Το θέμα είναι οτι το χαράτσι το πληρώνουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisag
Κατά κάποιο τρόπο η προσέγγυσή σου βρίσκει κι εμένα σύμφωνο. Το θέμα είναι κι εκεί που πρέπει να προσέξουμε πάααρα πολύ είναι στα συμπεράσματα που πρέπει να βγουν μέσα από την ίδια την καθημερινότητα. Το θέμα δεν είναι να ρίχνουμε κάθε μέρα 10 χαστούκια στην μάπα μας και 50 πατερημά για το ότι πήγαμε μια βόλτα με την μηχανή ή με το αμάξι και πώπω παναγια φανεωμένη μου πόσο μόλυνα το περιβάλλον, σχόρα με. Άμα θέλουμε ΚΑΙ ζωντανό περιβάλλον (στην τελική ρε παιδιά ε δεν είναι και το μήζον πρόβλημα αυτό. ή μήπως ο άνεργος στην ζώνη που προφανώς ΔΕΝ έχει αμάξι ξυπνάει κάθε μέρα με την σκοτούρα πόσο μόλυνε το περιβάλλον) πρέπει να στρέψουμε ΕΜΕΙΣ τα πυρά στους κύριους υπαίτιους με σωστά προσανατολισμένη γραμμή πάλλης. Γιατί και η γενικόλογη "αγαπώ τις μελισσούλες και τα ζουζούνια στους αγρόκηπους" λογική δεν είναι σε καμία περίπτωση φιλοπεριβαλλοντική. Φαντασμένη ενασχόλιση μικροαστών, θα την έλεγα.
Ε και στην τελική ΔΕΝ ΜΟΛΙΝΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!
Και σίγουρα χρειάζεται προσανατολισμένη γραμμή και οχι μέτρα εντυπωσιασμού, αλλά αν βάλεις στην εξίσωση και τον άνεργο στη ζώνη, τότε τα πράγματα ζορίζουν.
Γιατί εκεί το περιβάλλον έρχεται αντιμέτωπο με το ήδη δύσκολο μεροκάματο.
Ενώ ο περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων ή η χρήση μοτοσυκλέτας η ΜΜΜ είναι κάτι που περνάει από το χέρι μας.
Και σωστά οι μελισούλες και τα λουλουδάκια είναι ρομαντισμοί όπως και τα οικολογικά αυτοκίνητα απάτη.