Για κόψτε κανένα χλμ ή πάρτε τα μέτρα σας!![]()
Για κόψτε κανένα χλμ ή πάρτε τα μέτρα σας!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
τέλη κυκλοφορίας ανάλογα τα χλμ? θα τσεκάρουν τα κοντέρ μας κάθε 1η του νέου έτους? :rotflmao: :rotflmao:
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Gpsάκι όπως ΟλλανδίαΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τέλη κυκλοφορίας ανάλογα τα χλμ? θα τσεκάρουν τα κοντέρ μας κάθε 1η του νέου έτους? :rotflmao: :rotflmao:
ΑΛλιώς θα λάμψουν τα "μαστόρια" που θα χαϊδεύουν το μετρητή με το αζημίωτο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και εσυ ρε καπετάνιο που γράφεις 10.000 χλμ το έτος στα εξωτερικά, πως θα τα υπολογίζουν για την εγχώρια κατανάλωση?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Gpsάκι όπως Ολλανδία
Φυσικά θα λάμψουν τα "μαστόρια" που θα χαϊδεύουν το μετρητή με το αζημίωτο![]()
![]()
Πρώτον δε γράφω τόσαΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και εσυ ρε καπετάνιο που γράφεις 10.000 χλμ το έτος στα εξωτερικά, πως θα τα υπολογίζουν για την εγχώρια κατανάλωση?![]()
(ελπίζω το '10 να είναι καλή χρονια
) και δεύτερον τί σημασία έχει πού τα γράφεις;
Τσιπάκι με χιλιομετρητή θα έχουμε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
οι μοτοσυκλέτες στην Ολλανδία νομίζω δεν πληρώνουν με αυτό το μοντέλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Gpsάκι όπως Ολλανδία
ΑΛλιώς θα λάμψουν τα "μαστόρια" που θα χαϊδεύουν το μετρητή με το αζημίωτο![]()
'Η θα μας βάλουν να βάλουμε GPS συνδεδεμένο με τα κεντρικά..........Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τελικά αυτή η κοπελίτσα στο Περιβάλλοντος είναι γιαναμηνπωτι.....μετά την βλακεία με τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα ........Κύθηρα ......τώρα τέλη με το χιλιόμετρο......
.......πως το τελείωσε το πανεπιστήμιο αυτή η γυναίκα ΡΠΣΤ.....???????
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Δεν παίζει τετοιο σενάριο με τίποτα στην Ελλάδα αν και θα με βόλευε.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και εσυ ρε καπετάνιο που γράφεις 10.000 χλμ το έτος στα εξωτερικά, πως θα τα υπολογίζουν για την εγχώρια κατανάλωση?![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ε πως δεν έχει σημασία? θεωρητικά τα τέλη τα πληρώνουμε για την επιβάρυνση του οδικού δικτύου (του δικού μας ε?).... άμα εγω επιβαρύνω τους δρόμους μιας άλλης χώρας γιατί να υπολογίζονται στα δικά μας?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πρώτον δε γράφω τόσα(ελπίζω το '10 να είναι καλή χρονια
) και δεύτερον τί σημασία έχει πού τα γράφεις;
Τσιπάκι με χιλιομετρητή θα έχουμε![]()
![]()
Αν πληρώναμε για την επιβαρυνση του οδικού δικτύου, τα τελη των μοτοσυκλετών θα ηταν σχεδόν τζαμπαΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ε πως δεν έχει σημασία? θεωρητικά τα τέλη τα πληρώνουμε για την επιβάρυνση του οδικού δικτύου (του δικού μας ε?).... άμα εγω επιβαρύνω τους δρόμους μιας άλλης χώρας γιατί να υπολογίζονται στα δικά μας?![]()
![]()
Εμένα προσωπικά θα με βόλευε πολύ να πληρωνω με τα χιλιόμετρα κι οχι στανταρ ποσό για κάθε όχημα που εχω στην κατοχή μου και το θεωρώ και πιο δίκαιο, αλλά μην κάνετε και πολύ όρεξη...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Την είδηση για την Ολλανδία την είχα βάλει εγώ
http://www.moto.gr/forums/showthread...t=#post1588858
Και ο Σαπίλας άλλα δήλωνε τότε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καλά το τι γίνεται στη πράξη είναι άλλο... η κεντρική, ξαναλέω θεωρητική ιδέα των τελών κυκλοφορίας είναι για την χρήση/επιβάρυνσηΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αν πληρώναμε για την επιβαρυνση του οδικού δικτύου, τα τελη των μοτοσυκλετών θα ηταν σχεδόν τζαμπα![]()
Εμένα προσωπικά θα με βόλευε πολύ να πληρωνω με τα χιλιόμετρα κι οχι στανταρ ποσό για κάθε όχημα που εχω στην κατοχή μου και το θεωρώ και πιο δίκαιο, αλλά μην κάνετε και πολύ όρεξη...
και επειδή εσύ είσαι κεφάλαιο και έχεις 15 μηχανάκια και έτσι θα γλυτώνεις τέλη, εμάς στα @@ μας![]()
Σιγα μην βαλω εγω κρατικο GPS στα μηχανάκια μου...να εχω τον μεγαλο αδελφό συνοδηγό.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και επειδή εσύ είσαι κεφάλαιο και έχεις 15 μηχανάκια και έτσι θα γλυτώνεις τέλη, εμάς στα @@ μας![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Από πότε τα κατασκευάσματα που καβαλάει ο σαπίλας (εξαιρώντας την επιτυχία του με το Χόρνετ) θεωρούνται μοτοσακά;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
καλά το τι γίνεται στη πράξη είναι άλλο... η κεντρική, ξαναλέω θεωρητική ιδέα των τελών κυκλοφορίας είναι για την χρήση/επιβάρυνση
![]()
![]()
![]()
Σώπα ρε... άλλοι πάνε με τον Χάρο δικάβαλλο....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σιγα μην βαλω εγω κρατικο GPS στα μηχανάκια μου...να εχω τον μεγαλο αδελφό συνοδηγό.![]()
![]()