Σελίδα 28 από 65 ΠρώτοΠρώτο ... 18232425262728293031323338 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 968

Θέμα: Επιθεση στο bikenet.gr???

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    ναι καλα 6:30 θα ναι μονο ο Blade και τα ουκρανα, οι σωστες ωρες ειναι μετα τις 8....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
    Είσαστε άδικη αγαπητή μου. Κατ΄αρχάς, ήπια ΚΑΙ καφέ! Έπειτα, τα σφηνάκια ήταν προσφορά του καταστήματος... Τί να έκανα;
    Να φαινόμουν αγενής και να αρνιόμουν το κέρασμα; Ποτέ δεν ήμουν αγενής κι αγνώμων...

Α! Και κάτι άλλο. Στο δικό μας σπίτι τις παντόφλες τις έχουμε ΜΟΝΟ για να τις φοράμε...

Τί ώρα θα βρεθούμε αύριο; Κατά τις 6:30 είναι καλά;
    έχεις δίκιο, όσο ο ήλιος ήταν ψηλά, έπινες καφέ...
    σφηνάκια δεν ήπια, δεν ξέρω, δεν είδα

εγώ για ΤΙΣ μπύρες λέω!!!

όσο για παντόφλες και λοιπά συναφή είδη (πλάστης, τηγάνι κλπ κλπ) καθείς σπίτι του φορά ό,τι θέλει!

6,30 είναι νωρίς αλλά παλεύεται, αρκεί να συμφωνήσει το ride μου

γλυκια μου αγαπη και να με ελεγες ξανθο δεν θα με εβριζες...κοντα ειμαι.... καστανοξανθος γαρ....
    frankly my dear, i dont give a damn...

Ερετζούμ 31 Το avatar του/της duckMan
    Εκτός απροόπτου θα είμαι κει κατά τις 18:00

Τα τέσσερα βασικά συστατικά της μπύρας είναι: το νερό, το κριθάρι, ο λυκίσκος και τη μαγιά. Το 90% της μπύρας είναι νερό.

Το κριθάρι είναι η πηγή αμύλου από την οποία παρασκευάζεται η βύνη.

Ο λυκίσκος είναι αναρριχητικό δικοτυλήδονο φυτό που ευδοκιμεί στην εύκρατη ζώνη. Xρησιμοποιούνται τα άνθη του θηλυκού φυτού, που προσδίδουν στη μπύρα το χαρακτηριστικό άρωμά της.

Η μαγιά είναι είδος μύκητα που μετατρέπει τα σάκχαρα σε αλκοόλ και διοξείδιο του άνθρακα, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζονται αρωματικές ουσίες.

Τώρα δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι ένα αφέψημα που περιέχει κατά 90% νεράκι του Θεού, κι ένα 10% κριθάρι, αναρριχητικά φυτά, και μύκητες, θεωρείται ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΠΟΤΟ;

Και πρέπει να το κάνουμε ΘΕΜΑ;

Κinhsh δεν έρχεσαι κι εσύ φανταστικέ μας kinhsh??Με ένα καλό δόλωμα-κορόιδο μπροστά σε 2-3 ωρίτσες max θα είσαι Πεντέλη ρε 'συ

ps σε βλέπω online οκ?

..κοντα ειμαι.... καστανοξανθος γαρ.... [/B][/QUOTE]

το ξερω το ξερω .........

μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
    Τώρα δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι ένα αφέψημα που περιέχει κατά 90% νεράκι του Θεού, κι ένα 10% κριθάρι, αναρριχητικά φυτά, και μύκητες, θεωρείται ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΠΟΤΟ;

Και πρέπει να το κάνουμε ΘΕΜΑ; [/B]
    μην ξεχνάς είμαι μοντ σε άδεια, μου αρέσει η τάξη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από FOURKA
    μην ξεχνάς είμαι μοντ σε άδεια, μου αρέσει η τάξη!!!
    nai alla den se eidame na metafereis tipota, stroggilokathises mono kai epines kafedaki... ta trapezokathismata alloi ta kouvalagan na min po gia ta sfinompira kai tis waffles

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
    nai alla den se eidame na metafereis tipota, stroggilokathises mono kai epines kafedaki... ta trapezokathismata alloi ta kouvalagan na min po gia ta sfinompira kai tis waffles
    1) έχω άδεια, ήρθα σαν απλή πολίτις
    2) ε να σας λείψω και λιγάκι, μη με βαρεθείτε

etsi etsi... kai an mporeis kane kai tipota gia ta greeklish:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

Φουρκα μοντ

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
    etsi etsi... kai an mporeis kane kai tipota gia ta greeklish:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Κρύβε λόγια, μπορεί άνετα να σου βρει όλα τα λινκ, με την ευγενική άμιλλα που έχουμε αντιπαραθέσει εδώ μέσα, για τους βαρβάρους

Σταθηηηηη
    Julius
    Κάντε την φούρκα εδώ και τώρα, Μοντ

Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Νεότατο μέλος Το avatar του/της Zanzibar

WOW

Giati o malakas o Hondos den kanei 50% ekptwseis mitone gamisw....???
    Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    του δειξeς κάρτα μέλους moto.gr??
    Always made to mean nothing

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΤΟ BIKENET???? ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ!!!!!!!!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF