την επομενη θα πρεπει να σου την παρουμε ρεφενε για τις δοκιμες και τις πληροφοριες!![]()
την ermax την εχει δοκιμασει κανεις? στο transalp 650 εκανε θαυματα...:hypnotize
την επομενη θα πρεπει να σου την παρουμε ρεφενε για τις δοκιμες και τις πληροφοριες!![]()
την ermax την εχει δοκιμασει κανεις? στο transalp 650 εκανε θαυματα...:hypnotize
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Εγω αυτη που εβαλα της ermax αποδειχτηκε μεγαλη πατατα!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
προστασια 0 μονο απο εμφανιση ισως λεει κατι!
Σκεφτομαι της powerbronze αυτη μου φανηκε καλη αλλα δεν ξερω?
ψαξε σε αλλα threads εχει απ'ολα!!!!
μπηκα στο site της powerbronze
την flip (touring) την εχει ?64,35 και θελει για μεταφορικα ?45,50...
?109,85 το ολον!![]()
![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Απο οτι εχω καταλαβει και διαβασει στα ελληνικα και ξενα φορουμ ο τομεας ξελατινα ειναι μπερδεμα.
Η προστασια θα εχεις η θορυβο.Σιγουρα καπιοα ζελατινα θα σου κατσει πιο καλα, αλλα αν αλλαξεις 3-4 θα σου στοιχισει ο κουκος αιδονι.
Αν ειναι ετσι ισως αξιζει να δεις αυτο.Ακριβο αλλα ρυθμιζομενο.
http://www.madstad.com/s.nl/sc.10/.f
Επειδή αγόρασα πρόσφατα από Powerbronze, αν θέλεις μπορείς να κερδίσεις 10+ ? επιλέγοντας πληρωμή σε λίρες Μ. Βρεττανίας.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
μπηκα στο site της powerbronze
την flip (touring) την εχει ?64,35 και θελει για μεταφορικα ?45,50...
?109,85 το ολον!![]()
![]()
Τη δική μου που σε ? μαζί με τα μεταφορικά κόστιζε 106 ?, την πήρα 94 ?. Δώδεκα ευρόπουλα κέρδος δεν είναι άσχημα !!
Να γράψω κι'εγώ για το θόρυβο μπας και καταλάβω τι φταίει...Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
... Νόμιζα ότι έφταιγε το κράνος, αλλά με άλλες μοτοσικλέτες, είναι ήσυχο... Ή εγώ είμαι γεροπαράξενος!![]()
Ο θόρυβος δεν είναι σαν ένα συνεχές φσσσσσσσ...... όπως κάνει ο αέρας περνώντας μέσα από μια χαραμάδα.
Όσο οδηγούσα (και με λίγα χλμ.!) είχα συνεχώς την εντύπωση πως ήμουν δίπλα ή πίσω από σκουπιδιάρικο! Μη γελάσετε! Φέρτε στο μυαλό σας τον θόρυβο που κάνει όταν λειτουργεί η ανάδευση-συμπίεση του κάδου. Ε, αυτό άκουγα συνέχεια! (μην ακούσω εξυπνάδες πως δε μπορούσα να πάω παραπάνω απ'όσο ένα σκουπιδιάρικο γιατί το μηχανάκι σας θα θίξετε, όχι την κουλαμάρα μου!)
Σοβαρά όμως, έμοιαζε καταπληκτικά ο ήχος! Το γράφω μήπως και βρεί κάποιος ομοιότητα σε αυτό που ακούει! (το κράνος το ανοιγόκλεινα αλλά δεν είχε διαφορά. μιλάω για σοβαρή ενόχληση, αν και οδήγησα ούτε μισή ώρα! )
Λογικά, είναι στροβιλισμοί του αέρα. Δοκίμασες να βάλεις αλλιώς το φρυδάκι, με λιγότερη ή περισσότερη κλίση;
ευχαριστω για τις ιδεες Ληστη & GiannisX.
σιγουρα θελει ψαξιμο αλλιως θα στοιχισει κανενα ?500αρι με το βαζε-βγαζε ζελατινες...![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Όχι γιατί το μηχανάκι ήταν μαμά για test ride.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Λογικά, είναι στροβιλισμοί του αέρα. Δοκίμασες να βάλεις αλλιώς το φρυδάκι, με λιγότερη ή περισσότερη κλίση;
CB...K μπερδεύτηκα... Εσύ δεν έχεις αγοράσει ακόμα Bandit? Που κολλάει το test ride?
ΠοΜ δεν είναι τόσο "άσχημα" τα πράγματα γιατί πλέον υπάρχει μεγάλη βάση δεδομένων για να ψαχτείς. Όταν το πήρα, εδώ έγραφαν 3 άνθρωποι μόνο. Πλέον, είμαστε... καμμιά 50αριά; Υπάρχουν λύσεις, αλλά εξαρτώνται από το ύψος του καθ' ενός και τι προτεραιότητες βάζει. Άλλος θέλει "μούρη" άλλος άνεση, πάντως από ένα ύψος και πέρα, ότι και να κάνεις, δεν βολεύεσαι. Για μετρήσου...Όλο και κάποιος θα είναι στα μέτρα σου να σου πει τι σε καλύπτει καλύτερα.
Δυστυχώς όχι ακόμη...Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
CB...K μπερδεύτηκα... Εσύ δεν έχεις αγοράσει ακόμα Bandit? Που κολλάει το test ride?
![]()
Τι 3 ? Εμεις οι δυο ειμαστανΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Όταν το πήρα, εδώ έγραφαν 3 άνθρωποι μόνο. Πλέον, είμαστε... καμμιά 50αριά; .![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Καλημέρα!
Μια ερώτηση παρακαλώ:
Κοιτώντας για ασφάλεια παρατήρησα ότι η άδεια αναφέρει 9 ίππους ως φορολογίσιμη ισχύ.
Ψάχνοντας στο δίκτυο βρήκα κατί πινακάκια που ανα φέρουν ότι θα έπρεπε να είναι 5 (9 αναφέρει στα 1215 και άνω)
Τελικά τι ισχύει;
ΕΔΙΤ: Λοιπόν, μετά από επικοινονία με την SUZUKI, ενημερώθηκα πως όντως είναι 9 ιπποι η φορολογίσιμη, η ασφάλιση όμως γίνεται βάσει κυβικών στις Μοτό, κ όχι βάσει της φορ. ισχύος όπως ισχύει στα αυτοκίνητα.
Για να γελάσουμε και λίγο: Πιάνω σήμερα (προκοπή) να καθαρίσω τη λάσπη γιατί τη σιχάθηκα, (να δω πότε θα πάρω πιεστικό επιτέλους) και λεω, αφού βρήκα παραφινέλαιο, δεν κάνω μιά και την αλυσίδα που είναι μαύρη αντί για χρυσή; Ε την πασάλειψα, την άφησα, μετά τρίψιμο με σφουγγαράκι κουζίνας για ευαίσθητα, όλη η μπίχλα δεν βγήκε πάντως. Ίσως να θέλει περισσότερα χέρια, λόγω υπερβολικής βρώμας. Με τα "ειδικά" spray καθαρίζει σχεδόν τέλεια με την πρώτη. Επίσης έχοντας δει ένα threadάκι εδώ στο μοτό, δοκίμασα και το μωρομάντηλο, αλλά μάλλον θέλει πολλά πακέτα για να καθαρίσει γιατί δεν ξεκολλάει με την καμμία λέμε η μαυρίλα. Και άντε να πάρεις την επιφανειακή από τους κρίκους, ανάμεσα εκεί που βλέπεις τα oring και κρατάει κόκκους άμμου/χώματος μαζί με το λάδι, δεν κάνει τίπουτις το μωρομάντηλο. Αποτέλεσμα... Μισή ώρα τρίψιμο με επιμέλεια με βούρτσα και σφουγγάρι, εννοείται με γαντάκι "χειρουργείου" αλλιώς το νύχι δεν καθαρίζει ποτέ, αλλά αποτέλεσμα όχι το αναμενόμενο. Οι σπιτικές συνταγές με απογοήτευσαν...
Θα αναγκαστεις να παρεις ενα spray , chain cleaner.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Για να γελάσουμε και λίγο: Πιάνω σήμερα (προκοπή) να καθαρίσω τη λάσπη γιατί τη σιχάθηκα, (να δω πότε θα πάρω πιεστικό επιτέλους) και λεω, αφού βρήκα παραφινέλαιο, δεν κάνω μιά και την αλυσίδα που είναι μαύρη αντί για χρυσή; Ε την πασάλειψα, την άφησα, μετά τρίψιμο με σφουγγαράκι κουζίνας για ευαίσθητα, όλη η μπίχλα δεν βγήκε πάντως. Ίσως να θέλει περισσότερα χέρια, λόγω υπερβολικής βρώμας. Με τα "ειδικά" spray καθαρίζει σχεδόν τέλεια με την πρώτη. Επίσης έχοντας δει ένα threadάκι εδώ στο μοτό, δοκίμασα και το μωρομάντηλο, αλλά μάλλον θέλει πολλά πακέτα για να καθαρίσει γιατί δεν ξεκολλάει με την καμμία λέμε η μαυρίλα. Και άντε να πάρεις την επιφανειακή από τους κρίκους, ανάμεσα εκεί που βλέπεις τα oring και κρατάει κόκκους άμμου/χώματος μαζί με το λάδι, δεν κάνει τίπουτις το μωρομάντηλο. Αποτέλεσμα... Μισή ώρα τρίψιμο με επιμέλεια με βούρτσα και σφουγγάρι, εννοείται με γαντάκι "χειρουργείου" αλλιώς το νύχι δεν καθαρίζει ποτέ, αλλά αποτέλεσμα όχι το αναμενόμενο. Οι σπιτικές συνταγές με απογοήτευσαν...
Το ξερω , ΔΕΝ ειναι φιλικο προς το περιβαλλον και ΕΙΝΑΙ πολυ τοξικο (οταν πρωτοδιαβασα τις προφυλαξεις που πρεπει να παρεις στις οδηγιες του , τρομαξα) αλλα , θα ψεκασεις την αλυσιδα , θα το αφησεις 10 λεπτακια , και μετα με απλο νερο θα την ξεπλυνεις.
Θα σου γινει οπως ηταν πριν καν το εργοστασιο της βαλει το απαραιτητο γρασσο.![]()