Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: Μοτοσικλετιστές... περίεργος και υπέροχος κόσμος...

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo

Μοτοσικλετιστές... περίεργος και υπέροχος κόσμος

Μερικά χρόνια πριν ο μπαμπάς ενός από εμάς που δεν υπάρχει πια, ο μπαμπάς
    ενός αγγέλου με το νούμερο 24 στο φέρινγκ και στη καρδιά, μας περιέγραψε έτσι…
    «…Μου είχε μιλήσει πολύ για σας αλλά για να πω την αλήθεια δεν έδωσα και πολύ βάση. Εκείνος όμως που ήταν μεγάλος ξεροκέφαλος σας σύστησε έναν προς ένα. Όλους αυτούς τους νέους που γνώρισα θα μπορούσα να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω σαν να ήταν δικά μου παιδιά. Βυθισμένοι μέσα στις μαύρες δερμάτινες φόρμες τους με τα φανταχτερά τους κράνη, όλοι τους αληθινοί σκληροί άντρες! Μια παρέα που στο δρόμο δε κατεβάζει ποτέ το βλέμμα.

Αν όμως κάποιος σηκώσει τις μαύρες ζελατίνες που θυμίζουν Αρειανούς, θα δει ένα ζευγάρι υπέροχα καθαρά μάτια, πρησμένα από αληθινά δάκρια, που μέσα τους
    μπορείς να βυθιστείς και να φτάσεις μέχρι τη ψυχή, διαπιστώνοντας πόσο καθαρή είναι! Βγάλτε τους τη φόρμα και θα ανακαλύψετε ότι μέσα της κρύβονται μεγάλα παιδιά ερωτευμένα με τη ζωή, ερωτευμένα με τα Σαββατοκύριακα τα γεμάτα μπριζόλες και λουκάνικα, αλλά ακόμα με την ανάγκη του πατέρα και της μητέρας,
    όταν η ζωή τους παίζει σκληρά…»

Λένε ότι κάθε φορά που καβαλάμε, στη σέλα μαζί μας ανεβαίνουν άγγελοι και διάβολοι… Είναι αλήθεια!
    Αντιπροσωπεύουν αυτή τη διπολικότητα που κάνει τον κόσμο μας να ζει γεμάτο από συναισθήματα, τόσο έντονα που μερικές φορές νομίζεις ότι η καρδιά θα πεταχτεί έχω από τα στήθια και θα αρχίσει να τρέχει μόνη της ουρλιάζοντας!
    Διάβολοι που μας γυρνάνε το καρπό με τρόπο πολλές φορές παράλογο και βίαιο,
    με την αδρεναλίνη φτάνει κατευθείαν στο μυαλό, αφήνοντας σε να τρέμεις για ατελείωτα δευτερόλεπτα...

Άγγελοι που έχουν το πρόσωπο και τη φωνή όλων αυτών που δεν είναι πια μαζί μας, όλων αυτών που αγαπήσαμε, όλων των φόβων μας και των εμπειριών μας που φτιάχτηκαν απ´ τα σπασμένα κόκαλα μας.
    Ναι είναι αλήθεια, με τη μοτοσικλέτα μπορείς να σκοτωθείς!
    Συμβαίνει, μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε από μας και μπορεί να χτυπήσεις, να πονέσεις (και πονάει πολύ), είναι όμως αλήθεια ότι η ζωή μετασχηματίζεται σε υπέροχες αναμνήσεις, σε στιγμές αιώνιες, σε γέλια τόσο δυνατά που μπορούν να φέρουν τον ήλιο ακόμα και σε μια κρύα βροχερή μέρα του Νοέμβρη. Μιλήστε με τον καθένα από μας και πείτε του να σας διηγηθεί μια βόλτα που έκανε, ένα ανέκδοτο, μια στροφή και χαθείτε μέσα σε εκείνο το βλέμμα που πετάει σπίθες, μέσα στα γέλια και τα χαμόγελα που αβίαστα χαράζουν το μέτωπο και το πρόσωπο.
    Μιλήστε στον καθένα από μας και ρωτήστε τον, τι θα απογίνει την ημέρα που θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από αυτό του το πάθος και ετοιμασθείτε να ακούσετε τη κραυγή της σιωπής, να δείτε το παιδικό βλέμμα να χάνεται και τη θέση του να παίρνει το βλέμμα του ναυτικού που ζει στη στεριά ή του πιλότου δεμένου στη γη!

Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί…

Αν ακόμα δεν έχετε καταλάβει… Αφήστε το, δε θα καταλάβετε ποτέ…
    Μα αν αύριο τύχει να πάτε στη θάλασσα με το αμαξάκι σας και την οικογένεια σας
    και δείτε το γιο σας να χαιρετάει μέσα από τ' αμάξι έναν από μας σα τρελός, μη προσπαθήσετε να καταλάβετε ούτε κι αυτόν!
    Το παιδί μέσα από το υποσυνείδητο του, βλέπει σε μας αυτή τη σπίθα που εσείς δεν ήσασταν ικανοί να του γεννήσετε. Κι αν δείτε το μοτοσικλετιστή να ανταποδίδει το χαιρετισμό… δεν υπάρχει τίποτε το περίεργο.
    Οι άγγελοι στη γη χαιρετιούνται πάντα, μα όποιος έχασε τα φτερά του το έχει ξεχάσει προ πολλού !

Μοτοσικλετιστές... περίεργος και υπέροχος κόσμος.
    Ευτυχής να είμαι ένας απ αυτούς.
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ενα απο τα καλυτερα βιντεο που εχω δει ποτε....

:a19: :a19: :a19: :a19: :a19: :a19:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πολυ ομορφο!

Τα ειπες ολα...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Τα ειπες ολα...
    Μεταφραση απο βιντεο του youtube ειναι φιλε μου...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όποιος και όπου και σε όποια μορφή και αν το έγραψε, θα έλεγα οτι ακουμπάει όντως ευαίσθητες χορδές που δύσκολα μπορείς να κατανοήσεις αν δεν έχεις πάει μια βόλτα-εκδρομή με μηχανή ... αν δεν είναι η μηχανή καθημερινό σου μέσο μετακίνησης.

Εμπλουτισμένο απο συναισθηματική υπερβολή που νιώθουμε οι περισσότεροι στο θέμα αυτό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    θα έλεγα οτι ακουμπάει όντως ευαίσθητες χορδές που δύσκολα μπορείς να κατανοήσεις αν δεν έχεις πάει μια βόλτα-εκδρομή με μηχανή ... Ετσι ακριβως ειναι, τα ειπες ολα φιλε μου ( ευαισθητες χορδες )
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της boldor900f
    Μοτοσικλετιστές... περίεργος και υπέροχος κόσμος.
    Ευτυχής να είμαι ένας απ αυτούς.

:a19:
    gate 7
    red or dead

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Μεταφραση απο βιντεο του youtube ειναι φιλε μου...
    Δωσε Link... Είμαι σίγουρος πως αξίζει να το δω!!!
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Πολυ ωραιο φιλε μου το κειμενο σου!

*************** www.motodevils.gr ***************

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Μ@λάκες... το διάβαζα στη γυναίκα μου και με πήραν τα ζουμιά. Σας αγαπώ... μας αγαπώ όλους
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
    Μ@λάκες... το διάβαζα στη γυναίκα μου και με πήραν τα ζουμιά. Σας αγαπώ... μας αγαπώ όλους
    Εμενα με παιρνουν καθε φορα που βλεπω το βιντεο...

youtube--> motorcyclist soul--> search

Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
    ναι ρε παπάρα
    ριξτα μας τώρα και καλα για παρηγοριά
    ΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΊΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙΣ

Εσείς ειστε ο υπέροχος κόσμος των μηχανόβιων??
    :rotflmao: :rotflmao:
    στο καλό σας, θα κατουρηθώ απ τα γέλια:rotflmao:

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ναι ρε παπάρα
    ριξτα μας τώρα και καλα για παρηγοριά
    ΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΊΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙΣ

Εσείς ειστε ο υπέροχος κόσμος των μηχανόβιων??
    στο καλό σας, θα κατουρηθώ απ τα γέλια:rotflmao:

Πάρε με Χρήστο πάρε με!!! Και σου υπόσχομαι να σου κάνω... κουρκουμπέδες και βιδωτές
    χαχαχαχαχα
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

-------------------- Το avatar του/της jfx
    καλα έχουνε πολύ πλάκα κάτι τετοια. απορώ τι αρεσει σε μερικους, σε τετοιου ειδους κείμενα.

Ειμαστε σκληροι αντρες, είμαστε σαν τα παιδιά , ειμαστε άγγελοι κτλ... χαχαχα σιγα τ' άυγα!
    το μονο κοινο που έχουμε μεταξύ μας είναι οτι μας αρέσει να καβαλάμε μηχανακια! Μόνο αυτο!

το ότι καβαλάς μηχανακι, δε σε κανει ουτε σκληρο αντρα ουτε αγγελο ουτε κωλόπαιδο ουτε τιποτα άλλο.

ο μονος λόγος για τον οποιο πιστευω οτι αρεσει ενα τετοιο κείμενο είναι μια αναγκη για επιβεβαιωση του εγώ μας, της διαφοτρετικοτητας μας, της ανωτερότητας μας. βλακειες δλδ!

η περισσότερη πλάκα ειναι σε αυτους που λενε ότι η μηχανή ειναι ιδεολογία ή τρόπος ζωής!
    χαχαχααχ! νταξει κι εγω μονο με μηχανακι κινούμαι και ταξιδευω και δεν το κανω απο αναγκη, θα μπορουσα να ειχα και αυτοκίνητο αλλά δε θα το πω και τρόπο ζωής. Ναι , περναω πολλες ώρες στη σέλα και πολλες ώρες κανω πράγματα που αν δεν ειχα μηχανακι δε θα τα εκανα, όμως αν φτασω στο σημειο η ζωη μου να είναι αποκλειστικά "μηχανοκεντρικη" και μονο... τοτε κάτι κάνω λάθος :P

Αυτα!
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περίεργος θόρυβος με έκτη και 7000 στροφές
    από Roadrunner650 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 12:57
  2. Εδω ο κοσμος καιγεται και.....!
    από OzZzZzY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2008, 11:00
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2008, 22:30
  4. εδω ο κόσμος καίγεται και το μ#$νί χτενίζεται...
    από ronin1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2006, 10:37
  5. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ***ί χτενίζεται....
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2006, 13:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF