το FORUM ΠΟτε θα το κανουμε ψηφιακο....? να ειναι Live feed? REAL time και 3D ?![]()
το FORUM ΠΟτε θα το κανουμε ψηφιακο....? να ειναι Live feed? REAL time και 3D ?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
ευτυχως στη 46αρα που πηρα πριν κανα 4μηνο το ελενξα και ειναι οκ,δυστηχως τις αλλες 3 παλαιες θα πανε για πεταμα......
καλαματιανος
Σπάσε την 46ρα, κάντην 28ρα και και σου μένει και μια 18ρα για την κουζίνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
ευτυχως στη 46αρα που πηρα πριν κανα 4μηνο το ελενξα και ειναι οκ,δυστηχως τις αλλες 3 παλαιες θα πανε για πεταμα......
ΟΧΙ απλά θα πρέπει να πάρουμε αποκωδικοποιητήΑρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δηλαδή όλες οι τηλεοράσεις που είναι παλαιότερης τεχνολογίας θα πάνε στα σκουπίδια? Σε κάθε σπίτι υπάρχουν 2-3 τηλεοράσεις, μερικοί έχουν και στην εργασία τους, το εξοχικό κτλ. Όλες αυτές θα πάρουν τον πούλο?
Μετά τις αντιοικολογικές λάμπες πυρακτώσεως των 0,90 λεπτών που αντικαταστάθηκαν από τις "οικολογικές" λάμπες των 6 ευρώ με το απαίσιο φως...
Μετά τα επικίνδυνα θερμόμετρα υδραργύρου του 1 ευρώ που αντικαταστάθηκαν από τα ψηφιακά των 4 και πλέον ευρώ
Ερχεται η φοβερή ψηφιακή τηλεόραση που θα είναι και 4:3... και απορώ γιατί αγοράσαμε όλοι αυτά τα μακρυνάρια που δείχνουν παραμορφωμένη εικόνα..... και πρέπει να αγοράσουμε αποκωδικοποιητές για να λειτουργήσουν οι "παλιές" τηλεοράσεις.....
Ε ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ!!!!!
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Ναι σωστά,Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
ΑποκωδικοποιηΤΕΣ...
Έναν για κάθε συσκευή...
όμως ΔΕΝ πετάμε τίποτα
Μπορείς να αγοράσεις και άλλη τηλεόρασηΑρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Μετά τις αντιοικολογικές λάμπες πυρακτώσεως των 0,90 λεπτών που αντικαταστάθηκαν από τις "οικολογικές" λάμπες των 6 ευρώ με το απαίσιο φως...
Μετά τα επικίνδυνα θερμόμετρα υδραργύρου του 1 ευρώ που αντικαταστάθηκαν από τα ψηφιακά των 4 και πλέον ευρώ
Ερχεται η φοβερή ψηφιακή τηλεόραση που θα είναι και 4:3... και απορώ γιατί αγοράσαμε όλοι αυτά τα μακρυνάρια που δείχνουν παραμορφωμένη εικόνα..... και πρέπει να αγοράσουμε αποκωδικοποιητές για να λειτουργήσουν οι "παλιές" τηλεοράσεις.....
Ε ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ!!!!!
Μπορείς να δεις και σε 4:3
Και επίσης για το δούλεμα να το πεις σε αυτούς που μέχρι σήμερα ΔΕΝ έβλεπαν γιατί δεν είχαν σήμα και αναγκάζονταν να πληρώνουν nova για να βλέπουν τα ελεύθερα κανάλια.
Α και οι "οικολογικές" των 6 ευρώ μια χαρά φως έχουν.
Αρκεί να πάρεις το σωστό μέγεθος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
... η Digea λέει ότι ο εξωτερικός δέκτης που χρειάζομαι είναι φτηνός...
Και πάλι λάθος.
Εγώ πάντως με μια γρήγορη έρευνα βρήκα αποκωδικοποιητές από 49 ευρώ
με 79 έχει και HDMI με 109 είναι και δορυφορικός
Μπουρδες.
Το aspect ratio καταρχας (ειτε 4:3 ειτε 16:9) δεν εχει καμια σχεση με τον αποκωδικοποιητη ουτε αν το προτυπο ειναι mpeg2 η mpeg4.
Ουτως η αλλως το aspect ratio του HDTV ειναι 16:9 που να βαρας τον κωλο σου κατω.
Το προβλημα ειναι οτι πολυς κοσμος προτιμαει να βλεπει στις νεες τηλεορασεις την εικονα που εκπεμπεται 4:3, στρετσαρισμενη, για να γεμισει το καδρο της τηλεορασης, απο το να βλεπει μαυρες μπαρες αριστερα δεξια (που αναγκαστικα τοποθετουνται).Το οτι φαινονται ολα σαν κακο hangover μαλλον δεν απασχολει ιδιαιτερα και μου κανει εντυπωση.
Αποκωδικοποιητη mpeg4 εχουν τηλεορασεις που αποσυρονται σιγα σιγα η που πουλουνται φθηνα πλεον (ξεστοκαρισμα) .
Αποκωδικοποιητης mpeg4 που δεν εχει εξοδο HDMI μπορει καλλιστα να εχει DVI εξοδο που κανει την ιδια δουλεια (πλην της μεταφορας του ηχου).Να εχει μονο scart μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο αλλα ποτε δεν ξερεις μπορει να απευθυνεται σε παλιες CRT.
Aυτο που δεν ξερω ειναι ποια καναλια θα εκπεμψουν 1080 και ποια 720 (η δευτερη λυση λογικα απιθανο να συμβει αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα κανουν καποια ιδιωτικα καναλια) .
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ΔΕΝ βλέπουν ποιοί? το 1% του πληθυσμού? Βρε κανα άλλο επιχείρημα να μου πεις... και NOVA θα συνεχίζουν να πληρώνουν για να βλέπουν και τα άλλα κανάλια τα δορυφορικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Μπορείς να αγοράσεις και άλλη τηλεόραση
Μπορείς να δεις και σε 4:3
Και επίσης για το δούλεμα να το πεις σε αυτούς που μέχρι σήμερα ΔΕΝ έβλεπαν γιατί δεν είχαν σήμα και αναγκάζονταν να πληρώνουν nova για να βλέπουν τα ελεύθερα κανάλια.
Α και οι "οικολογικές" των 6 ευρώ μια χαρά φως έχουν.
Αρκεί να πάρεις το σωστό μέγεθος
Εγώ θεωρώ κοροϊδία να πληρώνω λάμπα 6 ευρώ από 0,90 .... για χάριν της οικολογίας...
και ψάξτο λίγο να δεις ότι είναι και ανθυγιεινές...![]()
Ε ρε δούλεμα που πέφτει..... Νο2
Δηλαδή ο πιο φθηνός θα έχει ας πούμε ένα 50αρι .Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Εγώ πάντως με μια γρήγορη έρευνα βρήκα αποκωδικοποιητές από 49 ευρώ
με 79 έχει και HDMI με 109 είναι και δορυφορικός
Αν έχεις δηλαδή μια 14αρα τηλεόραση των 70 ευρώ θα δώσεις και άλλα 50 για να παρεις το μαραφέτι? Δεν την πετάς να πάρεις μια καινουρια με ενσωματωμένο αποκωδικοποιήτη?
Ο πιο πολύς κόσμος έχει μια μεγάλη τηλεόραση και κάνα δυο τρεις μικρές.
Κανονικά θα έπρεπε να διατηρηθεί το αναλογικό σήμα έστω απο την κρατική. Θα τρέχει η κάθε γιαγιά τώρα που έχει μια 14αρα για να περνάει την ώρα της να αγοράζει μαραφέτια ή να αλλάζει συσκευή? Η ο ψιλικατζής ή ο μικρομαγαζάτορας που έχει κι αυτός την 14αρα για να περνά η μέρα.
Δεν έχουν όλοι ανάγκη για κρυστάλλινο ήχο και ποιότητα mpeg 4.
Άσε που γενικά δεν έχει νόημα να έχεις άριστη ποιότητα τηλεόρασης κατά τη γνώμη μου. Τι να δεις? Πρώινάδικα, τηλεπαιχνίδια και σειρές του κώλου σε mpeg 4?
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Άσε που γενικά δεν έχει νόημα να έχεις άριστη ποιότητα τηλεόρασης κατά τη γνώμη μου. Τι να δεις? Πρώινάδικα, τηλεπαιχνίδια και σειρές του κώλου σε mpeg 4?
+675
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Σωστός ο φίλος!Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Άσε που γενικά δεν έχει νόημα να έχεις άριστη ποιότητα τηλεόρασης κατά τη γνώμη μου. Τι να δεις? Πρώινάδικα, τηλεπαιχνίδια και σειρές του κώλου σε mpeg 4?![]()
Πρώτον, εσύ μπορεί να μην έχεις ανάγκη το mpeg 4 αλλά οι κατασκευαστές έχουν ανάγκη τα λεφτά σου - ειδικά με την κρίση έχει αγριέψει το μάτι τους οπότε δώστε και σώστε. Δεύτερον και βασικότερον, με την κατάργηση της αναλογικής αναμετάδοσης απελευθερώνεται το εύρος συχνοτήτων που χρησιμοποιεί και μπορεί να αξιοποιηθεί για άλλους σκοπούς. Οι συχνότητες είναι πολύτιμες οπότε δεν είναι καλή ιδέα να τις "χαραμίζεις".Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Κανονικά θα έπρεπε να διατηρηθεί το αναλογικό σήμα έστω απο την κρατική. Θα τρέχει η κάθε γιαγιά τώρα που έχει μια 14αρα για να περνάει την ώρα της να αγοράζει μαραφέτια ή να αλλάζει συσκευή? Η ο ψιλικατζής ή ο μικρομαγαζάτορας που έχει κι αυτός την 14αρα για να περνά η μέρα.
[/B]
Ιδανικά η ψηφιακή αναμετάδοση θα είχε αρχίσει να γίνεται ευρύτερα διαδεδομένη πριν 5-6 χρόνια ώστε να έχουν όλοι καιρό να αλλάξουν χωρίς μεγάλες βιασύνες. Αλλά εντώ είναι Ελλάντα καρντιά μου.... Τουλάχιστον όσοι αλλάξουν τώρα μπορούν να πάρουν απ'ευθείας κάτι με αποκωδικοποιητή mpeg4 οπότε γλυτώνουν μία αναβάθμιση.
Εγώ έχω την φθηνή και αναλογικού δέκτη 42άρα μου συνδεδεμένη με HDMI στον υπολογιστή για dvd-έργα-παιχνίδια οπότε απλά τώρα θα βλέπω και τηλεόραση μέσω αυτού με την κατάλληλη κάρτα που είχα βρει σχεδόν τσάμπα και πήρα "για αργότερα".