Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 212

Θέμα: Γιατι Γουσταρετε Την Μοτοσυκλετα Σασ???

Γιατι εκτος απο ολα τα προηγουμενα συναισθηματα που εχουν αναφερθει τις πιο ευτυχισμενες στιγμες τις εχω περασει αναμεσα στις δυο αγαπες μου....εγω πανω στην μηχανη και η κοπελα κολλημενη πανω μου....
    Εκει εισαι ο βασιλιας του κοσμου και τι Ντι Καπριο και μλκς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    γιατί μένει εκεί πού την αφήνω κ περιμένει χαλαρή.
    γιατί όταν κατεβαίνω απο τό σπίτι είναι κάτω στη πιλοτή κ περιμένει.
    γιατί με μιά ματιά καταλαβαίνουμε τι θέλουμε κ οι δυό.
    γιατί τής κάνω ότι γουστάρω κ δε παραπονιέται ποτέ.
    γιατί δέ ζηλεύει, αλλά ξέρει οτιδήποτε κ να πάθει εγώ θά τρέξω πρόθυμα για αυτήν
    κ κανένας άλλος.
    γιατί ζούμε μαζί.
    είναι η ζωή μου κ είμαι η ζωή της.
    γιατί η γυναίκα μου ζηλεύει παρ όλα αυτά μ αφήνει να περνάω ώρες μαζί της.
    Κ γιά άλλα πολλά πού δέν περιγράφονται μέ λόγια αλλά πού ο καθένας μας μπορεί κ τό ζεί μέ το
    δικό του μοναδικό κ ξεχωριστό τρόπο..!!!!!
    george

giati den mou xalai kanena kefi.
    ktmsmt

Γιατί ξέρει να ακούει
    "Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....

Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!

η ιστοριουλα μ
    μμμμμμ... λοιπον . απο μικρο παιδι και εγω εβλεπα αυτους στις μηχανες και τρελενομουν.
    σιχενομουν τις γυμνες μηχανες και κυριως τις kawasaki......
    οταν τελειωσα το σχολειο και περασα στη σχολη μου βολευομουν με το αυτοκινητο του πατερα μου
    , μια παλια bmw που συνηθως καθε 100 χιλιομετρα σε αφηνε για διαφορετικη αιτια καθε φορα
    και δεν μπορουσες να προβλεψεις τι θα σε αφησει τα επομενα 100.
    το ταμειο της οικογενειας δεν ηταν για ενα καινουριο αυτοκινητο.καθε φορα που θα εβγαινα με τους φιλους μου φοβομουν να μην μεινω και γινω ρεζιλι.μια μερα γνωρισα μια κοπελα και εφαγα το μεγαλυτερο κολημα!! κεραυνοβολος ερωτας μιλαμε!!!
    σαν σκυλακι! και μια μερα που βγηκαμε εξω ειχα το αμαξι και καπου σε μια ερημια εσπασε ο συμπλεκτης την ωρα που οδηγουσα.... με αποτελεσμα να φαω τετοια πικρα μιας και εγινα ρομπα.. με τα λιγα η κοπελα με χωρισε σε μια βδομαδα και πικραμενος αποφασισα να αλλαξω την ζωη μου. να μην ντρεπομαι για το οχημα που εχω πια!
    επιασα δουλεια λοιπον.. δουλευα 12 ωρες για 6 μερες την εβδομαδα καθε μερα! παρατησα την σχολη μου και την ζωη μου με σκοπο να παρω μια μηχανη!! και τελικα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα καταφερα να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα!!
    να παρω οτι σιχενομουν απο μικρο παιδι! ενα γυμνο kawasaki!!! ενα z 750 2007(οπως ανεφερα στην αρχη οτι οταν ημουν πιο μικρος δεν μου αρεζαν)λοιπον πλεον ικανοποιημενος με ενα οχημα που ολοι κοιτουσαν στο φαναρι αλλα και οι περισσοτεροι κουτακιδες φοβοντουσαν να ανοιξουν.... ειχα αλλαξει πλεον τι ζωη μου!δεν μιλουσα βεβαια με τον πατερα μου για 1 χρονο γιατι θα επερνα μοτο .ηταν βεβαια το πρωτο διτροχο που οδηγησα μετα το ποδηλατο στην ζωη μου!
    με καμια δυσκολια το αγαπησα οσο τιποτα αλλο σαν να ηταν τα παντα για μενα! και να ζω για αυτην.
    οσο περνουσε βεβαια ο καιρος καταλαβε οτι επρεπε να τελειωσω την σχολη μου γιατι αρχιζα να πιεζομε με τα χρονικα περιθωρια που μου εμεναν (για να την τελειωσω). με τα λιγα με τα πολλα παρατησα την δουλεια.για να επικεντρωθω και να προλαβω να τελειωσω την σχολη μου πραγμα που σημαινε οτι η μοτο θα περιοριζοταν λιγο...
    ετσι λοιιπον οταν ερχοταν ο καιρος για σερβις την αφηνα κανενα 15ημερο στο γκαραζ και περιμενα να μαζεψω λευτα για να κνω σερβις η να αλλαξω λαστιχα η η η η που ολα αυτα οταν δεν δουλευεις ειναι γολγοθας! να μαζεωεις 250+300+350 ευρω και βαλε βενζινες και και... αλλα να πρεπει να τελειωσεις και την σχολη!
    πραγμα που με εκανε να πευτω για 15 μερες σε νοσταλγια ποτε θα κανω το σερβις για να ξανανεβω στην μηχανη ποτε θα μαζεψω λευτα για να πληρωσω την ασφαλεια...
    και μια κακια ημερα εμαθα οτι τρακαρε ο πατερας μ και εσπασε και τα δυο του ποδια και θα εμενε για 1 χρονο στο κρεβατι
    και σε ενα μηνα εσπασε και η μανα μου το χερι της και δεν μπορουσε να δουλεψει.
    και ετσι απλα θα τελειωνε αυτο το ονειρο που πλεον θα ηταν απαγορευτικο για την φτωχη φοιτητικη ζωη μ.
    μακαρι να μπορουσα να την κρατησω.

η μηχανη μου με εκανε να καταλαβω οτι δεν ειναι σωστο να αγαπαω αψυχα ατικειμενα τοσο πολυ
    η μηχανη μου με εκανε να καταλαβω οτι δεν ειναι σωστο να βιαζομε να κανω πραγματα χωρις την σωστη προταιρεοτητα
    η μηχανη μου με εκανε να καταλαβω οτι δεν ειναι σωστο να ριψικυνδυνευω την ζωη μου χωρις λογο
    η μηχανη μου με εκανε να καταλαβω οτι δεν ειναι σωστο να ειμαι απληστος
    η μηχανη μου με εκανε να καταλαβω οτι δεν ειναι σωστο να ανοιγεσε οικονομικα

........

....

... να νιωθω ελευθερος χωρις προβληματα με μονο μια βολτα παρεαμε αυτη......

γι 'αυτο τη αγαπαω τοσο
    δεν μου φατανουν μερες για να τα περιγραψω ..........
    κριμα που την αποχωριζομαι

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Φιλε edelvaise, μην απελπιζεσαι....εισαι πολυ νεος .....αρα μπορεις να παλεψεις για αυτο που γουσταρεις...
    Ασε που αυτη η αναποδια και η αναμονη θα σου δειξει πραγματικα τι θες...δηλαδη αν θα γραφτει η λεξη μοτοσυκλετα με πυρωμενο σιδερο ή με αμμο που την σκορπα ο αερας...

Κουραγιο και υπομονη σε σε ολη την οικογενεια σου...

Ε, ρε αυτες οι αμπελοφιλοσοφιες (Αρετό και πασης Ελλαδος να ουμ')

Γιατι?
    Γιατι αραγε?

Γιατι οτι προβληματα με απασχολουν παντα τα ξεχναω οταν την βλεπω απλα μου αρκει να καθομαι να την κοιταω!
    Γιατι ζω την απολιτη εμπηρια ελευθεριας οταν την οδιγαω!
    Γιατι ξερω οτι δεν θα με απογοητευσει ποτε!
    Γιατι οποτε την χρειαζομαι ειναι παντα εκει!
    Γιατι νιοθω οτι οσα χαδια της κανω παντα θελει κι αλλα!
    Γιατι μοχθισα πολυ για να την κανω δικια μου!
    Γιατι δεν θα με στεναχωρισει ποτε!
    Γιατι καταλαβα οτι αυτη ηταν που ηθελα παντα χωρις να το ξερω!
    Γιατι αυτα που θελω να πω δεν μπορω να τα εκφρασω με λογια....

Γιατι πολυ απλα ειναι το μπλε μωρο μου......!!!!!!!

Υ.Γ. sorry για την ορθογραφια μου αλλα δεν το εχω και πολυ

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    Γιατι ακομα και το χειμωνα (που δεν τη κυκλοφορω) οταν την βλεπω σκεπασμενη με την κουκουλα μου φαινεται απιστευτα ομορφη....
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Jason o Tarifas
    Γιατι?
    Γιατι αραγε?

ιατι οτι προβληματα με απασχολουν παντα τα ξεχναω οταν την βλεπω απλα μου αρκει να καθομαι να την κοιταω!

egw pali otan thn koitaw,olo kai kapoia matsakoulia vriskw...oses fores thn koitaksa,efyga me mavra xeria..

Γιατι ζω την απολιτη εμπηρια ελευθεριας οταν την οδιγαω!

ki egw otan odhgaw sthn Stoyrnarh,Akadhmias,Pathsiwn,Liosiwn anamesa se ntalikes,deliverades,clark,podhlata,trikykla kai to kako synapanthma,afthn thn ais8isi exw..

Γιατι ξερω οτι δεν θα με απογοητευσει ποτε!

strofaloi,kylindroi,pistonia,phneia,hlektronikes,anor8wtes,lastixa,toympes,karfwmata,vriskontai se apolyth armonia me tis skepseis moy..

Γιατι οποτε την χρειαζομαι ειναι παντα εκει!

stis 18-5-1988 kai stis 21-7-1992 htan alloy...(kai alloynoy..)

Γιατι νιοθω οτι οσα χαδια της κανω παντα θελει κι αλλα!

giati osa xadia kai na ths kanw,panta meta 8elw mpanio..

Γιατι δεν θα με στεναχωρισει ποτε!

giati stenaxwriemai gia ta lefta poy eskasa na thn parw thn poytana kai na thn kamarwnw perimenontas kana filaraki na me paei" pataki" mexri to spiti-synergeio...

Γιατι καταλαβα οτι αυτη ηταν που ηθελα παντα χωρις να το ξερω!

giati hksera apo thn arxh poy paw na mpleksw o malakas!!!

Γιατι αυτα που θελω να πω δεν μπορω να τα εκφρασω με λογια....

giati an den htan oi filoi moy,akoma 8a thn klwtsaga shn e8nikh me 3h fora pineia.vghkan ki apo t' aftokinhta gia na me ksekolhsoun apo panw ths

Γιατι πολυ απλα ειναι το μπλε μωρο μου......!!!!!!!

ki egw afth thn poytana mple thn evapsa kai thn esteila na kanei to mparmpouni..

Υ.Γ. sorry για την ορθογραφια μου αλλα δεν το εχω και πολυ QUOTE]

sorry gia ta greeklish moy,alla otan ta 8ymh8ika ola afta,ksexasa kai ta Ellhnika moy!!

αλλα νεα??
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    αλλα νεα?? [/B]
    Oλα καλά!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Geia sou Μικρή Λουλού!
    Basika sta perisotera sumfonoume alla einai kai ayta mesa sto programa kai ta perisotera apo osa les ta exw pa8ei an oxi ola....
    Alla exoun kai auta thn gluka tous...
    Ta skeutese meta kai gelas kai an sthn spane thn wra pou ginontai!!!

me afta pou egrapsa,den h8ela na xalasw to post sou,apla 8umh8ika ki egw ta neiata moy kai thn eikona pou eixa tote kai shmera.
    panta kala me or8ia xiliometra

κοιτας....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

panta kala me or8ia xiliometra

αναποδα παει ρε τουρμπο!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αναποδα παει ρε τουρμπο!

oxi ama exeis shkw8ei apo tis 6 kai arxises ta tsipoura stis 11:30...:rotflmao:
    κοιτας....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    oxi ama exeis shkw8ei apo tis 6 kai arxises ta tsipoura stis 11:30...:rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    από live_2_ride στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 07:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •