Σας είδα όλους εσάς με τα ss σας σήμερα που ανεβοκατεβαίνατε τα στροφιλίκια στην λ. Διονύσου από και προς Ν. Μάκρη. Σας χαιρετούσα έναν προς έναν. Όλοι με πλήρη εξοπλισμό. Καλά χιλιόμετρα σε όλους.![]()
![]()
Σας είδα όλους εσάς με τα ss σας σήμερα που ανεβοκατεβαίνατε τα στροφιλίκια στην λ. Διονύσου από και προς Ν. Μάκρη. Σας χαιρετούσα έναν προς έναν. Όλοι με πλήρη εξοπλισμό. Καλά χιλιόμετρα σε όλους.![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σας είδα με 2 μαύρα golf ανεβαίνοντας προς Ελάτη Τρικάλων...και οι 2 κατεβαίνατε, κάνατε σινιάλο, ανταπέδωσα και χαιρέτησα με το χέρι, και σας είδα να χαιρετάτε κι εσείς μέσα από το αμάξι...
Μάλλον κατά λάθος βγήκατε βόλτα με το αμάξι...''δικοί μας'' είστε...![]()
![]()
υγ: Δημήτρη (dimk30) και Νόπη χάρηκα για τη γνωριμία και τη βόλτα...θα τα ξαναπούμε...![]()
υγ: κι ας ψιλοέβρεχε...![]()
![]()
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Αρα καλά και δεν μίλησα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
η ευη δεν εχει πρασινο μηχανακι![]()
:smilea:
ρε συ εγω εχω το γρηγοροΑρχικά δημιουργήθηκε από NikosO
Αρα καλά και δεν μίλησα!!!!:smilea:
![]()
μαυρο
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εγω μιλάω για μηχανάκια (HONDA) και εσύ μου πετάς ένα "Γρηγορο"...οτι και να πεις,για kawa μιλάμε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε συ εγω εχω το γρηγορο![]()
μαυρο
![]()
ALERT!!!!"Αντιπαραθέσεις" μου μυρίζουν....![]()
εμενα παλι ανεκδοτα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosO
Εγω μιλάω για μηχανάκια (HONDA) και εσύ μου πετάς ένα "Γρηγορο"...οτι και να πεις,για kawa μιλάμε!!!
ALERT!!!!"Αντιπαραθέσεις" μου μυρίζουν....![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Σε ειδα κατα τις 19.00 στην Πανεπιστημιου με carbon κρανακι και dainese,καβαλα στο κλασικο Bmw σου.
Πολυ ομορφο το εργαλειο..
The only easy day was yesterday.
Νομίζω ότι ταπώθηκα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εμενα παλι ανεκδοτα :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
Καλούς δρόμους!!!!
Γειά σου φίλε Καπταιν !Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε φίλε...
εσύ με το ATV, τη γουρούνα, σήμερα το πρωί...
Το ATV το πήρες για γλυτώσεις την κίνηση; :rotflmao:
Για να κάνεις διηθήσεις; :rotflmao:
Σου είπαν οτι ειναι μηχανή; :rotflmao:
![]()
Πιθανότατα εγώ ήμουν επάνω στο ATV.Εάν η περιοχή ήταν Αργυρούπολη - Ελληνικό - Γλυφάδα, μάλλον εγώ ήμουν.Ήμουν και Ακόμα είμαι ψάρακας στο χώρο και αρχικά ήταν μεγάλο σοκ για μένα να βρίσκομαι στο δρόμο τόσο εκτεθειμένος. Πρέπει να αναγνωρίσεις ότι βρήκα το θάρρος να εγκαταλείψω το αυτοκίνητο. Το ATV δεν το πήρα για να γλυτώσω την κίνηση, το πήρα για να γλυτώσω τα λεωφορεία. Δεν το πήρα για να κινούμαι σε μεγάλους δρόμους - εάν το ήθελα αυτό θα έπαιρνα 2 τροχούς. Μέσα από στενά θέλω να κινούμαι προς το μετρό.
Ο λόγος που δεν κάνω διηθήσεις ακόμα, είναι ότι σκέφτομαι τα παλικάρια με τις μηχανές που ακολουθούν, εάν κολλήσω και δεν μπορώ να περάσω δεν θέλω να τους εμποδίζω.
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.
Να είσαι καλά !
P.S. Ξαναδιαβάζοντας το μήνυμά σου, προφανώς δεν ήμουν εγώ...respect στους δίτροχους ΠΑΝΤΑ !
Δεν ήσουν εσυ και λογω περιοχής αλλα και λόγω διηθήσεων. Αυτός που είδα εγώ έκανε (προσπαθούσε δηλαδή να κάνει) σφήνες αλλα κόλλαγε (λογικο).Αρχικά δημιουργήθηκε από YanniG
Γειά σου φίλε Καπταιν !
[...]
P.S. Ξαναδιαβάζοντας το μήνυμά σου, προφανώς δεν ήμουν εγώ...respect στους δίτροχους ΠΑΝΤΑ !
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κακως δε μιλησες, που ξερεις τι μπορει να εβγαζες...Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosO
Αρα καλά και δεν μίλησα!!!!:smilea:
Σωστό και αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
κακως δε μιλησες, που ξερεις τι μπορει να εβγαζες...
Σε ειδα σημερα, επειτα απο κάμποσους μηνες που δεν εισαι πια δική μου!
Η καρδιά μου στ αληθεια σφιχτηκε! Συγκινηθηκα!
Ημουν με το αμαξι κολημενος στην κίνηση! Σε γνωρισα αμεσως απο το μουτρο οπως ερχοσουν απο πισω μου!
Ησουν μοναδικη τελικα, αναμεσα σε τοσες αλλες σε αναγνωρισα χωρις ιχνος αμφιβολιας!
Μια χαρα σε πηγαινε κι αυτος που σε καβαλαγε!
Μου εχεις λειψει γμτ!
Να εισαι παντα καλα και "τουμπανη"!
![]()
Oι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σε ειδα σημερα, επειτα απο κάμποσους μηνες που δεν εισαι πια δική μου!
Η καρδιά μου στ αληθεια σφιχτηκε! Συγκινηθηκα!
Ημουν με το αμαξι κολημενος στην κίνηση! Σε γνωρισα αμεσως απο το μουτρο οπως ερχοσουν απο πισω μου!
Ησουν μοναδικη τελικα, αναμεσα σε τοσες αλλες σε αναγνωρισα χωρις ιχνος αμφιβολιας!
Μια χαρα σε πηγαινε κι αυτος που σε καβαλαγε!
Μου εχεις λειψει γμτ!
Να εισαι παντα καλα και "τουμπανη"!
![]()
The only easy day was yesterday.
sas vlepo potapa anthroparia mesa sto koutisas kathimerina na mou zalizete ta @@ giati tifloneste apo to fos tis mixanis k mou adapodidete me megales skales k me tiflonete giati eiste malakes me perikefalea ......
parte xabari einai h ergostasiaki thesi gia ta fota o dromos einai xalia k ta kolo aftokinitakiasas pou ta exete xamilosi pita h etsi erxonte apo to ergostasio (p.x. mx5)
min diamartireste k stamatiste na eiste h etia pou tha skototho giati me tiflonete ....
ZOA EEEEE ZOA
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete