Εδώ κάνεις εν μέρη λάθος ....παράδειγμα..... όπως και δύο επαφές για test-ride επειδή με ενδιέφερε το GS 800.Χώρια τις επισκέψεις για επισκευές, για ανακλήσεις που ξεχνάγαν να σε ενημερώσουν, για ένα κράνος που ήθελα να αγοράσω, για τα ανταλλακτικά που ψάχναμε για..για..για...έχω εικόνα και άποψη, αλλά τεσπα δεν είναι η BMW το θέμα μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
... δεν είχα προσωπικα μπέμπα ποτέ, ουτε και εσύ πρόεδρε νομίζω...
Όλα τα παραπάνω, δεν μένει παρά να τα δούμε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Πλούσιος εξοπλισμός το ΑΒS που οι πεισσότεροι το έχουν στα στάνταρ και βαλίτσες με βάσεις που πιθανότατα δεν θα είναι συμβατές με aftermarket λύσεις που πολλοί τις έχουμε ήδη...?!!?
(Η ΚΤΜ έδινε στην έκδοση τράβελερ μπαγαζιέρες, καγκελα, τανκ μπαγκ, ζελατίνα με ένα 500άρικο...)
Οι εκδόσεις το πολυ να είναι 2... η ακριβή... και η ΠΟΛΥ ακριβή με φουλ εξοπλισμό και εξατμίσεις αν βρεθούν σε κέφια οι Ιάπωνες... Τίποτε άλλο δεν θα πειραχθεί επειδή κάποιοι νοσταλγούν απλές κατασκευές που επισκευάζονται με νυχοκόπτες πανω στους αμμόλοφους ή μέσα στα ποτάμια...:rotflmao:
Κατά τα άλλα οι ψαγμένοι που θέλουν χώμα θα πάνε ΚΤΜ, οι ψαγμένοι για άσφαλτο θα παίξουν τίγρη και ducati αλλά και άλλες απιλογές... οι ψαγμένοι που θέλουν και χώμα και άσφαλτο πάλι ΚΤΜ... Για άσφαλτο και χώμα ίσως κάποιοι να σκέφτουν και το τενερέ και τελικά να παρουν την μπέμπα...
Για όλους του υπόλοιπους, που είναι και οι περισσότεροι..., με κάλυψε ο ggs... "η προπέλα θα επικρατήσει...." (γενικότερα συμφωνώ με τον ggs...![]()
)
Λίγοι θα ψαρώσουν με το όνομα που κουβαλάει στην πλάτη το τενερέ παιδιά, αν δεν έχει και κάτι να πει...έχει ξυπνήσει ο κόσμος...
Πέρα από την πλάκα, τις υπερβολές και τις μπιχτές θεωρώ ότι η Γιαμάχα θα παρουσιάσει ένα καλό μηχάνημα αλλά όχι αυτό που εγώ ονειρευόμουν όταν σταμάτησε να βγαίνει το 750 και περίμενα το επόμενο...![]()
![]()
![]()
υ.γ. Έτσι και κουνηθεί η ΗΟΝΔΑ και ανανεώσει το Βαραντέρο με τιμή όχι πάνω από 13κ θα κλάψουν πικρά στο Χαμαματσου...(το είπα σωστά αυτη την φορά?)