Το διαβασα προχτες και φανταστηκα οτι ολο και καποιος θα το ειχε αναφερει.
Χτες , ολως τυχαιως , εμπλεξα στο κυκλοφοριακο κομφουζιο που ειχε δημιουργηθει.
και ενιωσα "καπως"![]()
http://www.madata.gr/epikairotita/social/49707.html
Το διαβασα προχτες και φανταστηκα οτι ολο και καποιος θα το ειχε αναφερει.
Χτες , ολως τυχαιως , εμπλεξα στο κυκλοφοριακο κομφουζιο που ειχε δημιουργηθει.
και ενιωσα "καπως"![]()
http://www.madata.gr/epikairotita/social/49707.html
κριμα πολυ κριμα ρε πστμ...
![]()
Και ρωτάει ο τροχύλιας
-Ήντα γινε?Πραμααααα του απαντάει ο καργιάτζουλας.....
Οι συγκεντρωμένοι ζητούν την πεζοδρόμηση της συγκεκριμένης διασταύρωσης.
Δε μ' αρέσει να προτρέχω, αλλα 16 & 18 χρονών και στο Μενίδι, χλωμό να φόραγαν κράνος...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κριμα![]()
![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Ειπα να μην το πω , αλλα μιας και εισαι πιο "αρεστος" στην κοινοτηταΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε μ' αρέσει να προτρέχω, αλλα 16 & 18 χρονών και στο Μενίδι, χλωμό να φόραγαν κράνος...![]()
καλα εκανες.
Επισης το δυσαρεστο ηταν οτι ολοι οι φιλοι τους στην κηδεια , με μηχανες , ξεκρανωτοι ολοι (ολοι ομως) και καγουρομηχανακια.
(Εντυπωση μου εκανε ενα λευκo TDM , οχι με after market εξατμισεις , αλλα με πριονισμενες τις μαμα , χαλαγε τον κόσμο )
Σιγά, αλίμονο εαν λέμε την άποψή μας βασει του αριθμού των ποστ (άσε που δεν ειμαι και αρεστός)Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
[...]αλλα μιας και εισαι πιο "αρεστος" στην κοινοτητακαλα εκανες.[...]
Τεσπά, κοιτάζω στο site και πέραν της αναφοράς του τραγικου γεγονότος διανθισμένου με μπόλικο μελό, για τις συνθήκες του ατυχήματος, κουβέντα.
Πώς να βελτιωθούμε όταν πάντα (νομίζουμε οτι πρέπει να) φταίνε οι άλλοι;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
M' αρέσει που έχεις αυτογνωσία ρε :rotflmao: ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
άσε που δεν ειμαι και αρεστός
έλα μου ντε ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πώς να βελτιωθούμε όταν πάντα (νομίζουμε οτι πρέπει να) φταίνε οι άλλοι;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πώς να βελτιωθούμε όταν πάντα (νομίζουμε οτι πρέπει να) φταίνε οι άλλοι;
Ακριβώς αυτό...Πάντα φταίνε οι άλλοι.Καλό τους ταξίδι,είμαι σίγουρος πως αν φορούσαν υποτυπώδη εξοπλισμό δε θα συζητούσαμε τώρα...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Γενικα απεχθανομαι τα ηλεκτρονικα μνυμοσυνα , αλλα εδω μιλαμε για 16 και 18 χρονων.
Αντε πες , αυτοι παει , φυγανε.
Φανταζεσαι τους γονεις της 16χρονης ? Ειναι τραγικο οπως και να το δουμε.
ξερουμε τι μηχανακι ηταν?πως εγινε τελικα,γιατι πολλα ακουγονται...εσυ που ησουν εκει πρεπει να ξερεις κατι για τα τα αιτια...
Δεν εχω ιδεα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
ξερουμε τι μηχανακι ηταν?πως εγινε τελικα,γιατι πολλα ακουγονται...εσυ που ησουν εκει πρεπει να ξερεις κατι για τα τα αιτια...
Απλα ετυχε τη μια μερα να το διαβασω , και την αλλη να περασω απο εκει.
Οντως το σημειο που εγινε ειναι μια αριστερη κατηφορικη στροφή με χαλια οδοστρωμα και στενευει αποτομα.
Μαλλον κουτακιας πηγαινε στο αντιθετο ρευμα και η μηχανη ετρεχε... και απ οτι ακουσα δεν φοραγαν κράνος. Η κοπελα ηταν μαθήτρια του γαμπρου μου.
τα παιδια ζούσαν στο Ολ. Χωριο οπου ζω και εγω.
Εμαθα και ετσι πρέπει να εγινε, οτι τα παιδια ηταν σταματημενα και δίπλα στην μοτο και συζητούσαν.
Ηρθε ενα τουτου με μεθυσμενο τον οδηγο, και τους πηρε σβαρνα.
Το δε παλικαρι επαθε απιστευτη ζημια ,,,,,,
Μπορει να ειμαι και λάθος, μεταφερω οτι ακουγεται......