Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: σειταριδης

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Ωραια η πλακιτσα,αλλα...
    μηπως(λεω εγω) το σκεπτικο της μηνυσης εχει(λιγουλακι) δικιο?
    Γιατι και ο μαγκας που-υποτιθεται-οτι περασε με σουζα και 260 δεν θα παει στην ομηγυρη να διαλαλησει τα κατορθωματα του?
    Μηπως τελικα πολυς κοσμος παει σαν παλαβος στον δρομο και θεωρει μεγαλη,αθανατη,ελληνικη μαγκια να κανει οτι του γουσταρει και να γραφει στα π@παρια του ολους τους αλλους?
    Αυτο το επικροτουμε και το επιβραβευουμε?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

σεϊταρίδης

Εκτός από παίκτης του βάζελου έχει κι άλλο ελάττωμα είναι και ψεύτης.Από πότε η murcielago πιάνει 358 η lamborghini λέει ότι μέχρι 340 πάει.Άφησε την μπάλα και αυτός και άρχισε τις μακακίες.Καλά και ποιος θεοπάλαβος προσπερνάει με σούζα κάποιον που πηγαίνει με 260;

Δηλαδή με τη λογική αυτή αν ισχυριστώ εγώ ότι σκότωσα κάποιον θα πρέπει να πάω φυλακή για δολοφονία;Από την στιγμή που δεν υπάρχει επ'αυτοφώρω σύλληψη η καταγραφή από κάποια κάμερα του συμβάντος με έναν απλό ισχυρισμό που πιθανότατα είναι μπαρούφα δε γίνεται να κατηγορηθεί.Ακόμα και αν κατατεθεί μήνυση με τί αποδεικτικά στοιχεία θα τον τιμωρήσει η δικαιοσύνη;
    Fortis Fortuna Adiuvat

παντου υπαρχει κι ενας Στεφανακης ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    1 Απριλίου ήταν ........................κ ο Rossi έκανε κόντρα με τον Reikonen ..................... οδηγώντας για την πίστα του παγκοσμίου ...................στο Αιγίνιο Πιερίας ...................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim

Re: σεϊταρίδης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Highsider ...Από πότε η murcielago πιάνει 358 η lamborghini λέει ότι μέχρι 340 πάει... [/B]
    Απο τοτε που καποιος σηκωνει σουζα στα 265...:rotflmao:
    Σε λιγο θα ακουσουμε πως οδηγουσε κι ο Spiderman...:rotflmao:
    ...cause the place seems still alive...

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12

Re: Re: σεϊταρίδης

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Απο τοτε που καποιος σηκωνει σουζα στα 265...:rotflmao:
    Σε λιγο θα ακουσουμε πως οδηγουσε κι ο Spiderman...:rotflmao:
    γιατι σου κανει εντυπωση?????

δεν θα ασχοληθω με το συγκεκριμενο αρθρο αλλα υπαρχουν παρα πολλα μηχανακια που μπορουν να πανε σουζα με τοσα γιατι σου φαινεται παραξενο!!!!

μπορει ο τυπος να το σηκωσε στα 200 και να τον περασε !!!!!

1.08 sec δεν υπαρχει βεβαια τετοιο στην Ελλαδα (νομιζω δηλαδη) αλλα κατι στα 300 αλογατα νομιζω ναι...για 200+ ροδα ξερω σιγουρα ενα...

υ.γ. θα ελεγα και για την βροχη αλλα γαμισετο λεμε...:rotflmao:

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    ε νταξ μωρέ σιγά τα 358 km/h και σιγά τι είναι να σικώσεις σούζα στα 260 εμένανε ο ξάδερφος μου που έκανε σούζες με το παπί από μικρός σηκονει το dt σούζα στα 230 με λιγω συμπλεκταρησμα νταξει ειναι και κοντο γραναζωμενο φοραι και ακραπες και εκεντρωφωροια με λιγη προσπάθια όλα γίνονται εγο το πιστεύω αν και ειμε μπαοκτζης
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
    ε νταξ μωρέ σιγά τα 358 km/h και σιγά τι είναι να σικώσεις σούζα στα 260 εμένανε ο ξάδερφος μου που έκανε σούζες με το παπί από μικρός σηκονει το dt σούζα στα 230 με λιγω συμπλεκταρησμα νταξει ειναι και κοντο γραναζωμενο φοραι και ακραπες και εκεντρωφωροια με λιγη προσπάθια όλα γίνονται εγο το πιστεύω αν και ειμε μπαοκτζης

Αυτό που μου έκανε εντύπωση από όλο αυτό που έγραψες είναι ότι το DT έχει εκκεντροφόρους :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Αυτό που μου έκανε εντύπωση από όλο αυτό που έγραψες είναι ότι το DT έχει εκκεντροφόρους :rotflmao:
    Ενω τα 230 το DΤ τα ΄χει με 2α. Ότι να ΄ναι διαβάζουμε, και δεν μιλάω μόνο για το Super DT.

Σούζες με 260-280 εύκολα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    συγνόμι εντι ριμι του λώγου που λέμε και εδο στο χοριο μπερδεύτηκα δεν έχι.

Υ.Γ δεν με πειράζει το ότι ο Σεϊταρίδης τρέχει με όσα φαντάζεται απλά μερικοί τα πιστεύουν και τα αναπαράγουν.

Ήταν δυο και λέγανε για τα κατορθώματά τους. Oπότε κάνει ο ένας στον άλλο:
    -Άσε ρε τις προάλλες είχα πάει για ψάρεμα και εκεί που δεν έπιανα τίποτα, ξαφνικά τσιμπάει και έβγαλα 41 μέτρα ψάρι!!!!!
    -Έλα ρε σοβαρά? Εγώ άσε μια φορά είχα πάει για κυνήγι και όταν είδα στους θάμνους κάτι να σαλεύει ρίχνω 2 τουφεκιές! Αλλά για κακή μου τύχη δεν ήταν λαγός αλλά ζευγάρι! Τι να κάνω λοιπόν αρχίζω και τους θάβω! Αλλά για κακή μου τύχη με είδε μια οικογένεια οπότε τι να κάνω τους σκοτώνω και αυτούς γιατί ήταν μάρτυρες! Αλλά για κακή μου τύχη πέρναγε και ένα σχολικό...
    -Έλα ρε μ@λά@α μη μου πεις ότι τους σκότωσες και αυτούς?
    -Άμα δεν κόψεις καμία 40ρια μέτρα από το ψάρι θα τους γ@μήσ* όλους!!!
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

upobrixio melos...
    eipe kiolas oti ebale 3 fores benzini...! re to ntepozito se auta ta autos to adeiazoun me tetoies taxutites mesa se lepta oxi se wres...!!! episeis ena keraio erwtima mou...: pws ante3an ta lastixa...? episeis allo ena...: edw pame me ta dika mas pou einai kanonika autokinita kai niw8oume tin lakouba se olo tis to megalio... autos pou apixe o kolws tou 3 cm apo ton dromo oxi eee? allo ena (haha): sovara uparxei an8ropws ston kosmo pou na exei sikwsei souza sta 265? kai an nai pisteuw se kana autobank i autostrada... i kana route 66 oxi stin strofi tis anw kastamonitsas...! parakalw polu apantiste mou auta ta erwtimata gia na koimi8w kai egw isuxa to bradu...

Αρχικά δημιουργήθηκε από st.John
    kai an nai pisteuw se kana autobank i autostrada...

Η autobank δεν υπάρχει πλέον,συγχωνεύθηκε με την Marfin νομίζω...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Η autobank δεν υπάρχει πλέον,συγχωνεύθηκε με την Marfin νομίζω...
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF