'κεί και πέρα κρίνε το τι πρέπει να προσέξεις την επόμενη φορά εσύ γιατί τα ζώα λειτουργούν με βάση το ένστικτο οπότε μου φένεται πιο δύσκολο ένα σκυλί να προσέξει εσένα παρά εσύ ένα σκυλί.Αδιαφόρησε όσο γουστάρεις αλλά κάντο για τον εαυτό σου.
Αλλά θα συνεχίσω να το κάνω :P
Είπα "κράξτε ελεύθερα" επειδή ξέρω τι άτομα είναι οι περισσότεροι εδώ μέσα. Είναι ειρωνικό, αν το καλοσκεφτείς, αλλά δεν κάθομαι να το αναλύσω εδώ και τώρα.
Δίκιο για το ένστικτο κτλ κτλ κτλ. Σαφώς και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για ΠΑΝ ενδεχόμενο. Αυτό μας κρατάει ζωντανούς. Αλλά δε σημαίνει ότι έχω άδικο για τα αδέσποτα. Υπενθυμίζω ότι εσείς οι "φιλόζωοι" τα πετάτε στους δρόμους και όχι εμείς οι "αναίσθητοι".
Life begins at 45°.
Arguing over the internet is like running in the special olympics. Even if you win, you're still retarded.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
υ.γ. για πες μου τι λενε γιαυτο να μαθω και εγω...
Life begins at 45°.
Από τη στιγμή που δημοσιεύετε την προσωπική σας άποψη πάνω σε ένα θέμα, είστε υπόλογοι των συνεπειών. Αν δε γουστάρετε τον αντίλογο, κρατήστε τη γνώμη σας για την πάρτη σας. Όταν τη δημοσιεύετε, δίνετε ΚΑΘΕ δικαίωμα να ακούσετε οτιδήποτε. Αν θεωρείτε ότι σκοπός του - κάθε - φόρουμ είναι να τα λέτε με την παρέα σας και να σας χαϊδεύουν τα αυτάκια, πραγματικά λυπάμαι που ξοδεύω θερμίδες πληκτρολογώντας.
Αλλά θα συνεχίσω να το κάνω :P
Είπα "κράξτε ελεύθερα" επειδή ξέρω τι άτομα είναι οι περισσότεροι εδώ μέσα. Είναι ειρωνικό, αν το καλοσκεφτείς, αλλά δεν κάθομαι να το αναλύσω εδώ και τώρα.
Δίκιο για το ένστικτο κτλ κτλ κτλ. Σαφώς και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για ΠΑΝ ενδεχόμενο. Αυτό μας κρατάει ζωντανούς. Αλλά δε σημαίνει ότι έχω άδικο για τα αδέσποτα. Υπενθυμίζω ότι εσείς οι "φιλόζωοι" τα πετάτε στους δρόμους και όχι εμείς οι "αναίσθητοι".
![]()
![]()
Η πραγματικοτητα για τα ατυχηματα με ζωα ειναι οτι το 99% δε νοιαζεται. Κανεις δε νοιαζεται πραγματικα. Και ολοι εσεις που καθεστε στο σπιτι σας και τα χωνετε στον Blitzer δε σημαινει βεβαιως οτι νοιαζεστε πραγματικα...
Στην πραγματικοτητα αυτο που μας νοιαζει ειναι ο εγωισμος μας και μονο, οπως και ο φιλος που ηταν μπροστα στο ατυχημα. Δε νοιαστηκε να σταματησει να περιθαλψει το σκυλο η να καλεσει καποιον η εστω να σταματησει καποιον και να καλεσει απο κει αφου δεν ειχε μπαταρια..
Ουτε καν να παει το σκυλο στην ακρη... παρα μονο να κυνηγησει τον αλλο οδηγο για να μη θυξει τον εγωισμο του...
Δηθεν φιλοζωια, μονο να γελασω μπορω με κατι τετοια....
Αναρωτιεμαι αν γνωριζετε ποσοι νοιαζονται στην πραγματικοτητα για ενα ατυχημα με ανθρωπο.
Εχω παει σε παρα πολλα, εχω δει μυαλα σε τοιχο. Ξερετε ποσοι νοιαζονται?? Ποσοι λενε απλως τη φραση "ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΩΣ" ??? Ελαχιστοι ως και κανενας.
Ξερετε τι κανουν οι περισσοτεροι?? Περνανε αργα αργα για να δουν τι εγινε, να ικανοποιησουν την περιεργεια τους με αποτελεσμα να τους κορναρουν οι απο πισω οι οποιοι με τη σειρα τους περναν αργα κι αυτοι και τους κορναρουν οι αλλοι και ισως να σκεφτονται τι κριμα... η τι μαλακας τρακαρε...
Για αλλη μια φορα κοιταζομαστε στον καθρεφτη και τρομαζουμε, λεμε δε μπορει να ειμαστε εμεις αυτοι... κι ομως αυτοι ειμαστε...
Νομίζω ότι το θέμα έχει εξαντληθεί για άλλη μια φορά πλήρως....
Δε χρειάζεται μερικοί συνεχώς να διαμάχεστε σα τα κοκκόρια! Τη ψυχανάλυση μας μπορούμε να τη κάνουμε και αλλού παίδες
Προσωπικά, θα παρακαλούσα τους τοπικούς mod να το κλειδώσουν το θέμα.