Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Άλλη μια καταδίκη για πεζό... κάποια στιγμή έπρεπε να αλλάξει το καθεστώς..

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Metageitnion
    Δε θα δώσω δίκιο στους πεζούς αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη οι πεζοί χαίρουν άκρας προτεραιότητας σε οποιοδήποτε μέρος του δρόμου κυρίως στις διαβάσεις

Οχι ΚΥΡΙΩΣ στις διαβάσεις, ΜΟΝΟ στις διαβάσεις

Με άλλα λόγια ΜΟΝΟ εκεί από όπου ΟΦΕΙΛΟΥΝ να παιρνούν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Οχι ΚΥΡΙΩΣ στις διαβάσεις, ΜΟΝΟ στις διαβάσεις

Με άλλα λόγια ΜΟΝΟ εκεί από όπου ΟΦΕΙΛΟΥΝ να παιρνούν.

Δεν έχει περάσει ένα 10ήμερο από τότε που επέστρεψα και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι και στην Γερμανία και στην Αυστρία σε οποιοδήποτε σημείο του πεζοδρομίου να ήμουν και να έκανα την κίνηση να βγάλω το πόδι προς στο δρόμο δεν κόβανε απλά ταχύτητα σχεδόν σταματούσαν δεν γνωρίζω εάν είναι παρανομία αυτό το οποίο έκανα αλλά έως και περιπολικό σταμάτησε και όχι σε διάβαση πεζών!!!
    Μη μου τη μέρα τάρατε!

Δεν έχει περάσει ένα 10ήμερο από τότε που επέστρεψα και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι και στην Γερμανία και στην Αυστρία σε οποιοδήποτε σημείο του πεζοδρομίου να ήμουν και να έκανα την κίνηση να βγάλω το πόδι προς στο δρόμο δεν κόβανε απλά ταχύτητα σχεδόν σταματούσαν δεν γνωρίζω εάν είναι παρανομία αυτό το οποίο έκανα αλλά έως και περιπολικό σταμάτησε και όχι σε διάβαση πεζών!!!
    αν ποτέ πας βόλτα προς αγγλία, μην το κάνεις το πείραμα ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    "Ο οδηγός έπεσε στο οδόστρωμα και υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπαραχνοειδή αιμορραγία εγκεφάλου, τα οποία προκάλεσαν βαρύ εγκεφαλικό οίδημα και τελικά απεβίωσε."

Γιατί μου δίνεται η εντύπωση πως δεν φορούσε κράνος??

Το ηξερα το παλικαρι, ειταν κουμπαρος του γειτονα μου και παρκαριζε την μοτο του ( XJR 1300 ) μπροστα στο σπιτι μου. Ειχε και ενα παιδι.
    Πουθενα δεν ειπωθηκε ομως οτι το κρανος του (των 700 euro) το ειχε μονιμα δεμενο στη σελα...
    Απο το πεσιμο μηχανακι δεν επαθε σχεδον τιποτα, μαλιστα μετα απο καιρο η οικογενεια του μου προτεινε να το αγορασω 5 χιλιαρικα (τιμη γελοια για καινουργια μοτο ) αλλα ειμουνα συντετριμενος και δεν θα την επαιρνα ουτε τζαμπα.
    Κριμα, κριμα κριμα το παιδι.

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
    Ο πιο συναρπαστικός δρόμος για να πάρεις παραμάζωμα πεζό είναι η οδός Πειραιώς στο ανέβασμα κυρίως, στα τελευταια 500 μέτρα πρίν φτάσεις στην Ομόνοια.
    Περνάνε τον δρόμο ασύστολα δεκάδες Πακιστανοί, Κινέζοι και διάφοροι μελαμψοί απροσδιόριστου προέλευσης έχοντας σκοπό νομίζεις κατευθείαν για να πέσουν πάνω σου!
    Δινουν την αίσθηση ότι αγνοούν το τί μπορεί να συμβεί αν πέσει πάνω τους μια μηχανή που μαζί με τον αναβάτη της ζυγίζει ακόμα και 300 κιλά!
    Αν τους κορνάρεις δε, εκνευρίζονται και συνεχίζουν ατάραχοι την πορεία τους!
    Είμαι πολύ περίεργος αν περνούσα μια μέρα το δρόμο αυτό οδηγώντας κανένα... SCANIA με αεροτενόρους πως θα αντιδρούσαν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Αντε μπράβο!!! Το βρήκαμε πάλι το πρόβλημα.

Ενώ οι Έλληνες, οι οποίοι τηρούν πάντα τους νόμους και τον ΚΟΚ, περνάν μόνο από τη διάβαση και εφόσον έχει ανάψει πράσσινο το φανάρι για τους πεζούς...

Ααααα.... Δεν το πήγα φυλετικά ούτε ρατσιστικά.
    Απλά ανέφερα αυτό που έχω παρατηρήσει. Δεν φταίω εγώ αν είναι.... κινεζομελαμψοί αυτοι που επιτίθονται με τασεις αυτοκτονίας στις μηχανές στο κέντρο της Αθήνας!
    Τα παράπονα σας στον Δήμαρχο (Αθηναίων)

Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

που όταν μερικοί εδώ μέσα λέγαμε ότι ΔΕΝ έχει (πάντα δίκιο) πέσαν να μας φάνε.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    το ότι σε ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ή ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ (κυρίως για να μην βρουν τον μπελά τους) δεν σημαίνει ότι έχεις εκ νόμου την προτεραιώτητα.

Ο πεζός, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, που κυκλοφορούν στους δρόμους είναι υποχρεωμένος να υπακούει στον ΚΟΚ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat

Πουθενα δεν ειπωθηκε ομως οτι το κρανος του (των 700 euro) το ειχε μονιμα δεμενο στη σελα...

Give me fuel, Give me fire

Φίλε μου ήμουν 5 μήνες στη Γερμανία το 2005. Όσες φορές πήγα να περάσω το δρόμο χωρίς διάβαση, οι οδηγοί ούτε που σήκωναν το πόδι από το γκάζι. Μάλιστα, μια φορά στις 2 το ξημέρωμα πήγα να περάσω άδειο δρόμο από τη διάβαση με κόκκινο το φανάρι των πεζών και παραλίγο να με γράψει η αστυνομία. Ήμουν με έναν Ισπανό συμφοιτητή μου και μας τη χάρισαν επειδή ήμασταν φοιτητές από άλλες χώρες.
    I would rather make history than read about it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Φίλε μου ήμουν 5 μήνες στη Γερμανία το 2005. Όσες φορές πήγα να περάσω το δρόμο χωρίς διάβαση, οι οδηγοί ούτε που σήκωναν το πόδι από το γκάζι. Μάλιστα, μια φορά στις 2 το ξημέρωμα πήγα να περάσω άδειο δρόμο από τη διάβαση με κόκκινο το φανάρι των πεζών και παραλίγο να με γράψει η αστυνομία. Ήμουν με έναν Ισπανό συμφοιτητή μου και μας τη χάρισαν επειδή ήμασταν φοιτητές από άλλες χώρες.
    Χμμ... ποιον να πιστεψουμε τωρα αραγες; Τους δεκαδες μεταναστες, γνωστους και φιλους, που μαρτυρουν τα ιδια με αυτα που λεει ο Metageitnion ή εσενα που μετα απο τις εκκεντρικες αποψεις πως αν δεν ειναι σε διαβαση καποιος πρεπει να το σανιδωνουμε στο πατωμα κι οποιον παρει ο χαρος, θυμηθηκες πως οταν πηγες στη Γερμανια, οι Γερμανοι οδηγοι οταν εβλεπαν πεζο εκτος διαβασης ξυπνουσε μεσα τους ο Χιτλερ και προσπαθουσαν να σε πετυχουν μεσα στο σημα του μερκεντε τους; That is a toughie!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Χμμ... ποιον να πιστεψουμε τωρα αραγες; Τους δεκαδες μεταναστες, γνωστους και φιλους, που μαρτυρουν τα ιδια με αυτα που λεει ο Metageitnion ή εσενα που μετα απο τις εκκεντρικες αποψεις πως αν δεν ειναι σε διαβαση καποιος πρεπει να το σανιδωνουμε στο πατωμα κι οποιον παρει ο χαρος, θυμηθηκες πως οταν πηγες στη Γερμανια, οι Γερμανοι οδηγοι οταν εβλεπαν πεζο εκτος διαβασης ξυπνουσε μεσα τους ο Χιτλερ και προσπαθουσαν να σε πετυχουν μεσα στο σημα του μερκεντε τους; That is a toughie!

δοκίμασε να το κάνεις στην αγγλία κι αν δεν ακούσεις το αμάξι να μαρσάρει κιόλας (όταν είσαι εκτός διάβασης) έλα να το ξαναπείς

επίσης ποιος είπε ότι σταματάνε ΠΑΝΤΑ στις διαβάσεις ή ΔΕΝ περνάνε με κόκκινο;
    σαφώς γίνεται σε ποσοστό που φαίνεται αστείο συγκριτικά με Ελλάδα αλλά μέχρι το ποτέ έχει απόσταση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Δεν είπα ότι πατούσαν το γκάζι και σε σημάδευαν, αλλά ότι δεν τους συγκινούσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι περνούσες το δρόμο από σημείο που δεν υπάρχει διάβαση. Μού έτυχε ακόμα και να μου την πει οδηγός όταν περασε από δίπλα μου. Ίσως βέβαια να παίζει ρόλο ότι ήμουν ανατολική Γερμανία και η νοοτροπία σε σχέση με τη δυτική απέχει έτη φωτός. Επίσης στο Βερολίνο μου την είπε γιαγια όταν πέρασα από τη διάβαση με κόκκινο, παρόλο που ο δρόμος είχε 2 μέτρα πλάτος και δεν περνούσε αυτοκίνητο.
    I would rather make history than read about it.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αλλη μια ερωτηση για κομπιουτεραδες...
    από devil's animal στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2010, 11:08
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2009, 08:14
  3. Άλλη μία θεωρία για τις γυναίκες
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2007, 01:44
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2005, 19:16
  5. Άλλη μια προτροπή για κράνος