ρε αψηλέ, σε χόντα τίποτις? χοντάκιας δηλώνεις, καβαλάς σουτζούκι, ονειρεύεσαι νισάν ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σου υποσχομαι οτι το πρωτο 100αρικο που θα μου περισσεψει ,θα το κανω gtr...![]()
![]()
![]()
ρε αψηλέ, σε χόντα τίποτις? χοντάκιας δηλώνεις, καβαλάς σουτζούκι, ονειρεύεσαι νισάν ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σου υποσχομαι οτι το πρωτο 100αρικο που θα μου περισσεψει ,θα το κανω gtr...![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
οκ...μαζι σου...το χεις ζησει λοιπον...αρα ξερεις οτι στην στροφη που θα μπεις με το μηχανακι με 60 οριακα,με το αμαξι θα μπεις με 100...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
profanos k to exo zisei k me to aytokinito poy tha theles na deis me mia sobari anartisi opos les..kai ta idia mi soy po k perissotera aloga apo ayta poy zitises..
k genika to xo zisei poly to grigoro aytokinito..
alla ok pes esy k an den simfonoyme de to xoyme zisei.
:rotflmao::rotflmao:
κι εξακολουθεις να μου λες οτι σου φαινεται περισσοτερο με το μηχανακι?
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρε αψηλέ, σε χόντα τίποτις? χοντάκιας δηλώνεις, καβαλάς σουτζούκι, ονειρεύεσαι νισάν ...![]()
![]()
οταν αποφασισει η χοντα να βγαλει μηχανακι της ανθρωπιας στο στυλ που πλεον καβαλαω (μπουσα),πιστεψε με ,ο πρωτος που θα το παρει ειμαι...
να σε πω, για αυτό το νέο καυλιτζέκι της χόνΔα, τι έχεις να πεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
οταν αποφασισει η χοντα να βγαλει μηχανακι της ανθρωπιας στο στυλ που πλεον καβαλαω (μπουσα),πιστεψε με ,ο πρωτος που θα το παρει ειμαι...
HSV-010GT
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
nai ayto to xero kai?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οκ...μαζι σου...το χεις ζησει λοιπον...αρα ξερεις οτι στην στροφη που θα μπεις με το μηχανακι με 60 οριακα,με το αμαξι θα μπεις με 100...
κι εξακολουθεις να μου λες οτι σου φαινεται περισσοτερο με το μηχανακι?![]()
τι και??? πιο πολλη αδρεναλινη σου εκκρινουν τα 60 παρα τα 100?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
nai ayto to xero kai?![]()
OTI NA NAI!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τι και??? πιο πολλη αδρεναλινη σου εκκρινουν τα 60 παρα τα 100?
KAI TA TRENA ME 390 XIL PANE KAI PERNOYN K STROFES ETSI..
opote pao na paro kamia taxeia leme..![]()
οτι γαμω τον bill gates...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να σε πω, για αυτό το νέο καυλιτζέκι της χόνΔα, τι έχεις να πεις?
HSV-010GT![]()
![]()
Απο Μοναχο για Νυρμβεργη,υπηρχε ενας ηλεκτρονικος πινακας που εδειχνε πληροφοριες,εκει που χαζευω τους επομενους σταθμους κοιταζω τη ταχυτητα στα 280km/h,μεχρι να βγαλω φωτο πεσαμε στα φρενα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
OTI NA NAI!!!!
KAI TA TRENA ME 390 XIL PANE KAI PERNOYN K STROFES ETSI..
opote pao na paro kamia taxeia leme..![]()
![]()
...cause the place seems still alive...
Fortis Fortuna Adiuvat
NAI DILADI?![]()
Οι μηχανόβιοι έχουν να αντιτάξουν όπλα που με αυτά πηγαίνουν μέχρι και για φρέντο στην καφετέρια,
και οι κουτάκιδες μας λένε για κάτι αμάξια εξωτικά,φόρμουλες,με 2 μοτέρ και 1000 άλογα μπλα μπλα μπλα
Ρε στη ζωή μας,στη καθημερινότητα,στη κυριακάτικη βόλτα τι είναι πιο γρήγορο? οεο?
τι να τα κάνω τα Group A,τα Viper με τα 1500 άλογα,και το τουτου στο Pikes Peak?
λες και πρόκειται να τα δω ποτέ? να τα πάω κόντρα με τη μηχανή μου? σκοτίστηκα.
Και ποιός είπε στη τελική ότι όσα περισσότερα χλμ στη στροφή, τόσο μεγαλύτερη η αδρεναλίνη?
Σωπάτε ρε,μήπως υπάρχει καμιά μαθηματική εξίσωση χλμ-αδρεναλίνης και δεν το ξέρω?
Ας πάνε και χίλιες φορές καλύτερα τ'αμάξια απ'ότι οι μηχανές.
Δεν οδηγώ μηχανές για τους αριθμούς και τη λογική.Οδηγώ γιατί με κάνουν να ΖΩ κάθε ώρα και στιγμή του 24ώρου.
Εγώ χαίρομαι να οδηγώ μηχανή μες το μποτιλιάρισμα της πόλης,τη βροχή,το βουνό,την εθνική.
Οι οδηγοί αυτοκινήτων το κάνουν? μπα...
Με τη μηχανή όπου μα όπου κι αν βρίσκομαι θα μου χαρίσει ικανοποίηση.
Στη τυχαία κόντρα στο φανάρι (οπουδήποτε κι οποιαδήποτε ώρα,έτσι?)
Στο χαιρετισμό του συνάδελφου από το απέναντι ρεύμα. κτλ κτλ
Και δεν είμαι μόνο εγώ.Όλοι οι μηχανόβιοι έτσι νιώθουν πάνω-κάτω.
Γιατί η μηχανή είναι καύλα,χαρά,ψυχανάλυση
Ενώ τ'αμάξι είναι πρωτίστως μέσο μεταφοράς.
Φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις εκατέρωθεν
Λοιπόν αραδιάστε μου ότι υπερτούμπανο,σούπερ ντούπερ σπέσιαλ τζι τι ραισινγκ αυτοκίνητο θέλετε.
Εγώ σας βάζω μια μηχανή των 12000 ευρώ.![]()
se eroteythika...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Οι μηχανόβιοι έχουν να αντιτάξουν όπλα που με αυτά πηγαίνουν μέχρι και για φρέντο στην καφετέρια,
και οι κουτάκιδες μας λένε για κάτι αμάξια εξωτικά,φόρμουλες,με 2 μοτέρ και 1000 άλογα μπλα μπλα μπλα
Ρε στη ζωή μας,στη καθημερινότητα,στη κυριακάτικη βόλτα τι είναι πιο γρήγορο? οεο?
τι να τα κάνω τα Group A,τα Viper με τα 1500 άλογα,και το τουτου στο Pikes Peak?
λες και πρόκειται να τα δω ποτέ? να τα πάω κόντρα με τη μηχανή μου? σκοτίστηκα.
Και ποιός είπε στη τελική ότι όσα περισσότερα χλμ στη στροφή, τόσο μεγαλύτερη η αδρεναλίνη?
Σωπάτε ρε,μήπως υπάρχει καμιά μαθηματική εξίσωση χλμ-αδρεναλίνης και δεν το ξέρω?
Ας πάνε και χίλιες φορές καλύτερα τ'αμάξια απ'ότι οι μηχανές.
Δεν οδηγώ μηχανές για τους αριθμούς και τη λογική.Οδηγώ γιατί με κάνουν να ΖΩ κάθε ώρα και στιγμή του 24ώρου.
Εγώ χαίρομαι να οδηγώ μηχανή μες το μποτιλιάρισμα της πόλης,τη βροχή,το βουνό,την εθνική.
Οι οδηγοί αυτοκινήτων το κάνουν? μπα...
Με τη μηχανή όπου μα όπου κι αν βρίσκομαι θα μου χαρίσει ικανοποίηση.
Στη τυχαία κόντρα στο φανάρι (οπουδήποτε κι οποιαδήποτε ώρα,έτσι?)
Στο χαιρετισμό του συνάδελφου από το απέναντι ρεύμα. κτλ κτλ
Και δεν είμαι μόνο εγώ.Όλοι οι μηχανόβιοι έτσι νιώθουν πάνω-κάτω.
Γιατί η μηχανή είναι καύλα,χαρά,ψυχανάλυση
Ενώ τ'αμάξι είναι πρωτίστως μέσο μεταφοράς.
Φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις εκατέρωθεν
Λοιπόν αραδιάστε μου ότι υπερτούμπανο,σούπερ ντούπερ σπέσιαλ τζι τι ραισινγκ αυτοκίνητο θέλετε.
Εγώ σας βάζω μια μηχανή των 12000 ευρώ.![]()
![]()
δεν είμαι άτριχος,στο λέω μην απογοητευτείς στη συνέχεια....:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
se eroteythika...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
NAI DILADI?![]()
Δεν έχει επεξήγηση,αυτό που είδες στο βίντεο
Fortis Fortuna Adiuvat