pedia gia sas endiaferome na paro ena modenas dynamik kai 8a i8ela na sas rotiso proton an a3izoun kai defteron an xriazonte ka8e mina sintirisi gt m lene oti ka8e mina 8a prepi na dino 350 evro gia episkevi pl apantiste
pedia gia sas endiaferome na paro ena modenas dynamik kai 8a i8ela na sas rotiso proton an a3izoun kai defteron an xriazonte ka8e mina sintirisi gt m lene oti ka8e mina 8a prepi na dino 350 evro gia episkevi pl apantiste
Πάμε "μοντέλα"..![]()
Προσπάθησε να μην γράφεις με αγγλικούς χαρακτήρες, είναι δυσανάγνωστα για τους περισσότερους και αποφεύγουν να τα διαβάσουν με αποτέλεσμα να μην παίρνεις τόσο εύκολα την απάντηση που ζητάς.![]()
![]()
ενταξι ρε αλλα μπορεις να μ απαντησεις?
Αν είχα πληροφορίες για το Dynamik θα το είχα ήδη κάνει..Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxx32
ενταξι ρε αλλα μπορεις να μ απαντησεις?![]()
Παρ'όλα αυτά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την εύρεση στην οποία θα ψάξεις χρησιμοποιώντας τις "λέξεις κλειδιά" για να βρεις συζητήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν και αφορούν το συγκεκριμένο μοντέλο.
![]()
ενταξει ευχαριστω
Παπι με σερβις 350 ευρω καθε μηνα δεν υπαρχει.Ειδικα modenas.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Bγάζει η ΚΤΜ παπιά; Διότι αν βγάζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Παπι με σερβις 350 ευρω καθε μηνα δεν υπαρχει.Ειδικα modenas.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
![]()
![]()
![]()
Όχι ρε... άκου εκεί 350 το μήνα.. 350 μπορεί να κάνει ένα σετ κυλινδροπίστονο αν το κολλήσεις και δεν παίρνει ρεκτιφιέ (καλά εν τα λέω?) αλλά αν έχει λάδι μίξης δεν παίζει να το κολλάς κάθε μήνα.. είπαμε τώρα.. τώρα αν αλλάζεις και ένα πιστόνι + ελατήρια το χρόνο.. δεν είναι και κάτι τραγικό..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
να το παρεις , δε θα σου βγαλει τπτ .
κ ουτε να το σκεφτεις για 350 καθε μηνα , βενζινη κ λαδι θα βαζεις μονο .
καλοταξιδο![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας