Σελίδα 145 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 4595135140141142143144145146147148149150155195 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.161 έως 2.175 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Καλη χρονια κ χρονια πολλα κ απο εμενα!
    Επισης καθως ειναι το πρωτο μου μηνυμα στον δικτυακο τουτο τοπο, καλως σας βρηκα και πολλα καλα κ ορθια χιλιομετρα ευχομαι.
    Εδω κ αρκετο καιρο αναζητουσα την διχτροχη συντροφο μου για τα επομενα χρονια.
    Ειχα καταληξει (μετα απο αρκετο καιρο κ ψαξιμο) στο Bandit.
    Μετα την αναγνωση 144 (!!!) σελιδων, εκτος του οτι ειμαι ακομα πιο "ζεστος" για την επιλογη μου, αρχισα να ψαχνομαι για το απο που κ πως θα την αγορασω.

Αποφασισα να την αγορασω τοις μετρητοις, μαζεψα τα χρηματα και βγηκα στο σεργιανι για να δω τι προσφερουν οι εμποροι.
    Λοιπον... Πηγα σε 2 (πολυ γνωστους εμπορους μοτοσυκλετων) και μετα απο πααααρα πολυ προσπαθεια καταφερα να εξασφαλησω μονο συναγερμο (κ απο τους 2). -Υποθετω οτι ειναι τοσο "σπαρτιατικη" η προσφορα τους, λογω της μειωσης (;;; ).

Ερχονται και οι αποριες...:
    α) Ποσα λιτρα τοπ κεΙς προτεινετε; (Ωστε να μην "κουναει" στα αρκετα)
    β) Υπαρχει καποια προταση για σχαρα (βασικο κριτηριο, να ειναι γερη)
    και γ) Μονο σε μαυρο κ ασημι το εχει στο σαϊτ της Suzuki και οι εμποροι ηταν στο "θα ρωτησουμε εαν υπαρχει κ σε μπλε". Παιζει να ειναι μονο σε αυτα τα 2 χρωματα? (Προσωπικα το μπλεδακι πολυ το γουσταρω)

Ελπιζοντας οτι δεν σας επρηξα.
    Ευχαριστω.

Για τα χρώματα ναι παίζει. Το μπλέ στην Ελλάδα δεν πούλησε, αυτό το σκούρο του 1200/1250 και 650 υδρόψυκτου το ζήλευα πάντα.

Η σχάρα της Suzuki έχει ένα πλεονέκτημα γιατί τα μπράτσα βγαίνουν ψηλά και ο/η συνεπιβάτης μπορεί και τα χρησιμοποιεί σαν χειρολαβές για να κρατιέται. Της Givi/Kappa πάνε πιο κάτω από την ουρά και η σχάρα δυσκολεύει το να κρατιέται ο συνεπιβάτης από τη μαμά χειρολαβή. Από την άλλη, η Suzuki σχάρα πάει πολύ κοντά στη θέση του συνεπιβάτη και οριακά κλέβει λίγο χώρο από τη σέλα, αν είναι κάποιο μεγαλόσωμο άτομο πίσω θα σε στριμώχνει. Οπότε δες ποιόν/ποιάν θα ανεβάζεις και αποφάσισε.

Top Case οτιδήποτε και να πάρεις -σχεδόν- δεν έχει πρόβλημα. Η Givi Maxxia ενός φίλου είναι πολύ ελαστική από λεπτό πλαστικό και ΟΚ τα 52 λίτρα βολεύουν αλλά κουνιέται από μόνη της στις λακκούβες. Εγώ έχω την Kappa K49 (αν δεν κάνω λάθος, βαριέμαι να πάω έξω να δω τώρα) ακόμα και τίγκα (αρκετά πάνω από τα θεωρητικά 10 κιλά που γράφει) φορτωμένη με την μοτοσικλέτα τελικιασμένη, δεν καταλαβαίνω ενόχληση. Το βασικό είναι να χωράει 2 κράνη άνετα για να βολεύεσαι. Εγώ το καλοκαίρι βάζω μέσα κράνος, μπουφάν (με σκληρή πλάτη) και γάντια και είμαι μιά χαρά

Αν είσαι ψηλός (δλδ 180+) δες και για την ζελατίνα της Suzuki με το φρυδάκι, στις εκτός πόλης διαδρομές είναι ανεκτίμητη.

Η τιμή του είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια κέρδους μάλλον, οπότε και τα δώρα είναι όπως είπες λίγα.

Συγχαρητήρια για την υπομονή σου... Αλλά και γιατί δεν άνοιξες όπως οι περισσότεροι ακόμα ένα thread που να ρωτάς ότι έχεις να ρωτήσεις! Όταν με το καλό βρεθούμε, κερνάω καφέ...

Αλλά γιατί δεν περιμένεις το μοντέλο του 2009 (που εδώ θα έρθει πλέον φέτος) να πάρεις το καινούριο fairing με τις θήκες και πιο λεπτή ουρά δηλαδή με πιο μοντέρνα εμφάνιση;

Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις!

Το καφεδακι το "δενω".

Για ζελατινα σκεφτομουν την MRA που εχει βαλει ο gigenis και της εδωσε καλες κριτικες. Και μαλλον την εχω αμεση αναγκη, καθως ειμαι 1.93.

Οσο για το γιατι δεν περιμενω για το Κ9....:
    - διοτι μου ειπωθηκε πως θα "ερθει" τον Μαρτιο, και το μηχανακι το χρειαζομαι αμεσα (με το αυτοκινητο χανεται πολυ χρονος)
    - οι αλλαγες απο το Κ8 δεν ειναι "σημαντικες"
    - σε χρονο κοντα στο Πασχα, αναμενεται η αφιξη του 4ου μελους της οικογενιας (και αυτο καθιστα τον χρονο πολυτιμο. Εδω μονο με την μικρη και δεν μας φτανει). Αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι αμα τη γεννησι του μικρου, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει πιο ευκολη υποθεση η αποκτηση μοτο. Οποτε το γοργον και χαριν εχει!

Ευχαριστω κ παλι!

H ΜRA και η "μαμά" Suzuki με το φρυδάκι είναι ένα και το αυτό... Όποια βρεις πιο φτηνά!

Άντε με το καλό... και το παιδί και το "μωρό"

Ότι άλλο θες, στη διάθεσή σου!

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0

Οσο για το γιατι δεν περιμενω για το Κ9....:
    - διοτι μου ειπωθηκε πως θα "ερθει" τον Μαρτιο, και το μηχανακι το χρειαζομαι αμεσα (με το αυτοκινητο χανεται πολυ χρονος)
    - οι αλλαγες απο το Κ8 δεν ειναι "σημαντικες"
    Κοίτα αν είσαι κοντα στην αντιπροσωπεία της suzuki στην Αχαρνων
    Εγω το είδα το 09 εκει το εγραψα και σε αλλό thread

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai

Η σχάρα της Suzuki έχει ένα πλεονέκτημα γιατί τα μπράτσα βγαίνουν ψηλά και ο/η συνεπιβάτης μπορεί και τα χρησιμοποιεί σαν χειρολαβές για να κρατιέται. Της Givi/Kappa πάνε πιο κάτω από την ουρά και η σχάρα δυσκολεύει το να κρατιέται ο συνεπιβάτης από τη μαμά χειρολαβή. Από την άλλη, η Suzuki σχάρα πάει πολύ κοντά στη θέση του συνεπιβάτη και οριακά κλέβει λίγο χώρο από τη σέλα, αν είναι κάποιο μεγαλόσωμο άτομο πίσω θα σε στριμώχνει. Οπότε δες ποιόν/ποιάν θα ανεβάζεις και αποφάσισε.

Top Case οτιδήποτε και να πάρεις -σχεδόν- δεν έχει πρόβλημα. Η Givi Maxxia ενός φίλου είναι πολύ ελαστική από λεπτό πλαστικό και ΟΚ τα 52 λίτρα βολεύουν αλλά κουνιέται από μόνη της στις λακκούβες. Εγώ έχω την Kappa K49 (αν δεν κάνω λάθος, βαριέμαι να πάω έξω να δω τώρα) ακόμα και τίγκα (αρκετά πάνω από τα θεωρητικά 10 κιλά που γράφει) φορτωμένη με την μοτοσικλέτα τελικιασμένη, δεν καταλαβαίνω ενόχληση. Το βασικό είναι να χωράει 2 κράνη άνετα για να βολεύεσαι. Εγώ το καλοκαίρι βάζω μέσα κράνος, μπουφάν (με σκληρή πλάτη) και γάντια και είμαι μιά χαρά

Αν είσαι ψηλός (δλδ 180+) δες και για την ζελατίνα της Suzuki με το φρυδάκι, στις εκτός πόλης διαδρομές είναι ανεκτίμητη.

+1 για ολα τα παραπανω.

Η σχαρα της suzuki σου δινει καλη χειρολαβη πραγμα που δεν προσφερουν οι Givi κτλ. Επισης ειναι και παρα πολυ γερη, και παλι καμια σχεση με givi.

Top case και εγω εχω την Kappa K49 εχω και ειναι πολυ καλη. Η maxxia παραειναι μεγαλη.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

+ οτι το σχημα της σχαρας της Suzuki ακολουθει τις γραμμες τις ουρας με εποτελεσμα το θεαμα χωρις βαλιτσα να ειναι σαφως καλυτερο αποτι με την givi.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
    Κοίτα αν είσαι κοντα στην αντιπροσωπεία της suzuki στην Αχαρνων
    Εγω το είδα το 09 εκει το εγραψα και σε αλλό thread
    Πήρα τηλεφωνάκι και σκοπεύω να περάσω αύριο από εκεί, αλλά βρήκα ήδη άλλον έναν λόγο για τον οποίο δεν θα πάρω το Κ9.
    Η τιμή..... : ?7400 .

Οπότε Κ8 κ ξερό ψωμί.

Πωπω αν πάει στα 7400 θα είναι μέγιστη βλακεία της αντιπροσωπείας, θα το χαντακώσουν πάλι... Και γιατί να μην πάρει ο κόσμος το 1250 όσο προλαβαίνει με 8000...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
    Πήρα τηλεφωνάκι και σκοπεύω να περάσω αύριο από εκεί, αλλά βρήκα ήδη άλλον έναν λόγο για τον οποίο δεν θα πάρω το Κ9.
    Η τιμή..... : ?7400 .

Οπότε Κ8 κ ξερό ψωμί.
    κι εμενα τοσο μου ειπαν 1250 κ ξερό ψωμί.

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Πωπω αν πάει στα 7400 θα είναι μέγιστη βλακεία της αντιπροσωπείας, θα το χαντακώσουν πάλι... Και γιατί να μην πάρει ο κόσμος το 1250 όσο προλαβαίνει με 8000...
    γι'αυτο το κανουν ετσι για να φυγουν οσο γινετε πιο γρηγορα τα κ8 ηδη κουβαλανε 2 χρονια στη πλατη τους. ποσο θα τα εχουν ακομη? το κ9 μονο στις φωτογραφιες το ειδαμε. οταν λοιπον πουληθουν τα κ8 τοτε θα πεσουν και οι τιμες στο καινουριο που ειναι 2010 μοντελο δεν ειναι κ9
    GSF 650 N

Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
    θα πεσουν και οι τιμες στο καινουριο που ειναι 2010 μοντελο δεν ειναι κ9
    Σε λίγο θα πάω να το δω, οπότε μόλις επιστρέψω περισσότερες πληροφοριες.

Στο τηλ. πάντως μου το έθεσαν όπως ο φίλος Κ5_Ν, δηλ. ότι είναι μοντέλο '10 και ότι οπτικά δεν έχει καμμία σχέση με το Κ8.

Λοιπόν, μόλις επέστρεψα από την αντιπροσωπια της Suzuki στη Κηφησίας, όπου δυστυχως δεν έχουν ακόμα το νέο μοντέλο (γμτ! ηθελα να το δω).
    Η τιμή του καινούριου λοιπόν όπως είπαμε στα ?7400. (Και ο υπάλληλος της Suzuki υποθέτει ότι μόλις εξαντληθεί το στοκ των Κ8, η τιμή θ'αλλάξει)

Πάμε τώρα στο Κ8 που θέλω εγώ.
    Το παλληκάρι εξυπηρετικότατο, το παζαρέψαμε (αρκετά θα έλεγα) και το μόνο κέρδος για εμένα είναι ότι δεν θα πληρώσω έξοδα πινακίδας και ένα 15% στα "καλούδια" που θέλω να του φορέσω:
    - ζελατίνα (121?)
    - Σχάρα (135?)
    - Συναγερμός (285?)
    και το μηχανάκι στα ?5995.

Καθώς δεν είχα το χρόνο να ψαχτώ για τα ίδια από αλλού, ενδιαφέρομαι πολύ να μου πείτε την άποψή σας (για το εαν οι τιμές για τα καλούδια είναι λογικές, κτλ-κλπ).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0

- ζελατίνα (121?)

- Συναγερμός (285?)
    Ζελατινα και συναγερμος ειναι σκετη κλεψια.
    After Market θα βρεις και καλυτερα και φθηνοτερα.

Ο συναγερμός της METΑ όντως είναι πιο φτηνός από ότι τον δίνει η αντιπροσωπεία, δεν συμφέρει να τον πάρεις από εκεί.

Η ζελατίνα, αν μιλάμε για αυτήν της MRA που δίνει η Suzuki, είναι πιό φτηνή από ότι την δίνει ο Παπασταύρου που είναι ο αντιπρόσωπος της MRA και περίπου ίδια τιμή με να την παραγγείλει από Γερμανία μαζί με μεταφορικά. Είναι 121 μείον το 15%? Και 121 καθαρά να είναι, καλή τιμή μου φαίνεται...

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •