Και του χρονου παιδες! Παντα τετοια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλη Χρονια Καλα Χιλιομετρα και του Χρονου τα ιδια και καλυτερα![]()
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
Του χρονου στα τρικαλα η κοπη τις πιτας ετσι για να ζηλεψουν οι θεσσαλοι???και σιγκεκριμενα στο χωριο γκουρμπαλη.χαχαχα..
Παντα τετοια μαγκες θεσσαλοι πατριοτακια απο τρικαλα και ξεπεσα στην αθηνα τι να κανω.??![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Εγώ πάντως "μας διαφήμισα" και εδω![]()
![]()
![]()
![]()
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Ωραίος ο Johnnys![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Πάντως ο Xt_Billy δεν έχει γράψει ακόμα και ανησυχώ...
Θα τον έχει κλειδώσει πάλι η γυναίκα του στο υπόγειο και θα τον μαστιγώνει![]()
Και δεν κέρδισε και το φλουρί να της πήγαινε τις παντόφλες...θα ήταν πιο μαλάκες αυτές![]()
Και τον ρωτούσα συνέχεια: Billy τι ώρα πρέπει να είσαι πίσω? και μου έλεγε ότι ώρα γουστάρω![]()
Πάρε τώρα το ξυλίκι για να μαθαίνεις...
και έχω και αποκλειστικές φωτογραφίες που πάει και κολλάει στην σερβιτόρα, οι οποίες φωτογραφίες θα σταλθούν ανώνυμα στο σπίτι του Billy![]()
![]()
![]()
Ξέρω, ξέρω...είμαι μεγάλο @ρχίδι :rotflmao:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αλήθεια που είναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Και δεν κέρδισε και το φλουρί να της πήγαινε τις παντόφλες...θα ήταν πιο μαλάκες αυτές![]()
Και τον ρωτούσα συνέχεια: Billy τι ώρα πρέπει να είσαι πίσω? και μου έλεγε ότι ώρα γουστάρω![]()
και έχω και αποκλειστικές φωτογραφίες που πάει και κολλάει στην σερβιτόρα, οι οποίες φωτογραφίες θα σταλθούν ανώνυμα στο σπίτι του Billy![]()
![]()
![]()
Ξέρω, ξέρω...είμαι μεγάλο @ρχίδι :rotflmao:
Ολοι έχουν μπεί.
Την επόμενη φορά θα φέρω και εγώ την Πίπα μου για να κάνουμε και οι δυο.
Προτείνω η επόμενη συνάντηση στις ταβέρνες του DON JOHN.
gate 7
red or dead
Ε πια ρε συ το παράκανες το έχεις φάει το παιδί με την γκαντεμιά σου για να μην μιλά ποιός ξέρει πόσες παντοφλιές ακόμα τρώει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
![]()
![]()
Ξέρω, ξέρω...είμαι μεγάλο @ρχίδι :rotflmao:![]()
:rotflmao: Και του χρόνου παίδες περάσαμε υπέροχα πραγματικά...αύριο θα ανεβάσω και κάποιες δικές μου φωτό που έβγαλα.Πολλές ευχές επίσης και στο Θεσσαλικό κλιμάκιο Βασιλάκη τούμπανο λέμε η πίτα φιλάρα
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!