εγω θα επελεγα το 3,περνωντας τα δωρα,εφοσον ομως μου επετρεπαν να κανω επεκταση εγγυησης μεσα στην 2ετια και θα την πληρωνα οποτε μπορουσα.
οταν με το καλο...καλες βολτες!![]()
εγω θα επελεγα το 3,περνωντας τα δωρα,εφοσον ομως μου επετρεπαν να κανω επεκταση εγγυησης μεσα στην 2ετια και θα την πληρωνα οποτε μπορουσα.
οταν με το καλο...καλες βολτες!![]()
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
επειδή για το F ενδιαφέρομαι και του λόγου μου , από κοντά και μαγαζί δεν είδα κάτι το εξαιρετικό .
7700 μετρητά με πινακίδες μέσα και δώρο μια ψηλότερη ζελατίνα kawasaki που ζήτησα .Μια φορα εγώ του είπα για το μαύρο με το γκρι στην ποδιά το οποίο μάλλον ειναι 2010 χρώμα και ίσως μου είπανε να έχει και άλλη τιμή ....
Anritsu:To μαύρο με γκρι ποδιά είναι το μοντέλο του 10 όντως (το οποίο δε μου αρέσει)θα έρθει απρίλιο μου είπαν απο αντιπροσωπεία και θα κοστίζει αρκετά πάνω (κοντα στα 1000)Τώρα με ποια λογική δεν ξέρω..Το μαγαζί που βρήκα εγώ είναι επί της μιχαλακοπούλου και θα το φέρει εισαγωγή
Αvate σε ευχαριστώ πολύ..σε 12-14 μέρες θα είναι εδώ είπαν...να δούμε
Αντε με το καλο!!
Περιμενω σαν τρελος τις φωτο και τα πρωτα σχολια απο την συμπεριφορα της κουκλας!!
φίλε κώστα δες και αυτό: http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=85765 από το site για να δεις μια παρουσίαση από μέλος..εσύ το νιτζάκι έχεις τώρα ε?![]()
Δυστηχως αυτη την στιγμη ειμαι σε αυτη την κατασταση!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
φίλε κώστα δες και αυτό: http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=85765 από το site για να δεις μια παρουσίαση από μέλος..εσύ το νιτζάκι έχεις τώρα ε?![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=95484
απλα με εψησε ενας φιλος για το ερ6 και με προυποθεση να πουλησω το δικο μου και μονο τοτε![]()
![]()
Πήρα το καινούργιο er-6n από μαγαζί της αντιπροσωπείας τον Ιούλιο (παραλαβή Σεπτέμβριος 2009), και αντί για έκπτωση μου πρότειναν ως "δώρα" διάφορα extra (μανιτάρια, σχάρα, βαλίτσα κ.ά.). Είναι Φεβρουάριος του '10 κι ακόμη τα αξεσουάρ δεν έχουν έρθει... Φοβού τις αντιπροσωπείες και δώρα φέρουσες...![]()
Dura lex, sed lex.
απο την επισημη?γιατι μανιταρια η καβα η επισημη δεν εχει..ναι το ξερω ολα αυτα ειναι μετρα εντυπωσιασμου.Τελικα επελεξα πιο απτα δωρα..οπως αδεια,τελη,πινακιδες,συναγερμο.η μηχανη ειναι στο μαγαζι εν τω μεταξυ και περιμενω τα χαρτια...ελπιζω να την παρω μεχρι την παρασκευη γιατι αλλιως παμε για την αλλη βδομαδα...
εχετε να προτεινετε καποια ασφαλιστικη?να βαλω μεσα και κλοπης η όχι?(δεδομενου οτι εχω παρκινγκ)
Η απάντησή τους ήταν ότι δεν μου δίνουν τα αξεσουάρ που μου υποσχέθηκαν (!) γιατί ακόμη δεν έχει δώσει κωδικούς ο εισαγωγέας στην Ευρώπη (η Ολλανδία δηλαδή!) και άρα δεν μπορούν να τα φέρουν κι αυτοί (...) Όμως ΘΑ είναι μέσα στον καινούργιο κατάλογο που τον περιμένουν ... άμεσα εδώ και έξι μήνες... Ερώτηση κρίσεως: Τότε γιατί μου τα υποσχέθηκαν;Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Τώρα τα φτιάχνουν τα αξεσουάρ;![]()
Dura lex, sed lex.
Αν έχεις κλειστό πάρκινγκ και καλό συναγερμό (το er-6 δυστυχώς ΔΕΝ έχει immobilizer) η ασφάλιση κλοπής είναι μάλλον περιττό έξοδο. Γιατί και να στο κλέψουν, θα σου δώσει τα μισά χρήματα απ'ό,τι θα το ασφαλίσεις μετά από κανα χρόνο.... Τσεκαρισμένα πράγματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
εχετε να προτεινετε καποια ασφαλιστικη?να βαλω μεσα και κλοπης η όχι?(δεδομενου οτι εχω παρκινγκ) [/B]
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Αν έχεις κλειστό πάρκινγκ και καλό συναγερμό (το er-6 δυστυχώς ΔΕΝ έχει immobilizer) η ασφάλιση κλοπής είναι μάλλον περιττό έξοδο. Γιατί και να στο κλέψουν, θα σου δώσει τα μισά χρήματα απ'ό,τι θα το ασφαλίσεις μετά από κανα χρόνο.... Τσεκαρισμένα πράγματα.Το καινούριο μοντέλο δεν έχει immobilizer?
Ερώτηση ρε παιδες.. το λευκό που έχει φόρα μόστρα στο site κυκλοφορεί? Το φαίρνουν οι αντιπροσωπείες?
Υ.Γ. Επειδή είμαι στο μηδέν και απο άλλο μερος καινούριος στην πρωτεύουσα,εαν κάποιος έχει να μου προτείνει αντιπρόσωπο να πάω να μιλήσω θα ήμουν υπόχρεος... (pm εαν επιτρέπεται)
Ο γιες! Το καινούργιο μοντέλο ΔΕΝ έχει immobilizer...
![]()
![]()
Σε άσπρο βγαίνει, το έχω δει με τα μάτια μου παρκαρισμένο έξω από την Ευελπίδων. Είναι μεν αντικειμενικά ωραίο αλλά,.... πώς να το πω..... έτσι όπως ήταν έξω από την Ευελπίδων,... και άσπρο.... ο φάρος του έλειπε (κατάλαβες τώρα).![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
θελεις οπωσδηποτε καινουργιο?Αρχικά δημιουργήθηκε από wisesif
Το καινούριο μοντέλο δεν έχει immobilizer?
Ερώτηση ρε παιδες.. το λευκό που έχει φόρα μόστρα στο site κυκλοφορεί? Το φαίρνουν οι αντιπροσωπείες?
Υ.Γ. Επειδή είμαι στο μηδέν και απο άλλο μερος καινούριος στην πρωτεύουσα,εαν κάποιος έχει να μου προτείνει αντιπρόσωπο να πάω να μιλήσω θα ήμουν υπόχρεος... (pm εαν επιτρέπεται)
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)