Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Aftermarket Εξάτμιση νομιμότητα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog

ναι καλά :rotflmao: :rotflmao:

Εξωτερικο δεν εχω ταξιδεψει αλλα απο πολλα ταξιδιωτικα παιδιων εδω μεσα το αντιθετο εχω καταλαβει...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog

λοιπόν θα γράψω τι παρατήρησα εκ πείρας απ' τα πολύ ολίγα χλμ. που έχω κάνει έξω.

με ταπωμένη aftermarket είσαι οκ ΠΑΝΤΟΥ . & - δεν χρειάζετε να βάλεις μαμίσια πάνω για το ταξίδι

τώρα περί ΜΩΤ όσο δεν υπερβαίνεις τα 50 και είσαι παναγίτσα μες στα κωλοχώρια τους (αυτά που θεωρούν τέλος πάντων κατοικημένες ζώνες) είσαι οκ. ακόμη και κανά καγκουριλίκι να ρίξεις επειδή είσαι ξένος παίζει να στην χαρίσουν, αλλά όχι συνέχεια έτσι;

στην autostrada προσωπικά δεν είδα κανέναν ντόπιο να πάει κάτω από 150-160. για να μην μιλήσω για τους αμίμητους ελβετούς-αυστριακούς κουτάκηδες που τα πάσα τους τα πάνε τάγμα θανάτου
    :rotflmao: :rotflmao:

ναι καλά :rotflmao: :rotflmao:

στην ελβετία μόνο να προσέχεις λίγο. όριο στις εθνικές τους 130+20 που έχεις πάντα αέρα+το κλέψιμο του κοντέρ μέχρι 150-160max είσαι ασφαλής.. απλά είναι οι μόνοι αυστηροί στα όρια ταχύτητας στις εθνικές. κατά τα άλλα ελβετοί αυστριακοί έχουν το καλό ότι σε σφιχτό επαρχιακό (πχ. αη γιάννης φάση) έχουν όριο 100... όχι 60.. με αποτέλεσμα να πας με το όριο ή κάτι παραπάνω και να το φχαριστιέσε γιατί στρίβεις :rotflmao: :rotflmao:
    Ωραίος φίλε. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις-info. Τα όρια που λες παίζουν και μάλιστα παίζουν και τα 180+ στην autostrada χωρίς ως ώρας να του έχουν έρθει κλήσεις απο πέρισι :P

camen όταν η τελική σου είναι 160..δε σημαίνει οτι τα πας κ όλας μόνιμα ούτε οτι είσαι ο καλυτερος του χωριού απο θέμα ενεργητικής ασφάλειας. Αν έχεις τη δυνατότητα να έχεις τελική 180 το κάνεις..πάλι χωρίς να σημαίνει πάλι οτι θα πηγαίνεις 180 ;-)
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Εξωτερικο δεν εχω ταξιδεψει αλλα απο πολλα ταξιδιωτικα παιδιων εδω μεσα το αντιθετο εχω καταλαβει...
    Μπορώ τώρα να το αφήσω ασχολίαστο αυτό?Με το ΚΤΜ σου..απλά δε θα πας εξωτερικό. Οι λόγοι είναι πολλοί...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.Πρώτα το πουλάς..μετά αγοράζεις κάτι άλλο και πάς. Άντε έστω και ένα 990 με ρίσκο να ξεμείνεις απο καμια αντλία αλλά με το θετικό οτι υπάρχει παντού σωστό σέρβις..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Μπορώ τώρα να το αφήσω ασχολίαστο αυτό?Με το ΚΤΜ σου..απλά δε θα πας εξωτερικό. Οι λόγοι είναι πολλοί...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.Πρώτα το πουλάς..μετά αγοράζεις κάτι άλλο και πάς. Άντε έστω και ένα 990 με ρίσκο να ξεμείνεις απο καμια αντλία αλλά με το θετικό οτι υπάρχει παντού σωστό σέρβις..
    ΚΤΜ αδερφε...Ολα τα αλλα ειναι για αδερφες...
    Οταν καβαλησεις θα το καταλαβεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από posnightmist
    Πως?
    Επειδή δεν απαντήθηκε...θα σου πω από την "πείρα" μου.
    Η τάπα, οπτικά, είναι 1 κύλινδρος, με διάμετρο μικρότερη από αυτή της εξάτμισής σου.
    Αυτό το κυλινδράκι, εφαρμοζεται μέσα και στην άκρη του στομίου. Μάλλον, βιδώνεται πάνω στην εξάτμισή σου.
    Αυτό. Σε οποιοδήποτε εξατμισά, μπορεί να γίνει αυτό.

Ελπίζω να κατατόπισα.

ναι ναι.. ευτυχώς που το 990 δεν μ έχει αφήσει ακόμη στο δρόμο εκτός από βενζίνη..σ αντίθεση με κάτι γιαπωνέζικα πουχουν περάσει απ' τα χέρια μου.. ή μήπως δεν ξέρω LC4 πουχει πάει ιταλία... αχ ναι... θυμάμαι 2

ευτυχώς που τα λέμε μεταξύ μας για πλάκα

"σπάνε τα κτμ" ο ένας, "εξωτερικό με μαμά εξατμίσεις, 120 max και την παναγιά την προυσιώτισα στα φέρινγκ για να μην σε γράψουν", ο άλλος, μοτοσυκλετιστές ένας περιέργος και υπέροχος κόσμος.. :rotflmao: :rotflmao:
    Fuck the universe.

Παλαιό μέλος
    Ασχολίαστος camen. Τουλάχιστον καβάλησε ένα ΚΤΜ της προκοπής για να βγάλεις συμπέρασμα της προκοπής γτ με το Lc4 θα σου μείνει κανα κουσούρι και θα κουνάς τον ώμο σαν τον Μητσοτάκη.

Συμπέρασμα ως ώρας βάζω τη yoshi, την οδηγώ σεμνά και ταπεινά α λα Καραμανλής και νο πρόμπελμ.

Πολύ ΝΔ μάζεψα στο τελευταίο ποστ..

Παλαιό μέλος
    ghostrider όλα σχετικά είναι και όλα και σπάνε και χαλάνε. Το 990 έιναι ένα αξιοπρεπέστατο ΚΤΜ. Τώρα το lc4 και τους κατόχους του δε το αποκαλώ και μοτοσυκλέτα-μοτοσυκλετιστές αλλά μαζόχα-μαζοχιστές. Έχεις δει καναν 30ρι (δε λέω παραπάνω) με Lc4 που να νομίζει όπως ο camen οτι όλα τ άλλα είναι γι αδερφές?

operater ακριβώς αυτό είναι η τάπα :-)

ghostrider όλα σχετικά είναι και όλα και σπάνε και χαλάνε. Το 990 έιναι ένα αξιοπρεπέστατο ΚΤΜ. Τώρα το lc4 και τους κατόχους του δε το αποκαλώ και μοτοσυκλέτα-μοτοσυκλετιστές αλλά μαζόχα-μαζοχιστές. Έχεις δει καναν 30ρι (δε λέω παραπάνω) με Lc4 που να νομίζει όπως ο camen οτι όλα τ άλλα είναι γι αδερφές?

operater ακριβώς αυτό είναι η τάπα :-)
    KTM ready to race

Kρατα το t-max και βαλε και καμια akrapovic μπας και παρεις κανεναν ιππο...

Παλαιό μέλος
    Για yoshimura πάω..δεν ασχολούμαι με Ευρώπη, japan xaxax

Ίππο θα πάρω..ταξιδάκι χωρίς κουσούρια θα ξαναπάω. Και το κλασικό, το scooter μου σ έχει, τουλάχιστον μέχρι να πάρεις ένα μηχανάκι της προκοπής, ακόμα και ΚΤΜ :rotflmao:

Μη σε πάρει απο κάτω που σ έχει ένα scooter ε?Ούτε ν αναρωτηθείς γιατί. Σκέψου μόνο οτ ξεκινάς ένα 3λεπτο αργότερα, γιατί αν ξεκινήσεις κρύος η μία και μοναδική μπιέλα σου μπορεί να καρφώσει κανα πιστόνι στην κεφαλή-τεπόζιτο :rotflmao:

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τον camen για την ψυχαγωγία

camen για την ψυχαγωγία

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν όλα πανε καλά την άλλη βδομάδα όλα πάνω και βουρ για χάρτες..θα ρθεις ν αντιγράψω λίγο απο ΚΤΜ?

Αν όλα πανε καλά την άλλη βδομάδα όλα πάνω και βουρ για χάρτες..θα ρθεις ν αντιγράψω λίγο απο ΚΤΜ?
    Πολλοι εχουν προσπαθησει να αντιγραψουν τα ΚΤΜ αλλα μεχρι στιγμης δεν...
    Εγω διαφωνω καθετα παντως με αυτο που θες να κανεις...
    Απο εκει κ περα,δικα σου τα λεφτα δικος σου και ο κοπος

παίδες μην τα μπερδεύετε... άλλο ειναι το θέμα μας...

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    έφτασα μέχρι Ολλάνδία το Μάϊο με Leovince ταπωμένη. δεν με ενόχλησε κανένας και πουθενά. οι πιο αυστηροί είναι οι ελβετοί που σε τσεκάρουνε στα σύνορα. κοιτάξανε την εξάτμιση και δεν μίολησε κανένας. αυτό με τους ελβετούς στο λέω γιατί μια παρέα φίλων μου (και ο ξάδερφός μου μαζί που είναι αξιόπιστη πηγή για εμένα) ταξιδέψανε ξετάπωτοι όλη την Ιταλία (ρίσκο βέβαια αλλά δεν τουσ σταματήσανε) και όταν φτάσανε στα σύνορα με Ελβετία τους λέει ο μάστορας στα σύνορα where are your DB killers? you can't pass through the country without them.... φαντάσου την πλάκα που έπαθε όταν είδε 5 μηχανάκια να σταματάνε στην άκρη και να βγάζουν τους σιγαστήρες απο τις βαλίτσες και να τους τοποθετούν...
    εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως άν έχει έγκριση η εξάτμιση και σιγαστήρα πάνω δεν θα σου μιλήσουνε...
    άντε και καλό ταξίδι!!!!!
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBF-600 και aftermarket εξάτμιση.
    από makis206 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 118
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2018, 16:37
  2. RT 1150 και aftermarket εξατμιση
    από konsttanttinos στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0