Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: κοτσαδοροι ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    Παιδια ειναι πιο απλο απο οτι δειχνει...πρειπει οταν δεν ρυμουλκεις η μπιλια του κοτσαδορου να βγαινει απο πανω..γιαυτο πολλες εταιρεις τους κανουν αποσπομενους....Ο λογος που γινετε αυτο ειναι για την αποφυγη ατυχηματων...Ποσοι εχουν-με πεσει πανω σε κοτσαδορο ητε μα ατοκινητο ητε με μοτο και ενω αυτοι εχουν παθει ζημια ο αλλος ειναι αγρατσουνιστος....Σκεψου να πεσεις με λιγα χλμ πανω σε εναν κοτσαδορο με την μηχανη σιγουρα εκτος απο ζημια της μηχανης λογο οτι εξεχει αν σε παρει σε κανα ποδι παει το εσπασες ενω στον προφυλακτηρα μικρη η ζημια και για τους δυο...Η ας πουμε με το αμαξι αντι να παθει ζημια μονο ο προφυλακτηρας αντε και η τραβερσα οταν ο αλλος εχει κοτσαοδορο πες αντιο και στα ψυγεια για να μην πουμε αεροσακους......Το ξερω επιδη και εμενα με ειχαν σταματισει με ενα Feroza που εχω που ο κοτσαδορος ειναι απο την μανα του επανω και ειναι πιο μεσα και απο τον προφυλακτηρα ουτε καν την ρεζερβα δεν φτανει και ηθελε να με γραψει αλλα την γλυτωσα...
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    Παιδια ειναι πιο απλο απο οτι δειχνει...πρειπει οταν δεν ρυμουλκεις η μπιλια του κοτσαδορου να βγαινει απο πανω..γιαυτο πολλες εταιρεις τους κανουν αποσπομενους....Ο λογος που γινετε αυτο ειναι για την αποφυγη ατυχηματων...Ποσοι εχουν-με πεσει πανω σε κοτσαδορο ητε μα ατοκινητο ητε με μοτο και ενω αυτοι εχουν παθει ζημια ο αλλος ειναι αγρατσουνιστος....Σκεψου να πεσεις με λιγα χλμ πανω σε εναν κοτσαδορο με την μηχανη σιγουρα εκτος απο ζημια της μηχανης λογο οτι εξεχει αν σε παρει σε κανα ποδι παει το εσπασες ενω στον προφυλακτηρα μικρη η ζημια και για τους δυο...Η ας πουμε με το αμαξι αντι να παθει ζημια μονο ο προφυλακτηρας αντε και η τραβερσα οταν ο αλλος εχει κοτσαοδορο πες αντιο και στα ψυγεια για να μην πουμε αεροσακους......Το ξερω επιδη και εμενα με ειχαν σταματισει με ενα Feroza που εχω που ο κοτσαδορος ειναι απο την μανα του επανω και ειναι πιο μεσα και απο τον προφυλακτηρα ουτε καν την ρεζερβα δεν φτανει και ηθελε να με γραψει αλλα την γλυτωσα...
    πριν 2 βδομαδες που εκανε μια μικρη βροχουλα γλυστρησα με το σκουτερ εξω ακριβως απο το μεταξα στην θεμιστοκλεους στον πειραια και σουρθηκα 4 μετρα πριν σκασω στο μπροστα αμαξι.το σωμα μου μπηκε σχεδον ολο κατω απο το αμαξι και εσκασε το κεφαλι μου στο κεντρο του προφυλακτιρα.ζαλαδα βουιτο στα αυτια αλλα ολα καλα.αν ειχε κοτσαδορο δεν ξερω τι θα συνβαινε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    ΦΙΧ η ΦΔΧ εως μικτο φορτιο 3.5 τον. απαγορευετε δια ροπαλου να ρυμουλκουν οτιδηποτε....

( Το γιατι δεν τον ξερουν ουτε οι ιδιοι .... )

όπως επίσης κάθε εταιρικο αυτοκίνητο... (και αυτο απο τα ακατανοητα! )
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    όπως επίσης κάθε εταιρικο αυτοκίνητο... (και αυτο απο τα ακατανοητα! )

Αυτό ΔΕΝ ισχυει. Τουλαχιστον στην εταιρια που ημουνα εγω ειχαν βαλει και εγω μαζι, περιπου 6 ατομα σε εταιρικα.
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Απο την εμπειρία μου(μην χέσω) το πρόβλημα δεν είναι το όργανο που θα σε σταματήσει, εκεί την γλιτώνεις. Δεν ασχολούνται, δεν τους νοιάζει, καταλαβαίνουν κλπ κλπ

Το θέμα είναι μην γίνει στραβή και μπλέξεις σε ατύχημα με τραίλερ κλπ.

Το νομικό της ασφαλιστικής απλά θα σε σκίσει...

Άσε που έχω ακούσει ιστορία για κουτί που έπεσε πίσω σε τραίλερ με 2 ktm πάνω και έτρεχε για καιρό μέχρι να αναγνωρίσει τις ζημιές στα "μεταφερόμενα οχήματα". Τρελλλλο μπλέξιμο και ακόμα δεν ξέρω αν ξέμπλεξε...

Ο κώλο νόμος έχει ασάφειες που στο δρόμο εκμεταλλευόμαστε τα κενά και είναι όλα ΟΚ αλλά στην αίθουσα του δικαστηρίου μπορεί να την πληρώσεις άσχημα και ας μην φταις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    Αυτό ΔΕΝ ισχυει. Τουλαχιστον στην εταιρια που ημουνα εγω ειχαν βαλει και εγω μαζι, περιπου 6 ατομα σε εταιρικα.
    με χαρτια απο υπουργειο; Γιατι κι εγω προσπαθησα και απλα μου το αποκλεισανε...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Το γελοιο ειναι οτι τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα βλεπω τρειλερ της ελας με δυο μηχανες επανω.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παντως εγω μεχρι τωρα δεν ειχα κανένα πρόβλημα με τον νόμο, δεν εχω κάνει και πολλά χιλιόμετρα με το τρειλερ βέβαια.
    Παντα βγαζω τον κοτσαδόρο οταν δεν τραβαω το τρειλερ, εχω ολα τα χαρτιά, αδεια προσαρτησης ρυμουλκούμενου, ασφάλεια κλπ, οπότε πιστευω ολα καλά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    με χαρτια απο υπουργειο; Γιατι κι εγω προσπαθησα και απλα μου το αποκλεισανε...

ολα κανονικα, χαρτι ή και χαρτια απο την εταιρία, και τελος.
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF